Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Jj, kdo chce zadrit loziska, honi v TOPce Pitryska ;)
    EDIT: Mazu pomerne slusne, ale z kopce dolu - za 1 a 1/2 hodiny o 15 mist xD

Prepperka Dopocitava se :)
    EDIT: Vypada to huste 8)

Naposledy upraveno: 19/11/17
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobrýýý, ještě mám 2 ks kulatiny od bobra a nějaké fošny ,-))) jo a taky 2ks ambroňové kuličky, ty jsem kdysi splašil na trhu..
    Zvířata ale hlady pojít nenechám, limit ve stodole zůstane. Na trh nechodím, je tam kulový a nemám tu trpělivost něco prodávat a zase kupovat, jsem samovýrobce ,-)
    Žabko: pěkná čísla

3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A pak že je to jen do 3000 xD s klidem by to stačilo na první flek další tři roky a přitom "jako klesám" xDxD

4. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

No když vidím ty ceny na trhu skoro lituju, mohl by být ze mě multimilionář:p:D

5. iDavis

iDavis Baron fóra

S pestovaním akčnej dnes večer už konečne skončím, vyzdvihnem stonek s dekorkami a budem mať hotovo. Tie záplaty ktoré som medzi tým niekde získal som samozrejme nahádzal do topky, pokúsil som sa aspoň o nejaké bedne ale výsledky neboli nič moc. Tak držím palce všetkým topkárom a hráčke k.tynka. nech si udrží svoju výbornú pozíciu. :)

6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já sem tam šoupl Baha plody za 15 000 000 PH a zase je rychle dokoupil do stodoly. Ze zásob začnu dávat až poleze tlusté do tenkého.Zatím jsem se rozhodl obětovat půl miliardy z účtu,takže ještě zbývá 300 mega a pak se uvidí......utrácení mě baví,v tom problém nemám.
    xD

7. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Zatím trošku dohazuju jinak vyčkávám co se bude dít na trhu karafiáty 9999 kusů po 155kr.tak sem trošku nahamounil ;).Zásoby sice mám z čtvrtky pryč ale co kdyby náhodou:p:p. Držím palce všem topkařům vydržte xDxDxD.

8. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Tak u mě karafiát za 291 ...
    Trh AM

Naposledy upraveno: 19/11/17
    DANKA722 a Helena1313 tohle ocenili.
  9. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

u mě 502 :D

DANKA722 tohle ocenil(a).
  10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Na AA karafiáty za 651 Kr

DANKA722 tohle ocenil(a).
  11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Nemachrujte ,-) BB karafiát 950kr..... to je právě to,co jsem říkal vždy, když RT něco "svádí" na rovné podmínky hraní.... přitom hned po registraci přidělí trh a je vymalováno ,-) Kdyby byl jeden trh, tak OK, ale takhle... Jen pro info... nestěžuju si, pouze konstatuji. Pro TOP je BB smrtící.... ono už je znát, když dá někdo za 1M karafiátů 200M nebo 1MLD ,-) A to není jen při TOP.... prakticky celý rok jsou ty ceny mnohem vyšší než jinde, takže i nakupovat průběžně je problém ,-)

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Na AD jsou ceny brutální celoročně, takže dlohodobky nekupuju. A napěstovat je nemám kdy. Nejlevnější je teď česnek, pórek a cibule
    - něco nad 400 kr. Ostatní jsou od 600 kr :( Karafiát momentálně od 618 :sleepy:

Trepifajksl a DANKA722 tohle ocenili.
  13. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

zase prodávat je taky výhoda

GordonSargent tohle ocenil(a).
  14. larelay

larelay Analytik fóra

Na AB je to podobné. Tuším Baroland psal, že kupuje v poměru 1:3, já se svými chabými matematickými schopnostmi to u sebe spočítala na 1:6 - 1:8. Zatímco soused po celý rok mohl nakupovat javorovku kolem 170 kr., a to po desítkách tisíc, u mně se pod 500 skoro nedostala, navíc po 10 kusech. Když je trh dražší, jde i dráž prodávat, ale problém je, že není co kupovat, prostě nikdo skoro nic neprodává a sedět tu a kupovat po 10ks, na to fakt nemám čas.
    No, ale o nespravedlnosti a náhodě už tu bylo napsáno hodně...
    Holt je to větší výzva, hlavně ale nutnost časové investice. Nemůžu u sebe vlítnout na trh a během chvilky mít nakoupenou obrovskou protihodnotu, jsem ráda, když za den vůbec něco koupím...ale určitě to jde, no a v životě to taky není spravedlivý :)

15. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Dává je tam už tři dny a dlouho tam nevydrží jinak jsou taky [​IMG]dražší.

16. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

prosím do kdy je topka a kde najdu čas co zbývá do konce?
    Děkuji za odpověd.

17. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Akce začíná 15.11. od 14:00 hod. a končí 23.11. ve 14:00 hod.
    najdeš pod hodinama, levá strana. Akce: sladký domov

Trepifajksl a Skali tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Batory - lišta udává toto
    Akce začíná 15.11. od 14:00 hod. a končí 23.11. ve 14:00 hod.

Edit:
    tatkanas1 byl rychlejší :D Tak ode mě to máš s obrázkem ;)

tatkanas1 a Janina0971 tohle ocenili.
  19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

100 mega na 1000. místě....

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pad na 1048. misto me utvrzuje v tom, ze do TOPky jdou po hlave hlavne ti, co netusi, jaky je ceka konec :p Nicmene mne v teto souvisloti napada jeste chyba RT, ktery stupnuje pozadavky protihodnoty na zlate bedny misto toho aby je snizoval - to by bylo teprve prazdnych stodol! xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.