Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG] Přihodil sem 6 kiltů a 5 ks akční plodiny,tím pro mně celá akce skončila.o_O
    Tak dumám ,jak se dá sehnat zboží za 5,5 miliardy protihodnoty?!?:music:

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na trhu, pokud máš krejcárky, v obchodě, pokud dáš kačky? :p Růžový krocan počítal, že tři krejcary vyjdou na jeden bod. ;)

Naposledy upraveno: 17/11/17
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Sáhneš do stodoly a máš je ,-))))
    Pěkná řádka nás je v topce, vítám matla a druida v tisícovce, držím vám místo ,-)

Edit: co je orangutane? něco napiš nebo bude zle ,-)
    nějaký arsenko mi stál v cestě tak jsem ho sejmul ,-))))

4. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

jelikos nevim jak to tu zkopirovat :D tak zatim 746 neco pres 71mega a ve stodole pusto a prazdno xD

Helena1313, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Y-n-O, mně pět a půl miliardy vyšlo trochu jinak, ale farmář se celý rok pinoží, aby vydělal nějaký krejcar a pak ho má vyměnit v tak nevýhodném kurzu 1:3, i když si vzpomínám, že jsem kdysi měnila 1:5. Aby nedošlo k mýlce, byla jsem na té druhé straně:)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Netopýrku, také jsem zjistila, že jsem to přepočítala blbě xD a číslo smazala. Já s tou matematikou bojuju dlouho. A ona pořád vyhrává ;)

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Tunel se světlem na konci je tu :D. Posledních pár akční, přesně 5474 ;) a budu! A teď jsem narval do TOPky přebytečných pár plodů z baha a dostal jsem 6 chromTCH a 5 těch čínských TS. Co s tolika žirafami a modříny budu dělat :p:pxD? A hlavně, už mi chybí jen 11 448 024 bodů protihodnoty, a budu třítisícíprvý 8):D:D:D:D:D:D. Růžovky, bojte se...

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Světlo na konci tunelu xD To se hodí, bo úmrtnost bude nejspíš vysoká :D
    Mně chybí už jen 9000 pantoflíčků a taky budu. Za půl hoďky sklízím, tak to čísílko zase malinko poklesne ;)

9. Pitrýsek47

Už jsem ,-))) bonus +1 pomohl, držte si klobouky jedeme s kopce ,-))))

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Mam se jit vubec divat kam az klouzu a jak rychle? :D Se trochu bojim :music:

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Y-n-O, to jsi nemusela mazat, stačilo to jen poupravit a bylo by to na mněxD

pantoflíčků chybí ještě 3 tisíce, úkol na šlechtěnce a deky vynechávám. Jak ve středu tak i dnes pomohl bonus +1 a přitom jsem poprvé na kole viděla tu nádhernou výrobnu vajec, kdepak plus jedna do stodoly to bylo....:cry:

12. lase2

lase2 Magnát fóra

Zatím se držím na 658. místě, ale zásoby se začínají povážlivě tenčit. Doufám že se mi v TOP1000 podaří udržet, ta dekorka by byla fajn.
    Bůůůůůůůůů, to zas budu stodolu doplňovat celý rok :(

13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

ahojky všem...tak já zítra dokončím..akce pohodová, jinak všem krásný a pohodový víkend
    ;)

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mé pořadí není důležité,furt se mění...;) ovšem kolik musím nasypat do sudu,abych dostal jednu stříbrnou bednu (ve které bude pár BZ) to je na pováženou :wuerg:

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak já taky bojovala a jsem z toho celá uklikaná, ale odměny hezké a pár tajemných taky, jen ještě nevím co :p

Do konce TOPky je daleko a asi to neudržím, protože zítra zase do práce tak snad budu padat pomalu :D ale mám oba stonečky a s tím jsem moc spokojená :p tak bojujte, všem držím palečky a já jdu na kutě ;)

[​IMG] [​IMG]

16. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky. Kdo má na top 3000, tak držím palce. Já budu jen přihlížet:D

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  17. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Nějak nám to Ančí padá dolů... Nedáme tam devět dvojek;), nebo rovnou trojek?;):D

maribeja, DANKA722 a anickamalirka tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Není to tak hrozné, zatím se držíme ,-))))
    Jak vidím před sebou azbuku tak ji musím trumfnout ,-)

19. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

pitrysku makej ja uz mam prazdno xD

20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Pitrýsku! No jo, ale co když je to Bulhar?
    Také padám a je mi to fuk. Nějak mi přešla chuť tam přihodit těch pár zrezivělých hřebíků a tuny shnilého ovoce, co nešlo na odbyt.
    Ještě 5600 trepek a bude. Jojo, v zápalu hry jsem včera sklízel bez MJS. Mohlo to být nižší. Nemluvě o tom, že jsem si dovolil chrnět až skoro do desíti...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.