Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Nechci být hnusná, ale pokuť farmáři kolem cca 500. místa nezvolili vyčkávací metodu a melou z posledního, nemají šanci na Top 1000...Jenom můj názor dlouhodobé pozorovatelky , tak se na mě nezlobte jo?;)

2. lase2

lase2 Magnát fóra

tazvenuse : nestraš, plody už jsou téměř v prachu (respektive sníženy tak na 500-1000ks/druh), mírné zásoby mám ještě v rostlinách, ale do ostatního se mi opravdu moc hrabat nechce;)

-Kuteno-, Pitrýsek47 a michnaj tohle ocenili.
  3. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Mám splněno, stonek stonkuje a kvůli bedničkám něco málo dodám do společného i když moc zásob nemám.

4. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

lase2 Nechci strašit nebo někoho znervóznit...Ale vím co to je vyprázdnit stodolu a být 100 pod čarou...A ten největší fičák teprve přijde.

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky,
    ještě 4 dny do cíle
    a musím také souhlasit s Dámou z Venuše.
    mmt jsem na 501 místě... na top 1000 již teď je potřeba 90 míčů.
    já jsem zatím hrábla do pírek a zabrousila lehce do karafiátů a vysypala zrezivělé hřebíky

karafiáty a baha plody stále čekají na svou příležitost
    i tak cítím že oproti minulé a předminulé topce to letos bude náročnější..
    na jistotu udržení v top 1000 kolem 700. místo to odhaduji na 400 míčů​

6. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

tazvenuse nestraš bojím bojím.......

lase2 a tazvenuse tohle ocenili.
  7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

tazvenuse: Klidně buď ,-) Každý je svého štěstí strůjcem. Tentokrát je TOP jiná v tom, že šlo dodávat i bez splnění úkolu hned od začátku. Jindy než ten úkol někteří hráči splnili, tak už v TOP byla na posledních místech vysoká hodnota a to je zachránilo.... zjistili rovnou, že na to nemají. Takhle tam postupně nasypou 100-150 mega a pak vyfičí rychlostí blesku. Kdyby raději udělali kousek na bedýnky a pak to prodali na trhu, tak jsou aspoň "ve vatě". Přitom jsou to hráči co při akcích píší, jak nemá cenu dát to a nebo to za pár tajemnic a pod... tady vysypou celou stodolu za nejistou odměnu a pak nebude ani TOP. V TOP se láme chleba poslední hodiny.... to víme ,-) Dost hráčů nedalo ještě ani "salát" a čeká na vývoj situace. Odhad na TOP 1000.... někde kolem 350-370M, ale na to je ještě brzo ... hodně napoví večer před koncem. ,-)

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pekne to tu desite, pekne! Jak kdyz vleti orel do houfu slepic xD

9. zina

zina Perspektivní autor

tazvenuse - myslím si, že treba posunúť terajšiu pozíciu aspoň na 300 a vyššie.

Prehľad protihodnoty na pozícii 1000 v predchádzajúcich rokoch:

2016 - 282 859 915
    2015 - 219 898 528
    2014 - 126 859 272

V predchádzajúcich rokoch 2010 - 2013 bola "TOPka 500".

10. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Casey27 Právě proto jsem se to odvážila napsat, aby se někdo nevyházel zbytečně...V tipovačce jsem dala myslím 368 mega...no třeba se mýlím...

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Matla pro srovnání...
    2016 - vhodila jsem něco kolem 330 míčů a skončila na 659. místě (top 3000)
    2015 - tam zafičelo cca 230 míčů a skončila jsem na 602. místě (top 1000)
    a letos 4 dny do konce zahučelo prozatím 222 míčů a pohybuji se na 501+- místě...

DANKA722, lase2 a matlafous123 tohle ocenili.
  12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Moji milí a odvážní TOPkující, vezměte na vědomí, že do boje teprve vyrazí ti, co se ještě pořád
    schovávají za bukem, takzv. zabukáči. Nebudu je jmenovat. Ti ještě také zamíchají pořadím.
    Železná zásoba by se moc hodila, ta teprve dostane slovo.
    Pořádně zatněte drápky a na soupeře prskejte, co se dá.
    :D

13. matlafous123

anickamalirka Jj, ja na to koukala - predbezny odhad si teda nechavam az na vecer, ale jak psal motorkar... tahle TOPka bude o neco jina, nez ty predchozi, ale ja si teda osobne netroufam rict, jakym smerem vyvoj pujde. Protihodnota ted stoupa dost rychle, coz by mohlo ukazovat na to, ze pridavaji i hraci, kteri si mysli, ze by se v TOP1000 mohli udrzet a neuvedomuji si cas.

Apachie1 a anickamalirka tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Dokončeno, dodáno, vyřešeno.
    Chtěl jsem být "zabukáč" připravený strhnout klikátko na myšce ale když jsem vyděl poslední výsledky dodávek, tak jsem si to rozmyslel.

A drápky mám zatlé už velmi, velmi dlouho.

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

A nemyslete, i já mám připravenou kárku že vyrazím na trh...:D

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já měla taky cukání, ale zdá se, že zvítězilo mé spořivější "já" a asi zůstanu zalezlá pod šutrem. Navíc se mi líbí ty ceny na trhu :D

17. matlafous123

tazvenuse To mas dobry - me by stacilo vyrazit na trh s ledvinkou, pac u nas se prodava po 5-10 kusech :D
    A vite co? Ja budu nechutny optimista a strelim to prozatim na 210 mega na 1000 misto :p

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Přihodím své Top zkušenosti.
    První rok, když jsem začala uvažovat, že bych se zúčastnila, tuším 2013..jsem prolezla stodolu, hodila to na papír a zjistila, že bych se leda vysypala ze všeho a pak kňučela, že se mi ve stodole krčí dvě kozy a jeden bobr :pxD Takže tenkrát bez účasti. Ale řekla jsem si, že se okamžitě začnu systematicky připravovat na rok další. Každý den jsem prolézala trh, složitě počítala co je výhodné koupit, sledovala jsem ceny především javorové šťávy. Dnes už je cena/protihodnota jinde, než tenkrát, ale já si držím stále stejný styl. Takže můj základ do Topky je 1.000 000 javorovky i přesto, že má "jen" 170 protihodnotu za kus. Na mém trhu je k dostání ve větším počtu celkem pravidelně a občas jsem se klidně plácla přes kapsu v kreslené měně v případě, že jsem nakupovala i ze zadních stránek trhu.
    Zbytek protihodnoty jsem dohazovala z tropických plodů, které jsem sama vypěstovala. Stromy na baha mám téměř neustále, sklízím 2x denně, většinou s ananas pečivem. Plochy navíc na ostrově jsou v tomhle případě přínos. Asi se takhle připravuje většina déle hrajících hráčů, jen s rozdílem toho, co kupují a co je u nich na trhu výhodné.
    Pořadí na kterém jsem dané roky byla si nepamatuju, ale pod 300 jsem nešla a přitom mi ve stodole zůstalo ve spoustě kolonek mraky plodin, plodů i produktů.
    Ale i já si dost dobře pamatuju minulý rok, kdy pár zdejších farmářek zahučelo se stodolou mimo sud na poslední chvíli...třeba i proto, že při konci akce nebyly u kompu, z jedno jakého důvodu. Pak nastala lítost, smutek, naštvání a kompenzace čokoládou :)

Takže pro srandu ať si klidně Topkuje kdo chce, ale bez celoročních připrav myslet na Top 1000 nelze ;)

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jasně, ze mě si příklad neberte, mně je úplně fuk jestli budu mít průvan ve stodole nebo ne a pofičím jak namydlený blesk. Chvíli slávy jsem si užil a nějaká vajca ještě mám... ,) nepřipravoval jsem se.

20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já se TOPky neúčastním, ale ráda sleduju tuhle diskuzi a své české spoluhráče. Je to jak kdybych seděla v hledišti na závodech formule 1 a okolo mně fandící fanoušci, hluk těch aut a překřikování nadšených komentátorů.
    :inlove:
    Občas jsou k vidění i zajímavé úkazy. Zajímalo by mně, zda to ti hráči dopočítávají nebo to tak prostě vyjde samo. ;)

No a jestli Pitrýsek píše:
    Tak to nevím co by řekl na tohle:

Všem čechům fandím, na trhu vám sice nepomůžu, ale očima vás tlačím výš jak jen můžu. :p

Edit: Matlo a co z toho dopočítávání? Leda že si hráč dobře pamatuje koik toho naházel a že to vypadá epesně...

Naposledy upraveno: 19/11/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.