Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. larelay

larelay Analytik fóra

Pitrýsek47: to je dobře, držím palce, to by bylo, aby to nebylo :)
    zina: mně se líbí všechny, nejvíc asi ten poslední...teď už se jen domluvit xD

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Pitrýsek47 makej zaostavas sem tu sam a bojim bojim :cry:xD

maribeja tohle ocenil(a).
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Neboj, ty když na někoho vykoukneš tak uteče ,-)))
    Odrážím se už i ušima, v cestě mi stojí Lošaďka azbuka ,-)

Y_n_O a matlafous123 tohle ocenili.
  4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Gordon -- Tato pomoc (posílání řem.prod. a zpětný odkup /popř.si je prodá sám) platila za krále klacka. V dnešní topce mě (a jiným) nepomůže přidat na účet 250-300 000 denně. Já potřebuji nakoupit tisíce zboží v max poměru 2:1. Tj. např. Papouščí pírka v hodnote 1874 BP nakoupit do ceny 3700 Kr. Takto je mě pomoženo a donátor není škodný. Je i malá pravděpodobnost sebrání na trhu,neb cena se pohybuje kolem 4000-5000 kr. a já je vemu i po 9999 kusech

Apachie1 a k.vitek tohle ocenili.
  5. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak už sem doma z lázní bylo tam krásně sice 3hodky autem ale jel bych znova v topce se zatím držím v té + - 800 snad se udržím do té 2000.Co jsem koukal tak nás tam je docela hodně;););).

6. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Pitrýsku ja uz muzu jen hazet banany a ty si necham xDsem uz jen na cekane jak to dopadne tak ti drzim palce :)

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Sadím tie papučky ako divý ešte som mal zbierať okolo 20:00 hod a zasadiť ich 3 x,ale bude to už dnes lebo po prvý krát som vytočil na kole + 1 do stodoly a ešte k tomu 200 % na 12 hod.Musím s toho čo najviac vyťažiť,lebo ak tam niečo také je tak vytočím nejakú žltú výrobňu skrátka blbosť;);).

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

evoku, jen santalovníky, pokud bych jich měla dostatek na všechny ostrovní plochy zajistí, že bych nemusela mít obavy jestli se v topce udržím, ale zatím se ještě natolik nenudím, abych si koupila prémium a naházela všude stromy ..
    Barolande, opravdu si myslíš, že jsem poslala jeden věneček a pak ho zase odkoupila zpátky, to bych asi moc nepomohla:) ale na druhé straně byl někdo, kdo neuměl proklikávat a také neměl dostatek krejcarů, tak jsem místo přesunů plodů raději zvolila přesun krejcarů.

Naposledy upraveno: 18/11/17
  9. Pitrýsek47

Koukám jak hluboko jsem klesl a zdravě se naštval ,-) oškubal pár papoušků a frrr trochu jsem popolítl nahoru.
    Azbuku zlikvidoval, doben s truhlou florenů prosvištěl kolem mě nahoru.

Edit: ve zlaté bedně 10 SH za co nás trestáš ,-))))))
    Edit: asi jo, já radši nepočítám ,-)))

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Nevim, jestli vedecky, ale za tu chvilku, co jsem byla v lese (cca 6 hod.) se protihodnota na TOP1000 zvedla o 10 mega a to jsme 116 hod. pred koncem, takze spis jen matematicky :p;)

11. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Jejda nekdo mi funi na zada xD

Y_n_O a maribeja tohle ocenili.
  12. doben

doben Ikona fóra

Pitrýsku jsem si musel chvilku užít ten pocit, že jsem se dostal nad tebe, ale více už se mi do topky dávat nechce. :D Myslím si, že těch 100 mega by mohlo na top 2000 stačit.

Y_n_O, maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  13. Pitrýsek47

Dobene, to jsi mě potěšil ,-) opičáku já chci taky banán ,-)))

Tak dobře, brzdím ,-)

maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přátelé, kamarádi, tak jsem dočkal -:D "první moje stovka" :Dje doopravdy tady a od dnešního dne už půjdou levely nahoru skoro samy;), sice jsem trošku spadnul v TOP 3000, ale nevadí, to se dožene. :pHolt nemohu být na dvou místech najednou a bylo potřeba helfnout kamarádům z družstva na mistráku ve Strakonicích, podařilo se, vyhráli jsme a teď už se budu věnovat farmě. Přeji všem hezký zbytek dne a klidný a pohodový večer a ať se daří v tom našem "virtuálu". ;)xDxD

15. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Pitrýsku mam obavu ze 100mega bude malo:cry:

Y_n_O, maribeja a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  16. Pitrýsek47

Šmankote, tak se dohodněte, jednou stačí podruhé nestačí ,-))))))
    Rezervu ještě mám, nakonec tam hodím guáno ,-)
    Edit stříbrná bedna=modrá záplata

17. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak bojim že to se mnou vypadá bledě aspon chci z toho něco mít a někde se udržet děkuju moc těm co mi pomáhají a posílají nějaký produkt nebo tak moc mi to pomáhá po akci je tady všechny vypíšu :) Jinak chtěl jsem se zeptat neni tu někdo trh AV kdo by měl pár třeba plodů navíc? :D Fakt už jsem tam naházel všechno nářadí a od každého plodu ted mam tak 20 :D Vytočil jsem včera plus 1 do stodoly takže s tim bonusem co mam na karafiát jsem udělal pár otoček se SH na pohopoli a ta protihodnota aspon malinko poskočila. kdyby tu někdo byl AV prosím napiště mi na farmu když budete mít něco navíc :)

Apachie1, pigi1313 a Y_n_O tohle ocenili.
  18. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Není nad to, když se ten druhý ozve sám.:p To by se Ti líbilo, abych Tě vyhodil, tak na to zapomeň. Vždyť komu bych pak házel přes plot ten svinec z mé farmy.xD Si letos pozdě sklidil a zaoral úrodu, že nemasakruješ davy v TOPce?o_O

Trepifajksl, k.vitek a Y_n_O tohle ocenili.
  19. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Ovsem ty odmeny stoji za to 25000 susni no to se vyplati xDxD

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Fandím všem našim, ale Dr.Chocholoušek je prostě bezkonkurenční nick pro tuhle hru :)

EDIT: evoku57, k.tynka bude prémiový zazobanec, co všechno kupuje. Jinak si to nedokážu vysvětlit. V jedné hře, kterou jsem před pár lety hrála, všemu vévodili východní sousedé, tedy ti východnější, než Slováci xD Když jsou kačky, tak je všechno :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.