Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

bursuk - vidím tě na 1950. Ovšem matlafous to měla o fous - 1999 :D

2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

lase Je to hnus, drž se holka...příští rok to dáš,,,

3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Když teď vidím, kolik tam na poslední chvíli narvali ti dva šílenci na prvních dvou místech, tak už chápu, proč jsem tam už neprocpal
    toho jednoho hrocha xD

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Spis o pul fousu xD Vsadila jsem vsechno na 104.104.104 - byl to hop nebo trop ;)

5. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Jupí....Já se snad po...ru radostí a vožeru se. Takhle blbnout kvůli imaginárním obrázkům, to chce kuráž..Tak na zdraví všem !!!

6. Bendin

Bendin Pisálek fóra

Gratuluji všem kdo se udržel, sama zatím nevím jak to dopadlo, to čekání mě nervuje, byl to mazec:D

7. law222

law222 Rádoby autor

Lidičky a kde jsou k vidění výsledky TOP?

bursuk59 tohle ocenil(a).
  8. emča061

emča061 Pisálek fóra

Gratuluji všem, co se udrželi, kde chtěli.
    Já jsem zůstal těsně pod čarou, možná v první trojce se SK hráči.
    Níže posílám screen před koncem a pak konečný.

[​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 23/11/17
  9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

lase2: Nemůžež říct, že jsme tě včas nevarovali ,-) Přesně proto Venušanka psala svůj post a já na něj reagoval, ať se někdo nevyhází a nemá oči pro pláč. Ale i tak je mi to líto, ale je to jen hra... jedeme dál ne? ,-)

Nevím teda kolik bylo nakonec potřeba, protože se mně sekl not při dodávání a ani jsem to nemohl zarovnat. Ať žije FF po poslední aktualizaci. Jdu se tedy podívat, zda a jak jsem dopadl.

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bendin - 531
    law222 - Zatím jsem neaktualizovala, tak mám pořád slámu na hlavní, tudy se dostanu na žebřík.

Casey - brilantní odhad! Na pozici 1000 je stav 367.129.277

matlafous123, anickamalirka a bursuk59 tohle ocenili.
  11. lase2

lase2 Magnát fóra

já neříkám že je to něčí vina, taky nadávám jen a jen sama sobě. Původně jsem do TOPky vůbec nechtěla jít, pak mi přišlo že leze dost pomalu a že bych to možná i mohla dát. No dopadlo to jak to dopadlo, kromě zásob jsem rozprodala většinu řemeslných výrobků, vrazila tak asi dalších 150-200mil do nákupů a vše naprosto bez užitku. Nejradši bych si vážně nafackovala...

Edit :
    Moc děkuji té paní z naší dámské planetky (tazvenuse) za povzbuzení i dáreček, je vidět že spousta hráčů tu opravdu myslí víc na ostatní než sami na sebe, a to dělá tuhle komunitu tak fajn :) Ještě jednou díky

12. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Casey,uz su vysledky?kde ich najdem?;)
    som zvedava :p

farmík84, bursuk59 a DANKA722 tohle ocenili.
  13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] moja 1.topka, nemusela som toľko nivočiť, ale pre istotu, že :D

Gratulka všetkým;);)

[​IMG] alexandra, veľká gratulka, veľmi som Ti fandila ;)

Mám to ešte otvorené, ak by ste niekto súrne potrebovali poradie, napíšte sem, odfotím
    výsledky nám ešte hádam dajú

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Konečné výsledky letošní TOP 3000 budou v dohledné době zpřístupněny přímo ve hře.

15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zatím je taky nikde nevidím. Tobě hodila screen DANKA... podle něj by to mělo klapnout i u mě.... nevím teda kolik se stačilo zapsat a co jsem dodal, než se mně sekl ten not, ale snad někde kolem 850-870 bych mohl být?

EDIT tatkanas1: Díky ,-)

16. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

DANKA722 -dakujem za foto o mojom postupe :)
    bola to aj moja prva topka,a uprimne povedane -bola to samovrazda,stodola uplne prazdna,komplet :cry:
    a zacinam znovu,do slova od nuly;),ale nevadi

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, co ta dvojka na vysvědčení,včera jsi mně slibovala,že tam bude jedničkaxD gratuluji horalko a další, to už české sousedce z hor také:) no vlastně všem.... hlavně že to máme za sebou.

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sváťa44 - netrefil jsi - zde je k diskuze TOP3000. Ale odpovím ti - všichni dostali 5 semínek. Má to tak být. Zřejmě v ofiku řádil šotek.

farmík84, anickamalirka a bursuk59 tohle ocenili.
  20. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Jak máme za sebou? Každý správný TOPkař přece ví, že TOP2018 odstartovala vteřinu po ukončení TOP2017, tak že nelenit a syslit.8) Jinak samozřejmě všem komu se to zadařilo gratuluji, komu ne, tomu alespoň čest, že do toho šly a udělali co mohli, příště to snad vyjde. Neznám pořadí SK hráčů, ale těsně pod 1000 se na cz umístnila Zahaj, tak že pokud se nezjistí, že někdo z sk hráčů byl blíže, nebo kontrola účtů nezamotá pořadím, tak slíbené růžovky, jako cena útěchy a za snahu putují tam.;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.