Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hezké odpoledne přeji, tedy u nás hezké, přestalo pršet a vykouknul Oskar.
    Tak jsem se před chvílí přihlásila na farmu sk, abych se pokochala TOPkařskými úspěchy našich susedov a úplně jsem se lekla. Na Slovensku už asi všichni zazimovali, v topce je celých dvacet účastníků....

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 nebylo, ty ubohý okradený zviřátka jsou pořádně vyčůraný xD. Já jim tam dám luxus deky a v bedně se mi vrátí roztrhané na hadry...co si jako ten dobytek myslí, jestli se jim nelíbí vzorek, tak se na ně vykašlu a hotovo. Abych tam dala věci za víc jak mega PH a vrátil se mi v bedně jeden modrej hadr, tak to teda ani omylem. Nahážu tam zbytek hader a šmytec, potravinové balíčky ze stodoly jim k tomu přidávat nebudu...
    Ale do sudu přihazuju pravidelně, pokaždé, jak mi RT přidělí 5 akčních kytek, dám je tam xDxD

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ty nebožata už tam házejí asi i řeřichu o_O
    Kukuřice a mrkev už taky dochází xD

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jen houšť a větší kapky pak zbyde jen stodola a hin se hukáže ,-))))
    Co s mlíkem, vejci, medem které rostou na stromech, péct nebudu ,-)))
    Ještě bych tam naházel dráty, likéry, sůl, cukr apod. kdyby to šlo ,-)

5. Y_n_O

Pár dnů jsem už na trhu nebyla, co se mi povedlo postavit výrobnu, mám med na marmelády konečně všechen svůj, tak tam nechodím xD Jdu se mrknout, co se tam děje :)

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Twinulku to neukazuje mezi českými hráči .... o_O ale mezi německými. Musím se podívat na zprávy, jestli už to zase nevypuklo, když bydlí na severu .... :p

7. čarodějka007

Skali to asi nebude do TOP.., jestli máš na trhu ruské velkostatkáře, tak se nediv - toto pěstovat je pod jejich úroveň xD. Já mám rusko-německý trh a i v mém levelu se mi vyplatí prodávat právě řeřichu, salát, mrkev a oves ... a taky je to jediné, co se teď vyplatí prodávat. Na mém trhu jsou ceny u topkově zajímavých komodit tak nízko, že se nevyplatí prodávat - jsou tak nízko, že dokonce i cenoví regulátoři v žoldu RT dávají pokoj ;).

Já ale nakupuju - jedna Němka pořádá výprodeje MJS a jarních věnců a taky se mi povedlo koupit dvě zlaté ovce za polovic běžné ceny...takže brouzdám po trhu a čekám, až mi vypadnou ze stromů nějaké třpytky, abych mohla jít na ryby

8. Skali

Čaro - taky bydlím na trhu. Házím tam oves, proso a kukuřici. Teď zkusmo i pipiny. Azbuku tam taky máme v hojném zastoupení. Nojo, ty si holinky fakt kvůli mrkvi asi natahovat nebudou xD
    Teď jsem se bavila tím, že jsem skupovala všechy kusovky :D Jsem někomu asi přetrhla plány :p

Edit: Prolezla jsem řemeslné trhy a bohužel, u nás "v akci" nic není :(

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak to já jsem na trhu, kde se zřejmě šlechtí naprosto minimálně. Nemluvím o vyšších šlechtěncích, málokdy je ke koupi něco nad 3.stupeň -.-
    Ale docela hodně se vyplatí obchodovat slepicemi, ceny se drží stabilně vysoko.

matlafous123, DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  10. Y_n_O

Skali a kusovky byly PL nebo DE? 8) Taky jsem to občas probrala...

11. Skali

To byl můj oblíbenec manpan xD
    Ale občas už prodává po deseti kusech. I to jsem skoupila ;)
    Můžu to naházet do sudu, až mě hrábne xD

matlafous123 a DANKA722 tohle ocenili.
  12. čarodějka007

Skali, nerada ti beru iluze, ale ty kusovky za sníženou cenu jsou podle mého názoru vnitřní regulace trhu ze strany RT. Na každém trhu je jich několik a poznají se velmi snadno: jsou to nicky, které nabízejí vždycky jen jeden kus a hned desetkrát za nízkou cenu. Buď je to automat nebo speciální farmy určené k cenové regulaci - normální farma toto nemůže dlouhodobě dělat, protože by zkrachovala.
    Projeď si trh a určitě je rychle objevíš ;)

13. Y_n_O

Skali: Já tam mám oblíbenou blü... cosi a polku, co si teď nemůžu vzpomenout. :oops: Takže budu hledat dalšího účastníka podle tebe :)

Trepifajksl, tydýtková a pigi1313 tohle ocenili.
  14. Skali

Máme jich tam pár takových. Ale měl tam za vyšší cenu i nabídky po 10 kusech. Bůhví, jak to je. Ale možná jsem to tam měla nechat, počkat, až ho podhoděj a nakupovat za levno :oops: Njn, ryba....xD

15. Y_n_O

Já ty nabídky za sníženou cenu kupuju pokaždé (teda, když si vzpomenu 8)). Stojí to občas dost krejcárků, když musím skoupit i ty nabídky pod cenou, ale cena se zase ustálí...

tydýtková a matlafous123 tohle ocenili.
  16. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

S 1000 jsem se rozloučila -.- možná ale jen možná vydrží 2000

evainfo, Apachie1 a tazvenuse tohle ocenili.
  17. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

juchů, tak já za dodání 1 kiltu dostala ve zlaté bedničce 3x výběh s žirafkami, tak za pár hodinek uvidím kolik jich z toho zůstane a kolik bude papoušků :p

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kraken..A když ne, tak do 3000 ,-)

Jojo to se prodává mrkev, oves vypěstované s kombajnem ,-)

No prosím a já doteď ani jeden chlívek, je to chlív ,-))))

Borůvka, housenka přede mnou, střela v nedohlednu a koťátka taky, šetřím dech je to moc do kopce ,-)))

Naposledy upraveno: 19/11/17
  19. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Pitrýsku taky by stačila :D

Pitrýsek47 a Y_n_O tohle ocenili.
  20. čarodějka007

Pitrýsek47 já jsem za ty hadry 3 kadibudky dostala - vylezli z nich dva hroši a oranž koala....mohlo být i hůř, normálně tam bývají papouši, lenochodi a plameňáci. Žirafa zatím nikde, asi se do té kadibudky nevleze xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.