Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lase2

lase2 Magnát fóra

Bojím se bojím, že se neudržím

Stodola se rychle prázdní,
    bezedna TOP se neukázní.
    Baroland dýchá mi na krk,
    v zásobě má celý trh.

Poslední pavouci v koutě jen křičí:
    nás ne, nás ne, hoď si tam jinčí.
    Raději šišky a květy,
    a nebo použij deky.

Jejich radou bych se ráda řídila,
    jenže i krejcarové konto už jsem zřídíla.
    K večeři bude jen chleba a sůl.
    vždyť už jsem bez statku, zbyla jen žebrácká hůl.

Plody a rostliny, skoro jsou vybrané
    zvířátka nechci dát, produkty tuplem né.
    Kdybych já hlupák, na začátku vyčkala,
    teď bych všeho vloženého méně litovala....

2. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

s k.tynkou. jsem před pár měsící sousedil i jsem si s ni psal. Pak jsem zase přestal hrát a ona mě vykopla :D Ale je pravda že kupuje vše vždycky jsem od ní měl minimálně 100 SK atd kupuju vše

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix o_Ooobr gratulace ke stovce, mistre! :-* Boze, ty jsi ale starej! ;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Panoramiski, to abys navařil jeden kotel navíc na oslavu :) Congratulations :)

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

lase neboj, jdu ti na pomoc vždyť jsi na tom ještě dobře ,-)) a nelituj, je to jen hra

A kde je slepička s vidlema Mája ta nesoutěží?

6. slootr

slootr Baron fóra

matlafous: Druidi nestárnou, druidi zrajou. Jinak dneska odpolko hotovo, do TOP naházeno cca 21 mega, což už nestačí ani na TOP 3000. Ale to nebyl důvod. Důvod byly bedny. Z tajemnic se žirafa nekonala, ale na farmě na mě vykoukla smuteční vrba. Ani nevim, že je ve hře. Už u těch stromů ztrácím přehled. Každopádně má první.

Hotovo už i u rybáře, vybráno co šlo, ještě mi chybí 15 mincí na zlatý banány. Pak už fakt nevim, co si tam vybrat.

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Děkuji za gratulaci, milá hraběnko z Matlafousova. :D To víš, nikdo nemládne, ale má to svou výhodu. To, co mnohé ženy pořízují za dlouhé peníze, to mě moudrá matka příloha poskytuje v míře vrchovaté a nestojí mě to nic. Ale stovka přeci není žádný věk, tuhle jsem četl o stoletém staříkovi který vylezl z okna a zmizel. ;)xDxD

Prepperka, pigi1313 a matlafous123 tohle ocenili.
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

slootr Jen aby neprezral a nezacal nam lehce ohnivat :D

9. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Hraběnko, tak to bych si pak změnil nick z Druida.Panoramixe na Ptáka Ohniváka. Ale musím Tě vyvést z omylu, já se nepřežírám, já už statný jsem. ;)xDxD

Prepperka a matlafous123 tohle ocenili.
  10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ahoj všichni. Po týdnu bez PC koukám jako vrána, jak to tady žije. Kytek přepěstováno hafo, stonek včera hotový. Teď jsem udělala i ten rybářský, na něj jsem si s tabletem netroufala.
    Fandím všem našim, já na topku ambice, tudíž ani zásoby, nemám. Pár beden jsem otevřela (50 stř., 15 zl.), za řeč stálo pouze 1x 50 SK a 5 TS.
    A teď jdu dočítat všechny ostatní diskuze, sledovala jsem občas jen tuto. Fakt vám fandím, jste úžasní!

11. Y_n_O

Tak jsem teď prolítla seznam TOP. Držíte se všichni skvěle, i Dr.Chocholoušek, o kterém vlastně nic nevíme :)

12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak ještě necelých 4 tisíce pantoflíčků a bude řádek. Rybáři hotovo a teď už jen vyzobávám ceny podle mincí. Jára

pigi1313 tohle ocenil(a).
  13. Y_n_O

Také mi chybí ty papuče... Času je dost, ale furt to hlídat...

pigi1313, -Kuteno- a GordonSargent tohle ocenili.
  14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Už jenom fandím, v nebi řádkuji, v obchodě už také není co na vybrání, do topky nejdu ,ale Chocholoušek ,hned na první pohled byl sympatický a podle umístění i zazobaný, přidávám se k jeho fanynkám:)

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Papuče odevzdány, stonek stonkuje, domečky upgradovány komplet....Co já budu teďka dělat ? Půjdu na ryby ;)

16. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Hezký večer všem..držím palce všem těm v dobrém slova smyslu :inlove:magorům, co šli do Topky. Snažím se držet s nimi krok, ale myslím, že dopadnu jako vloni, těsně pod čarou. Alespoň jsou ale ceny útěchy, ty bedny..))) A je to jenom hra..Tak ať nám to vyjde..

17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

plyšulín Zaber člověče, letos to dááááme;):D

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Druide, tak tě vítám mezi nás! Statné a zdatné stovkaře.:);):) Pravda, já sem zase tak moc nepatřím, ale přeci jen už se škrabu do 103 levelu.:p jsem byl v práci, to jsem byl rád, že jsem sklidil a zasil. Dorazil jsem dom - vidím pokles, tož jsem přihodil něco smrdutého, asi tak šestiletého ze stodoly a dál se uvidí...:wuerg:xD:cry::D
    Hele, holky - ne aby jste mne vyšoupli! Aspoň tu do tří tisíc bych rád...
    Jdu chytat ryby.
    Do stonku mi chybí 276 papučí. Hm, tolik jich v botníku nemám. Takže v půl dvanácté poslední dnešní sklizeň a pak kanafas.
    Jé, já se těším:);):)

19. Y_n_O

Nemám papuče, tož neřádkuju, ale to pude, časem... A TOPkařům fandím, furt 8)

20. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Tak jsem se do too pustila taky ale nějak mi dochází dech :cry: teď jsem 992 a padám a padámmm měla jsem velé oči
    Jsou tu jiní borci a já jim nestačím ale držím palce

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.