Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Chocholouška na nás ,-))) už čeká, držte se, nedáme se ,-)))

Krakenka, to je ještě dobrý otevři padák ,-)

Edit: má červenou šipku, ale bude to ještě fičák ,-)))
    Můj soused je kolem tisícovky.

Naposledy upraveno: 18/11/17
  2. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Pitrýsku stodola začíná být kapku prázdná ale jak píšeš Chocholoušek čeká...
    skóre 975

3. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. V topce určitě nezaboduju, ale dnes jsem se konečně dohrabala do 100. levelu jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Po sedmi letech farmaření konečně stovka:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Sousedko moje plyšová, neklesej na mysli. Vložil jsem do tebe všechny naděje,
    neházej ještě flintu do obilí. Kupředuuuuu na ně.
    :D
    Čertovský sousede, nevím, kolik ti je vlastně let (300 nebo 700?) vydrž s dechem
    a drž krok s TOPkařskou mládeží. Nedej se a natři jí to, vždyť jsi pekelník.
    Zdravím všechny udatné bojovnice z mého sousedství a držím všechny čtyři.
    Jsem s vámi.

5. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak už taky konečně mám stonek. Do sudu jsem hodil 11 míčů protihodnoty, což stačí na žirafí guano. Ale žirafa z TCH nevylezla ani jedna, jako cenu útěchy k poplivanému monitoru mám oranžtuleně. Jdu si užít tu 1 fialku ze stonkové bedny, možná ji ještě přihodím do TOPky, abych se posunul trochu vzhůru ;).

6. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj ,stonek stonkuje , do sudu jsem hodila 12 mega ,víc už dávat nebudu,ale všem kdo jste se do toho pustili držím palečky.

burds, babako a GordonSargent tohle ocenili.
  7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mňo, ze stájí toto nadělení: oranž koala,tukan a slon, oranž máslo,červení bloudi, plameňák a krokouš. Ty zbývající dva si nepamatuji, ergo kladívko=šunt. ze stromů zaujal hřebíček xxl a monstera xxl.
    Farmu jsem zapomněl nasadit, těch tam mám . Jdu zrušit kopretiny a dám tam těch 26 TS. Ať se pochlapí alespoň jednou posmutnělou vrbou - chybí mi do trojky.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak jsem si dohopikala ještě pro jednu zlatou bedýnku asi za 3 mega bodíků a dostala jsem [​IMG]
    No, za cca 6800 kousků goji bobulí je to teda kauf :eek:

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mám dobrou zprávu pro ty,co hledají odměny z topkových beden.

Toto je prosím 5 zlatých beden získaných někde mezi 112 - 153 miliony BP.

No nekup to, za těch cca 80 000 000 Kr. :wuerg:

10. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Baroland to máš dobré. Já dostal ze dvou zlatých 6 chlívů, ve kterých bude beztak hádej co?

sisinka a Skali tohle ocenili.
  11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahojky všem, TOPkaři je to úžasné počteníčko!!! Skvěle se u toho bavím a moc vám všem fandím!!!
    Škoda, že nemůžete předběhnout k.tynku... Trochu mám ale obavy, že při finiši spadnou servery?!?
    Nabízím pomoc na trhu AA.

Edit:

Nabídka byla dnes ukončena. Mise splněna.
    ;)

Naposledy upraveno: 22/11/17
  12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Máte pravdu zlaté a stříbrné bedny jsou jen bedny, stejně jako ostatní, myslela jsem, když jsou nabarvené, tak dají NĚCO, ale je to jen pozlátko. V TOPce mi dochází dech. Jára

Pro upřesnění - odtajnila jsem 2 zlaté - 3xfarmářská mince; 3xpárty lístek a 4 stříbrné - 1 +1 modrá záplata; 2 x 31 000 krejcarů. Stále "větší" překvapení. Jára

Naposledy upraveno: 19/11/17
  13. Mísankov

Mísankov Rádoby autor

Tak já už se propadla na ocásek 925,to už asi nadám..

14. Pitrýsek47

Naděje umírá poslední ,-))) nějaká pírka z papagájů nemáš?
    Koťátka, už vás jistím, nespadnete, ale krocan tady zelená a přihazuje pořád ,-)))) Bedny bez komentáře, docela ostuda .....

Pozor neřízená střela opět startuje, doktor Ch. je stabilní, ten se vyzná ,-))

Edit: správně, budeme po kupě ,-)))
    rybka plave uprostřed a před námi borůvky, to si pochutnáme ,-))))

DANKA722, krakoramaja a matlafous123 tohle ocenili.
  15. nerizenastrela64

nerizenastrela64 Pisálek fóra

Pitrýsek -Musím si vás pohlídat

DANKA722 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Taham za zachranou brzdu, snizuju zasobu Baha plodu na 1.500 8)

17. Pitrýsek47

Matla... přihoď nějaké dřevo z lesa má dobrou protihodnotu ,-))

Na 1500? tak to můžu ještě taky jsem na 3000 ,-))))

Edit: opičáčku, povyskoč ,-))) já pojedu brzy dolů už abych si zpevnil pozadí ,-)))

babako a matlafous123 tohle ocenili.
  18. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Matlafousi eo mas jeste rezervu ja uz za brzdu zatahl a zasoby mam na 100 :psmankote to bude fuska to zas napestovat a pitrysek je v tahu nechal me tu obklopen cizaky :cry::cry:

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Jsi blazen? Drevo? Brrrr, nedam :pxD

x-men-cz Na 100 nejdu - zviratka by nemela co zrat, ale zatim jsem nesahla jinam, nez do stromu, takze me to jeste tolik neboli ;)

Jupiiii, reinkarnace - stojim presne na 1000 :D

20. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Už jsem do topky taky nasypala docela dost zatím se motám kolem 1600 :)čekám až ke konci to bude mazac. xD

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.