Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Nejak sa to závratne zvyšuje.. :D Bude zaujímavé vidieť po tomto sledovaní konečné výsledky. :p

anickamalirka a bursuk59 tohle ocenili.
  2. haník301

haník301 Pisálek fóra

Hlavně aby nám nechtěli udělat radost a topku neprodlužovali. :D

3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Neuvěřite, ale připadala jsem si poslední hodinku jak na nějaké světové burze cenných papírůxDPro jistotu jsem ještě dohodila javorovku Nervy moje,jestli mi to za to stojí;)Již nikdy vícexD a ještě jednou děkuji za jarní věnce od neznámých i jedne sousedky:inlove:

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak a odpocitavajte ako na silvestra.....vsetkym gratulka co ustali v TOPKE

matlafousova..hyenko...poprosim potom vytazov v mojich odmenach, nech mozem pri prvom O&D zaslat..vdaka

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hotovo dvacet a ted budeme cekat na vysledky xD

anickamalirka, bursuk59 a Krakenka66 tohle ocenili.
  6. Borek51

Borek51 Rádoby autor

Poslední dohoz a vše je jinak- Tynka je 3

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Na poslední chvíli jsem tam hodil ještě dva zlaté hybridy a skončil jsem 1005 !! zbytečných 50-60 mega za 10 vteřin.
    :cry::cry::cry:

8. ananuki

ananuki Pilný autor

Zajímalo by mne, jak jde naházet do topky za 10 minut 14 miliard ...

9. -jano1984-

-jano1984- Pisálek fóra

áááá, mne zmizlo poradie. ako zistím, kde som bol? tesne pred druhou 1955ty. nervy :eek:

10. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

yes8)

11. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Baroland - Tak to hodne naštve :-( Fandila jsem Ti, vypadalo to, ze se v te tisícovce udrzis aspoň Ty :-( Ale hlavu vzhuru, třeba nakonec ještě jooo!
    Vsem, kdo se udrzeli gratuluji, jsem zvedava, kde jsem skončila ja, naposledy jsem byla cca 1150, tak snad jsem se z te dvoutisícovky nedostala :) A tem, komu to nevyslo - hlavu vzhuru a snad to vyjde pristi rok ;)

evainfo, bmv2596 a bursuk59 tohle ocenili.
  12. michnaj

michnaj Pilný autor

Obrovská gratulka všem topkařům a hlavně mé sousedce tazvenuse ,dokázala jsi to;):inlove:

13. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Uff, docela šok... Dojedu kvůli Topce za deset dvě dřív z práce a čučím na pád z 600 místa na 1035...No musím říct, že by mě fakt omývali nestihnout to a nedokrmit ji;)

14. iDavis

iDavis Baron fóra

Gratulácia všetkým ktorým sa podarilo udržať v TOPke. :)

A o necelú hodinu hurá do druhej akcie..

15. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Teď jsem dorazila, zuby zkrvavený..vrtačku táhnu za sebou. A nestihla, nevím, jak to dopadlo.
    Venuše, moooooc ti gratuluji. Tentokrát budeš bulet radostí !!!
    A všem, co už vědí, gratuluji a čekám na výherce krokodýlů jako cena útěchy.

16. doben

doben Ikona fóra

Tak podle mých screenů po ukončení skončili z CZ hráčů těsně pod čarou v top 1000 Zahaji, janajenka a Baroland v tomto pořadí, tedy nejblíže pod čarou byla Zahaji. Teď jsem ve škole, takže sem screeny hodím kdyžtak večer. Ovšem radši bych počkal na konečné výsledky, abychom měli jistotu, že tohle pořadí platí. Screenoval jsem, když tam byl po 14. hodině nápis skončeno.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

1. SkyViewerOnFarm ( PH 14.888.888.878 )
    2. nobym ( PH 9.999.999.999 )
    3. k.tynka. ( PH 6.003.012.722 )
    4. mementori74 ( 5.002.205.505 )

Vsem nasim, kteri se udrzeli v TOP1000 a konecne i TOP3000 obrovske gratulace!!! Jste dobri! :inlove:

18. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

taky jsem zvědavá, zapsala jsem si, že jsem vložila 106.700.071 a byla jsem na 1906 místě;) To jsou změny na prvních místech

karbar a michnaj tohle ocenili.
  19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Plyšulínko vytáhni koktejl, jsi tam takýýý:)

20. lase2

lase2 Magnát fóra

asi mi houkne, stodola prázdná včetně zvěře, produktů i části šlechty a co z toho - umístění okolo 1100... Jdu se někam oběsit...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.