Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

GordonSargent u nás je opravdu hodně Rusů a oni skoro nechodí na forum - a asi se orientují podle trhu, co bude potřeba do akce xD. Já občas na jejich forum juknu a své spolutrhovce tam opravdu nepotkávám. Můj trh zpravidla reaguje na novinky se zhruba půldenním zpožděním, což by odpovídalo mé domněnce, že velkostatkáři z širých stepí nakupují "do akce" podle pohybu trhu.
    Tak to bylo i s těmi paletami - na nějaké akci byli na obrázcích krocani....no a když zmizely z trhu palety, Rusové propadli panice a začali číhat na trhu. To byl kšeft jak hrom, ještě než jsem stihla vypadnout na trhu z nabídky a přejít do přehledu, palety zmizely xD. A tak furt dokola. dokud jsem nevyprodala...

A bedýnky v TOP ber tak, že kdo chce do soutěže, jsou ty bedýnky bonus oproti minulým letům, tam nedostali soutěžící nic - tady možná pár kousků hnojiva a SK...

2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Jejda to je propad jdu se vybrecet na strom :cry:

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jóoo dočkal jsem se, zlatá bedna a tři žirafí výběhy tedy možná, že z nich žirafa vyběhne ,-))))
    Orangutane kde jsi? já koukám jen nahoru, dolů ne to by se mi mohla zatočit hlava a natloukl bych si kebuli ,-)

Nebýt bedýnek, nejsem ani v TOPce, chtěl jsem vyzkoušet, pak se mi líbilo předbíhat a teď jen čekám až bude úterý ježíš až čtvrtek 14h ,-)

4. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Pokusim se jeste na tu tvou bednu ze zlata vyskrabat :wuerg:

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Čarodějko, závidím Ti tvůj trh...:) bedýnky mně až tak nezajímají, asi by bylo lépe, kdyby topka byla ponechána v původní podobě, bedýnky si mohli ponechat do nějaké příští akce.

bursuk59 a DANKA722 tohle ocenili.
  6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Kuš! Díky jedné ze zlatých bedýnek mám žirafku :p

7. Pitrýsek47

Už tě vidím, to je dobré nejsi daleko ,-)

bursuk59 tohle ocenil(a).
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

bbowling - ale no tak, klídek. Třeba pro někoho je to jeho první topka, tak tím prostě žije. Z výše svých levelů buď trochu nad věcí a dopřej jim radost a vzrůšo ;)

9. Pitrýsek47

Bummm a máme utrum, tak se mějte, ale třeba se někdo bavil ,-)
    Tak snad jindy......

DANKA722 tohle ocenil(a).
  10. iDavis

iDavis Baron fóra

Hurá, stonek stonkuje. :)

11. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak ted nevím synovče, možná jsi pár hráčů urazilo_O:)

12. larelay

larelay Analytik fóra

A zrovna mně se letošní diskuse líbí. Není to jen o honění ega, ale o hráčské radosti a nadšení, ještě že tu pár takových jedinců je (jen toho smutku možná bude letos víc než jindy). Ještě že je tu prostor pro všechny :) Mladí, krásní, bohatí a chytří jsou občas nudní :)

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dobrý večer,
    jdu všechny TOPkaře podzravit a popřát málo superskokanů a hodně zásob k odkupu na trzích za rozumné ceny.
    Nestíhám forum, ale nakukovala jsem už dvakrát a všem česko-slovenským farmářům přeju, aby se udrželi, pokud o to budou stát!

Osobně pokládám za velmi zásadní faktor možnost hrát v posledních hodinách, kdy se vyloženě láme chleba, takže já myšlenky na TOP nemám žádné, a tudíž ani na tvorbu zásob tohoto rozsahu během roku. Ono to při časovém herním omezení ani moc nejde, ale nějaká ta rezerva pro plánování by se našla, ale fakt si myslím, že když předem vím, že u počítače nebudu, úplně to postrádá smysl, když nejsem hráčem kupujícím hotově velký náskok (např. profláklá k.tynka). A jako herní batole upřímně žasnu nad zásobami některých hráčů, kteří dlouhodobě prodávají položky v tisících - mám na trhu hráče, kteří u novinek z tajemnic dokážou hned po dosažení rozmných prodejních cen (takže cca 2-3týdny od zavedení do hry) prodávat novinku třeba po 100ks v deseti položkách a to opakovaně během dne. To si vůbec nedokážu představit, kolik těch tajemnic museli koupit, i kdyby vše s ponožkou a vrtulí, tak jsou to obrčísla... Malý hráč jako já zírá a vlastně může jen zírat :), takže všem zkušeným přeju dobré připojení, neselhávající servery na konci a na tom trhu by se taky mohlo něco objevit, fandit budu vytrvale. Jste kanóni (a palec nahoru pořád nemáme).

14. lase2

lase2 Magnát fóra

čímpak nás tu kuželka častoval, že je tu tolik reakcí a jeho příspěvek už pryč ??

bursuk59 a Sovinka tohle ocenili.
  15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jestli to právě není tím, že vůbec nevíte o čem byly předešlé diskuze .... tohle je skutečně slabota, proto jste spokojeni i s tím málem. Snad tetazvenuse by si to mohla pamatovat, jenže ti hráči, kteří tady tenkrát byli a tu diskuzi tvořili sem už raději ani nenapíší ....
    Klidně se o mě otírejte, mně je to úplně šumák ... :p

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Příspěvek jsem skryla já.

17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak ho odkryj, protože to co Tě tam tak strašně pálilo už jsem opravil.

bursuk59, megi1967 a michnaj tohle ocenili.
  18. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak vsem drzim palce caute

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bbowling - i tak se mi zdá dost přes čáru. Nemohl bys to přeformulovat - zvolit nějak vhodnější styl ?

Iwuska a Prepperka tohle ocenili.
  20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

bbowling - a co myslíš že by se s tím dalo dělat? Nynější diskuze se ti nelíbí, ale ti co psali "pořádně" sem už nepíší. Máš tedy nějaký konstruktivní názor jak to vyřešit ke spokojenosti všech? Kritizovat umí každý, ale přijít s řešením, to je něco úplně jiného.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.