Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Twin: Ty to nevíš? Poctivé farmaření je jedině to, za které tady neustále lobuje Mirek Dušín křížený s Ladislavem Špačkem..... žádné jiné to přece být nemůže a nesmí ,-)

EDIT Rondon: Jj máš pravdu.. necháme to koňovi ,-)

2. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Casey27, ano, máš pravdu, udělal tu frašku RT, tím že to připustil a tím, že si ohýbá pravidla dle své potřeby, ale tohle jsem sem tahat nechtěl, už tak jsem off, proto jsem to nerozváděl dál.

bursuk59, Bella74 a háček tohle ocenili.
  3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Boulingu tak za vyřazení z TOP pro výše jmenovaného hráče nemůže polská komunita, to bych jen ráda upřesnila. To je jenom alibismus, že tynka byla hned pod ním. :)
    Nejsem soutěživý typ, takže mi nijak žíly netrhá, kdo urve to pomyslné první místo :) a zruinuje si přitom farmu.
    Se sousedkou jedem heslo ... stále spolu, tak jediné co nás zajímá je plížit se akcí vedle sebe.
    Hodně štěstí v TOP všem českým a slovenským hráčům, držte se a nedejte se vyšachovat

danda

4. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj všem :D, tak jsem se dnes rozhodl, že jdu taky do topky xD, taťka sice říkal, že na to asi nemám, když jsem nedělal přípravu celý rok, ale zkusím to :D už jsem musel dát na trh nějaké šlechtěnce pod cenou abych byl v první 1000, nevím jestli to vyjde, ale chci to zkusit . Všem držím pěsti kdo tam jsou taky :)

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Háček: koupila jsem ti jednoho páva kolem 9ti míčů, ale bohužel topka mě vyždímala, už moc krejcarů nemám ;) tak snad alespoň trochu pomůže

6. iDavis

iDavis Baron fóra

@Twinulka vďaka. Neviem presne prečo bol z TOPky vyradený, ale pokiaľ je za tým naozaj porušenie pravidiel, nemajú prečo trucovať, pokiaľ niekto nehrá ako má tak proste áno, bude potrestaný. Ešte že to tu takto funguje.

Mikeš a bursuk59 tohle ocenili.
  7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

S lehkym srdcem pujdu proti proudu.... Madari jsou komunita, ktera mi za fandeni stoji :p

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jak jsem koupil, tak jsem prodal, proto se tady o tom s nikým dál nedohaduji a nedělám z toho dogma. Je jasné, že v tom hrají velkou roli emoce, tak pak se napíše cokoliv ;) Jestli k.tynka hraje fér nebo ne, to nevím, proto to beru částečně s rezervou, po tom co jsem zjistil jak se dá lumpačit, a dále je mně ukradená.

Najdi si TWD 8. řadu a na TOP se vykašli .... ;)

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Mám ho na trhu, prodává ve velkým už pomalu měsíc. Neprodával a ani nyní neprodává pod cenou. Vždy se snaží být v nabídce první, ale jen o 1 - 2 krejcary méně. A kolikrát má někdo nabídku ještě nižší, ne každý chce 9 999 ks plodin z Bahamky.

V tuto chvíli je Týnka druhá. Bude to boj. Škoda, že budu pravděpodobně na cestě domů ze školení a nebudu to moct sledovat v přímém přenosu.

10. doben

doben Ikona fóra

Opravdu naposledy připomínám Tipovačku k dožínkám, protože tipovat můžete pouze do dnešní půlnoci.

Co se týče topky, tak fandím také k.tynce, ať předběhne toho Maďara, protože jsme byli letos v Polsku na dovolené. :D
    Z mých sousedů se v top 1000 drží momentálně pouze alexandrakerulova00 a doufám, že se jí tam podaří udržet. Co se týče ostatních sousedů, tak 3 jsou momentálně se mnou v top 2000 a věřím, že se alespoň v té top 2000 udržíme. Já jsem do topky ještě trochu přihodil, abych si vytvořil mírný náskok před tenistou99, který už ho snad nedožene a v naší sousedské minisoutěži snad vyhraji, škoda, že jsme se tentokrát o nic nevsadili. :p

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Co ti slíbili? Levnější uherák nebo čabajku .... :p

Mě spíš při projíždění TOPky zaujalo něco jiného než nějací Uhrové .... ono to začíná nevinně oceňováním příspěvků, sem tam nějaký to mrknutí, pak nějaký ty sovičky pěkně soukromě, jen tak náhodou se potkáme v TOPce ....spolu stoupáme, spolu padáme ...

Se ještě asi dozvíme věci ... :p

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevím proč jsem si pořád myslela, že k.tynka je němka... asi proto, že tady kdysi někdo zmínil, že ji měl za sousedku a nerozumí si s ní; jestli jede stylem pěstování, chov, nákup - prodej - odkup a nevyužívá povolených podvodů... klobouk dolů. Ale kdyby ji srovnal do latě někdo z našich rovněž povoleným postupem, vůbec se zlobit nebudu...
    Topkaři držte se, já jsem tam zatím házela darované hadry, potom jsem přidala nářadí, zvěř... potom jsem si spočítala zbytek zásob a ani vyplenění farmy mne do třítisícovky neudrží, když beru v úvahu finišující hráče.

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Chápu že to těžce neseš, když ti dala loni kopačky kvůli italovi ,-) To víš, letos si uvědomila, že to nebylo ono a šla za lepším ,-) Dneska holky nezajímají sladký řeči... stačilo říct, že zítra jedu pro domácí husičku na statek a byla moje ,-)

14. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Zdravím, to jsou ale věci, co se dějí v zemi Farmeramy:D, nestačím žasnou, hlavně na tím, jak jsem šupem sletěla o cca 200 míst
    (ne , že bych s tím nepočítala). Takže se na to asi víte co. Jen mě mrzí, že tu nebudu na konec akce a budu jen doufat, že se udržím alespoň na nějakém slušném místě :) Ještě lecos by se u mě našlo, ale to nestačí, možná bych do 1000 ještě nakoukla, ale už jsem tam byla, tak co :) Takže se jdu kouknout, jak jsou na tom sousedi a jdu si mačkat prstíčky...a možná si taky najdu TWD, jsem netušila, že už je 8 řada :) Tak pa a držte se.....

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Že já jsem nezůstala u pastelek :D :D
    Itala mi předhodí, husičku naslibují :D
    a než si stihnu vyměnit dalšího holoubka
    vyfičím z topky raz dva :D :D

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Borůvka1972: Tak raději něco ještě dohoď do TOP nebo pošli sousedům a jdi chrupkat... a TWD nechej na jaro, až skončí celá řada... zatím je to jak v té topce - jeden díl směrem nahoru, jeden díl zase dolů...

anickamalirka, bursuk59 a bbowling tohle ocenili.
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám v topce 35 699 051 bodů. Na místo č. 3000 mně chybí necelých 16mega. No nejdu do toho....

Prepperka, Helena1313 a bursuk59 tohle ocenili.
  18. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

xD ahojte farmarska komunita
    tak som prave dokoncila svoju prvu a poslednu topku ,tu je mojich par minut slavy ;)
    a tymto som spachala ,,dobrovolne,, samovrazdu xDxDxD:cry:
    viac uz nemam co dohodit,stodola ziva ako po preflamovanej noci xD
    od zajtra mozem zacat znovu doplnat do stodoly ;):):)

19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hvězdiček skoro 1500, parfému 3200, klidně bych nějaké obětovala a ono to nejde:(stodola i kontno vybrakované jak po loupeži a ted, děj se vůle boží...

20. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

k.tynka. je právě 2 a já si padám a padám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.