Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -ANETKA1985-

-ANETKA1985- Zelenáč fóra

Muzu poprosit poradi mi nekdo kde najdu ty bednicky abych je mohla otevrit,dekuji

maribeja tohle ocenil(a).
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ANETKA: V liště, vázička-dekorace, spotřební zboží. Jako jiné bedny.

Klucííí jedeme dál, zítra je taky den. Spánek nade vše ,-)
    No jo, třeba je zakuklený, kdo se v nich má vyznat ,-)))

Teď na mě z bedny vyskočil pomocník magického stonku na 3h, ten je mi platný jak mrtvýmu zimník ,-)

Naposledy upraveno: 17/11/17
  3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem vytáhl ze stodoly zkažené papriky a papričky, všechny staré papuče(tedy skoro) a zase jsem trochu popoběhl vpřed.
    Posadil jsem do pralesa 6 tajchlévů, tož doufám, že se některý smiluje a přihraje žirafku nebo aspoň krokouše.

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

čím víc to budeme hrotit, tím víc se bude přihazovat, já bych vyčkala :)))
    vysypat tam stodolu je pak záležitost 5ti minut :))

od rána propad nějakých 130 míst :))​

5. Pitrýsek47

Pavlí, věříme ti, jsi zkušená "topka" ,-) jen aby se to neseklo ,-))))

Doháním vlak, chvíli se svezu.
    Edit: fakt,to tedy neusnu ,-)))) ještě nějaké jobovky? ,-))))

Naposledy upraveno: 17/11/17
  6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Stejně ten pravý boj začne 12 hodin před koncem :))
    to pak nebudou skákat sta tisíce :D ale sta miliony :))

7. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

obě řady stonkují,včera večer jsem vytočil 100% do stodoly,tak to šlo rychle

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mám jinou teorii. Když tam teď navalíme ty stamiliony,ke konci si každý řekne, kašlu na to.Přeci nedám vše kvůli dekorce co není zas tak nic moc. Začne si odůvodňovat: ješte tak 30-50-70,no do 100 mega bych šel,ale těch 350 teda nedám.
    xDxD

PS. Já se tři dni trápím s věčným sekáním,čekám minuty až se to načte,furt restartuji a teď jsem zjistil jak to kosmicky zrychlit. Přepnout jen na sousedy !
    :p

Naposledy upraveno: 18/11/17
  9. Pitrýsek47

Zdravím, už jsem se probudil ,-) Kdo s námi ještě pojedete, kdo s námi ještě poletíte, nastupte si .... tak nějak vyvolávají na poutích ,-)))
    Tak jedééém je to jako tobogán, ale něco jsem přihodil, hlavně, že jsem ten vlak stihnul ,-)))))

matlafous123, Helena1313 a -Zdenka tohle ocenili.
  10. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

• Nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko "upravit". Děkuji, Skali
    Ahojky, tak co s tím xD kolik myslíte, že bude potřeba na poslední do Top 1000 ? Už si nepamatuji, jak to dopadlo loni. Všem držím palce a držme se :inlove:

Jak píše Pitrýsek47 se nasedlo, ale záleží kolik bude stát jízdné :p

Naposledy upraveno moderátorem: 18/11/17
  11. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak jsem z 21 TCH neměla ani jednu žirafku,jestě že jsem přestala plenit stodolu,v rybárně už taky není nic zajímavého tak vše dám do normálu.Našim topkařům přeji ať se umístí co nejvýšxD

Naposledy upraveno: 18/11/17
  12. Pitrýsek47

Díky, nám by stačilo se tam udržet ,-)))) ani jedna stáj tak nemusím litovat.

Zdenka kolik bude potřeba nevím, ale budeme se držet zuby nehty jen aby to stačilo ,-)

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Omlouvám se za svou nechápavost, ale k čemu jsou mi ty quilty, kdy to nechci nasypat do topky?

maribeja tohle ocenil(a).
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pechfóglová - můžeš je nasypat do TOPky, bo za ně dostaneš nějakou tu zlatou či stříbrnou bedýnku s překvapením ;)

Helena1313 a kiki2305 tohle ocenili.
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

K ničemu - ale proč bys je tam nenasypala, budou za ně stříbrné a zlaté bedny. Ty mně vynesly třeba žirafu :)

EDIT: Ha, Skali jako vždy rychlostí blesku :D, takže já opět pozdě ;)

16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

-pechfógl-: na nic. Já je už hodila do top, dostala mimo jiné tři TCH a mám svoji první žirafu. Dál zatím nepřihazuji a myslím, že mimo akční ani nepřihodím. Nějak se mi nechce začínat úplně od nuly.

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kiki2305 - já když se leknu, tak sebou i mrsknu. A teď při tom rybaření....

Žirafy (budoucí) jsou stále v liště, bo je nemám kam dát uzrát. Ale ze dvou jakobizonů mi ráno mával oranžový krtko a v druhém výběhu si v klídku popíjel kávičku jezevec. Ten nemával, bo si četl noviny (brblal něco o topce, že to budě pěknej fičák...).
    Modřín jsem také nedostala, jediná smuteční vrba stála za něco ;)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo ták.. já nemyslela, že za to něco dostanu, jenom, že podpořím nějakou tu katynku!

Trepifajksl, kiki2305 a Helena1313 tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kdež so blbá, tož to přiznám... když místo násobení použiju děleno, tak to už je na pováženou xD Ještě že v práci za mne počítá program 8)

20. Pitrýsek47

Tak jsem v pytli, těsně za mnou neřízená střela ta mě sestřelí a orangutan taky pěkně skáče do výšky ,-))))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.