Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny uprsany den...

pajdo a preto ja som to zadala nad ciarou 3000xDtie odmeny

jaaj o TOPke som vzdy mala svoje predsudky a su to uz roky,,nejdem ani menovat tych hracov..uz ich sice nieje vidiet...ale vzdy som tvrdila ,,ze to je jeden obrovsky TUNELxDxDxD

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pajda361 Pockej, takze techto 9.999 je pouze chyba zobrazeni
    a skutecne poradi v zebricku se nikomu pod 3000 nepromitne? A vidi aspon hrac pod 3000 dodanou protihodnotu?

myš59 tohle ocenil(a).
  3. libakos

libakos Polobůh fóra

Co se týká toho kdo bude nejblíže k 3000 mu ukáže ukazatel ,,tvé umístění" ne?Tam se ukáže jak je blízko...myslela jsem to tak ,že tam je to co vložím jen jsem se blbě vyjádřila:)

Naposledy upraveno: 21/11/17
    jolana4 tohle ocenil(a).
  4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

matlafous - ano, naházenou protihodnotu vidíme

libakos - ale hráčům, kteří nejsou ani v těch 3 000 se již pořadí neukazuje, jen že jsme níž než 3 000, ale ne pořadí

5. matlafous123

Prepperka Super, dekuju! To by mohlo stacit! ;) Takze nezapomente pred koncem TOPky screenovat nebo fotit (telefon, fotoaparat) obrazovky.

EDIT: Pitrýsek47 Ale to vis, ze byl - za tvou statecnost bych ti poslala vsechny svoje kupony na kombajn, kdyby to slo, ale urcite se najde i neco jinyho, co by ti udelalo radost (ruzovy slony nemam, obcas vidim jen bily mysky) :D

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

A skokan roku by nebyl ,-))))))

Edit:xDxDne ne to bych se musel hanbou propadnout až k Trepíkovi do horoucího pekla ,-)) díky
    Jo a ten příspěvěk klidně smáznu abych tady nezabíral místo a nehonil si triko v podobě ocenění ,-)

7. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Ahojky,potřebuje někdo pomoc na trhu AS?Ráda něco odkoupím,nebo se slevou prodám;)
    Stonek stonkuje,nějaké bedny vybrány,tím je pro mne akce skončena:p.Mám radost z modřínu,žirafa sice není,ale ona se jednou objeví:).Všem TOPkařům držím palečky;)

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Teď už jen sleduju, jak se mi poslední 3.000 TOPkař vzdaluje... momentálně je na hodnotě 43.106.000
    já jsem naházela pouze 22.702.000 a už dál nevhazuju (jen přibyvších 5 ks akční kytky),
    protože příští bednička je za 1.597.000 protihodnoty... a to za nějaký drobný dáreček v podobě fuseklí anebo další deky, to opravdu nedám.
    Ale i tak jsem naházením pár pěkných dárků odchytla 8)

myš59, jolana4 a krakoramaja tohle ocenili.
  9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

V topce jsem napočítala 243 účastníků z ČR. Překvapilo mě jak vysoké číslo to je vzhledem k počtu obyvatel té naší rodné hroudy (v porovnání třeba z Německem). Ještě by mě zajímal údaj kolik z toho je jednotlivých hráčů (vyházet multiúčty), ale to můžu jen odhadovat, i když logické by mi přišlo, že když bude mít někdo mulťák, tak to raději nahází na jednu farmu aby se dostal co nejvejš. Ale kdoví jaké strategie kdo volí.

PS: Jsem zvědavá kolik hráčů ČR bude v topce příští rok po tom upozornění Pajdy. Jestli teda farma ještě vůbec pojede. Já osobně bych, s vědomím toho jak to funguje, do topky nešla, připadala bych si jak tydýt.

Všem poctivým farmářům z ČR držím palce na co nejlepší umístění. :)

Pitrýsek - skokan roku jsem defacto taky já, protože minulý rok jsem tam nehodila vůbec nic, a teď za 7,5 milionu :p

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Prepperka, to já vím, že nás je víc vždyť to byla jen nadsázka a legrace, já tuhle hru vážně neberu ,-)))))
    A zase jeden příspěvek navíc ,-))

11. larelay

larelay Analytik fóra

Myslím, že nedávno někdo psal, že česká hráčská komunita je docela početná a pro BP (RT) není nezanedbatelná.
    S těmi multiúčty mě to teda překvapilo asi jako všechny, nebo skoro všechny. Doteď jsem žila v tom, že se to nesmí (to je tak, když se nečte). I logicky, provozovatel bude přicházet o peníze, pokud to pojmu tak, že krejcary nemusím získat např. šlechtěním (kupovat SK), ale druhou farmou, i když do té taky nějaká dotace přijde...no nevím, nějak k tomu neumím zaujmout stanovisko. Kdyby to dřív nebylo zakázané, asi bych se nad tím nepodivovala a bylo by to normou...že by se ze mě stal farmářský magnát...? Má to ale neomezené možnosti, ta farma...pro mne velmi zajímavá informace ze zdejší diskuse, takže díky za upozornění, i když jak se znám, stejně se mi do toho nebude chtít.

Edit: .macca.: já tam vidím pořád jako prvního utistars...?

myš59, jolana4 a matlafous123 tohle ocenili.
  12. .macca.

.macca. Hrabě fóra

teď jsem se jen tak šla podívat jak to vypadá s TOPKOU teď se mi to zdá divné že k.tynka. je první když tam byl někdo jiný s větší protihodnotou že by ho vyřadily?

jolana4 a matlafous123 tohle ocenili.
  13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A co ti, kteří neumí udělat obrázek? Občas to tady někdo i veřejně přizná, že není zrovna počítačový mág a obrázek je pro něj nad lidské síly. Co pošleme těm? :)

14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže můj tradiční přístup k TOPce (neúčastnit se) je vcelku smysluplný.
    Holoubátka jsem měl sice moc rád (když je choval děda), ale nesmí létat ve výšinách.
    To je lepší ten pověstný vrabec v hrsti (jakkoli moc nezasytí).

15. doben

doben Ikona fóra

Kampak se nám vytratil ultistars? :D Už není uveden ani v top 10ti farmářích podle krejcarů, i když by tam podle BZ tabulky měl být.

16. matlafous123

Nj, ultistart je fakt fuc... asi protocil pocitadlo o_O
    Twinulka V tom pripade si ten, kdo neumi screenovat bude muset vzit na pomoc fotak nebo telefon a snazit se obrazovku vyfotit tak, aby tam bylo vse potrebne (protihodnota, cas a ID farmy) videt ;)

GordonSargent, myš59 a Apachie1 tohle ocenili.
  17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

JÁ neumím udělat obrázek ale s mými 9 mega se mě to netýká a obrázky se učím s pomocí x hodných hráčů už roky, takže jsem to vzdala, nechci soustavně někoho otravovat. Můj příspěvek je mimo mísu, tak jej můžu smazat jestli někoho pohoršuje, stačí říct-napsat-

GordonSargent, sněženka a myš59 tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

K tomu u mám jen jediné:Lidi, zas až tak neblbněte! Na co tu trénujete?

myš59 a EdmondDantes tohle ocenili.
  19. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tal jak to tak ctu tak to bude asi ma prvni a posledni top a ten pocitacovy talent budu asi ja maly opici mozecek xDale zatim se drzim na 1100 ani sem nedoufal tak snad se do 3000 vejdu

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Toľko koláčikov,marmelád a kytičiek som dal na trh AN a každý ohŕnate nos?Všetko je čerstvé a v akciixDxD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.