Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

A jaký styl máš na mysli? Něco jako pajaable? Nějaký blikací obrázek, pár gratulací, pár milášků, nějaké příhody s virtuálním veterinářem a plebs tleská a raduje se?
    Nesnesete kritiku? A proč? Ta diskuze stojí za prd. Pár hráčů tady řeší co kupuje na trhu ... a co komu vylezlo z bedny. Chápu, že nemáte o čem jiném diskutovat, protože se zůčastnit nikdo nemůže, neboť na to nemá. Skalaro nic opravovat nebudu, nech to klidně skrytý, ale pak je to klasická cenzura.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jak chceš, nechám to skryté.
    PS: Myslela jsem, že jsme dospělí lidé. Pravidla chování na herním fóru jistě znáš. Pokud ne, tak zde jsou k dispozici:
    Pravidla chování na našem fóru

3. larelay

larelay Analytik fóra

bbowling: ty jsi rád za zlého hocha, že? Škoda, že ti k tomu chybí i to charisma. Někam vlítnout, z...někoho na tři doby, všechny zkritizovat, umí každý hulvát.
    Ten, kdo rve do hry peníze horem dolem, je frajer? A zaslouží si diskutovat na fóru, jiní ne? Já si taky pamatuji dřívější diskuse, no na zadek jsem se z nich nikdy neposadila. Bylo to pěkné, jak si lidi pomáhali, hecovali se...no všechno se mění. Třeba někde v nějakém archivu ještě jde něco dohledat, tak zkus a nostalgicky si čti, nebo si to užij, jak je tobě příjemné :)
    Tvůj pohled na zdejší diskusi je tvůj pohled - no mohl tu ten příspěvek zůstat. Určitě pro tebe ale nebude překvapením, že co člověk, to jiný názor. Fakt tu vedle sebe nemůžou existovat různí hráči s různými názory?

4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Skalaro znáš to přísloví .... s tou funkcí?? Tak to teď na tebe sedí. A o tom chování? 95% příspěvků v této diskuzi je spam, který by jsi měla redukovat!! Jenže ty spam toleruješ, takže nevykonáváš funkci moderátora správně. Vezmi si příklad třeba z Lucye, PVII77 nebo keraze. To byli modíci!!

goldedawn a megi1967 tohle ocenili.
  5. stanko60

stanko60 Pisálek fóra

daval som dekorky na stonku a z terajšej akcie sa mi sratila ked som ju odfajkol s druheho modreho domčeka mlady hrabivec

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Skali - pokud opravil to Šalamounovo guáno, tak nevidím důvod, proč příspěvek neodkrýt. Že mu bouchly saze a odkryl sám sebe? No, je dospělý, snad ví, co píše.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rybarim, melu, bednuju a ejhle, 3 mega do zebricku, par TS v odmenach, no tak co se da vylovit, to hodim a mozna bude i klika pro zirafu, uvidime...
    Dnes bych mel mit hotovo, akorat co teda potom, ryby zitra konci... tak asi necham plody, hodi se vzdycky...

Stav trepek : idealne 10278 kusu (2407/den ), mam 17469 z 19250 (90% ).
    Zatim uplynulo 53% casu, zbyva 89 hodin.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  8. Skali

Netoleruji vulgarity, napadání hráčů a podobné záležitosti. Od dodržování pravidel tu jsem. Pokud se bude takhle chovat kdokoli jiný, zachovám se naprosto stejně. Pokud máš k mé osobě výhrady, tak je můžeš ventilovat například na herní podpoře. Tím bych ráda ukončila tuto přestřelku.
    Edit: ohledně toho spamování - co bys tu chtěl rozebírat ? Nákupy a prodeje na trhu patří k tomuto tématu. Apropó - i tobě dost často různá OT toleruju. A fakt se mi nechce dohledávat, kdy a co jsi kde napsal.

9. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

bbowling Nevím, co tě tak nadzvedlo , ale můžu ti napsat, že poprvé, ano poprvé s tebou nesouhlasím..

Jo píšeš, že ti jedno co kdo k tvému příspěvku napíše...Ale mě jsi fakt docela zklamal...Zvlášt cos napsal skali...to myslíš vážně?

10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jestli jsem to dobře pochopil,došlo zřejmě k nějaké změně u ceny pro TOP 2000, spočívající v omezení účinku jen na měsíční plodiny, stromy a stáje - a asi se to bbowlingovi nelíbilo (posoudit to nemohu, protože skrytý příspěvek jsem pochopitelně neviděl - soudím tak jen podle příspěvků kolem). Ještě štěstí, že se TOPkařského šílenství (programově) neúčastním. Asi bych byl v takovém případě také poněkud zklamán, získat něco, co využiji jen párkrát za měsíc, zvlášť při vědomí skutečnosti, kolik bych za takový virtuální nesmysl musel vyházet jiných virtuálních cenností.

Trepifajksl a bursuk59 tohle ocenili.
  11. lase2

lase2 Magnát fóra

Kuželko, že na tebe pujdem s koulí :)
    Trochu bych krotila emoce, takovéhle napadání si Skali opravdu nezaslouží !! To že občas trošku "ujedem" a není z toho hned oheň na streše, to ti vadí ?? Každý modík má nastavenu "tvrdost vymáhání" tak trochu podle svého citu, ale pokud jsi ve svém příspěvku napadal diskutující byť jen z poloviny jako teď naši Skalárku - Skali, nic jiného než smazání si tvůj příspěvek nezasloužil.
    Myslím si že vzteku, naštvání, napadání a podobných projevů neomalenců máme v reálu všichni dost, proč to tedy taháš i do hry...

bursuk59, evainfo a lumat85 tohle ocenili.
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ech, trh, no dal jsem 5 nabidek na dve kytky pod limit... pak dalsich 5 o stovku niz... a co myslite?
    ted je tam vzdycky o 10 min nez mam ja, jako bych delal hranici ceny nebo co :)
    takze z tyhle topky asi budu jedinej, co prodela vic na trhu nez vhozenim do sudu pro odmeny :)

Trepifajksl a bursuk59 tohle ocenili.
  13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

jan.svatek - tak o tom nebylo ani písmenko, to bbowling vůbec neřešil (aspoň ne v tom příspěvku)

Skali
    - hlavně neber názor jednoho jako názor všech a nenech se tím znechutit ;)

bbowling
    - to není že nesneseme kritiku. Jen mi opravdu není jasné jak by se ta diskuze mohla změnit do úplně jiného stylu a témat. Diskutujeme podle toho jak je nám to přirozené, jak to odpovídá povaze každého přispívajícího. Fakt mně nenapadá co by se s tím dalo dělat. Snad jen že byste se ty a nejlépe ještě další 2 - 3 z těch původních domluvili a začali sem přispívat a byli nám tak příkladem. My se k vám pak v tom stylu přidáme. Zvlášť když sám píšeš že my ty diskuze už ani nepamatujem.

Ale aby řekla pravdu, mám z tvých příspěvků spíš pocit, že tě takhle diskuze nudí, tak ses rozhodl změnit její běh podle svého, jen abys to tu rozvířil a bavil se jak budou hráči reagovat. Bohužel pro nás ti na to zase skáčeme jako s pajaable.

14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Milá tetozvenuse, tohle samý jako tady můžu napsat do Farmoracula ... najdi chvilku a jdi si tam přečíst o čem se tam diskutuje. Spam jako hrom, dvě stránky o tom, kde měli dobrý koktejl a myslím, že poslední příspěvek od hráčky, která po mě chce konstruktivní diskuzi, tak ten stojí za to ... skutečně k tématu. A to je tady taky. Věděl jsem, že narazím a proto jsem psal, že je mně to šumák.

Abych nebyl OT a náhodou neslíznul BAN, tak TOPky se neúčastním, protože nechci.

bursuk59, megi1967 a michnaj tohle ocenili.
  15. Skali

Zkus se odhlásit a znovu přihlásit (zrestartovat hru). Po restartu se buď podívej do inventáře mezi dekorace, zda tam Mladý hrabivec opravdu není - použij vyhledávací okénko

a nebo jdi rovnou na stonek a pokus se znovu dekoraci do řady vložit.
    Pokud se dekorace neobjeví, kontaktuj herní podporu.

bbowling -
    asi tě zklamu, ale já mám na starosti pouze diskuze.

16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

bbowling - pleteš páté přes deváté a reaguješ na to co se ti hodí. Nechtěla jsem po tobě konstruktivní diskuzi k tématu (akci), ale abys navrhl jak změnit tuhle diskuzi ke spokojenosti všech (tedy i tvé). A odpovědi jsem se nedočkala. Tím svoje příspěvky degraduješ na pouhou kritiku, která nikam nevede. A proto je zbytečná.
    A že je ti to šumák ti fakt nikdo nebaští, kdyby tomu tak bylo, nenapsal bys už ani první, pak ani druhý a pak ani třetí,.... a dokonce ani ten šestý příspěvek. Takhle nevypadá nezájem.
    ;)

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

bbowling: Mně se tvůj příspěvek taky nelíbil. Ale je to tvůj názor. Aneb: Absolutně s vámi nesouhlasím, ale do poslední kapky krve budu bránit vaše právo vyslovit a obhájit svůj názor.

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Asi nikoho nepřekvapí, když řeknu, že bowlingovým názorem souhlasím. Známe se dlouho a hlavně osobně...navštěvujeme se, v létě grilování, v zimě hory a tak. Takže znám jeho mluvu, vyjadřování a projev. Tady se to může jevit jako napadání hráčů a vulgarita a chápu, že pak je možná potřeba zakročit, ale ač se to mnohým asi nebude líbit, beru to jako rozčeření zdejších vod.
    Ano, můžeme se zde vyjádřit všichni a mnozí to děláme jak nejlépe umíme, ale občas se to tady zvrtne ve zvláštní debatu, která je víc jako honění příspěvků co do počtu, než že by v nich byla nějaká kvalita. Jasně, pokaždé to nejde a můžete mi s klidem říct, ať to sem nechodím číst, když se mi to nelíbí.
    Nechci po nikom, aby od teď plodil romány dlouhé až na zem a taky asi nebudu tak od rány, jako jézéďák, ale dá se přeci debatovat s rozumem, vtipem a k věci ;):)
    No, na to, že je neděle, sněží jako v lednu, mám opar a fakt nekecám, stále rýmu....tak ještě k tomu klesám xD Zdá se, že co aktualizace, to jeden flek. Umí mi někdo spočítat, kolik těch aktualizací ještě bude, chtěla bych nějaké pěkné umístění, abych se s ním mohla vytahovat na blížící se farmářské besídce, kterou mám v plánu s holkama v prosinci :p

19. zina

zina Perspektivní autor

Twinulka - len rýchle počty :) Aktualizácia každých 10 minút, teda 6 x za hodinu, do konca chýba 88 hodín, t.j. 88 x 6 = 528 aktualizácii. Dúfam, že sa nemýlim :)

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Pitrýsek, x-men-cz - vaše diskuze o průběhu Topky byla zábavná a vtipná.
    Bavila mě a spolu s nerizenoustrelou jste se hezky doplňovali. Bylo to příjemné odlehčení
    a ukázka, že i Topku lze pojmout humorně.
    Skali - jsi první moderátorka, která dokázala jednomu hulvátovi šlápnout na kuří oko.
    Dík za tvůj postoj.

Zprávy o zdravotním stavu některých hráčů a o tom, že mají rýmičku, mě také zrovna moc neberou.

Edit
    To že sem někdo vtrhne, vulgárně zkritizuje všechno, co se dá a ostatní
    nazve plebsem, bohužel, nepovažuji za čeření zdejších vod.

Naposledy upraveno: 19/11/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.