Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Skali Jste blaaaazni! :D Kdo ma mit na tohle koule? Snizila jsem zasobu Baha plodu na 3,5 tis. od kazdeho a visim za Trepikem ;)

2. lojzek500

lojzek500 Zelenáč fóra

Ahoj poradí mi někdo na začátku je napsáno,že se má napěstovat 19 250 trepek do úkolu je potřeba 12 250 na co se použije těch 7 000 ?

3. matlafous123

lojzek500 Do splneni celeho ukolu je potreba tech 19 tis., do ziskani radku mene.

EDIT: Mikeš Konecne nekdo, kdo ma rozum! ;)

Druid.Panoramix tohle ocenil(a).
  4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Vážení, šetřte municí, do konce TOpky je ještě daleko.
    Hlavní nápor teprve přijde, ojojoj.
    Aby z toho nebyla STopka.
    :D
    Včera večer jsem si odvážně a s nadějí narval na plochy stromy, aby napadaly kotouče
    a dnes ráno v touze získat na párty zatočení kupón na 48 h pomocníků jsem urval bonus +1 z pole.
    Při 2. pokusu o 12 h kupón jsem se dorval k růžové výrobně vajec.
    A výsledek? Nemám kotouče (jen asi 20), nemám trepky, nemám kupón na pomocníky,
    nerybařím, ale mám růžovou vejcárnu. A takhle si já tu vesele farmařím, neTOPkuji, ale první pomoc
    mohu dávat na trhu BG.
    :DxDxD

Naposledy upraveno: 17/11/17
  5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tedy Matlafousová, tys mi vzala draka! Kde já ty bobule mám brát! Nejsem až takový křeček, obchodovat neumím, že já jsem do toho vlez!
    ten nápad mne dostane do želez!
    Nezbude než jít krást botky sousedům...
    Pozice na mlatě: 1102
    Jdu se vyvenčit, včera mi to rozhodně bodlo...

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Matlafous: jsem si říkal, co v lese, tady prší od rána tak jsem trochu kapek poslal dál ,-))) drž se jeho kožichu

ještě mám co přihazovat a limit ve stodole zůstane, jestli ale pojedu šupem dolů, třeba až za stodolu to se nasměju ,-))

7. matlafous123

Trepifajksl Zadny strach, certicku... jdu chvili neco delat a budou doufat, ze mi v mezicase nejaka dobra duse napovi, abych se na to vykvakla, takze me v dalsim kole lehce sejmes :D

Pitrýsek47 Jak namydlenej blesk pojedeme po zadku za chvili za stodolu vsichni, o to strach nemam xD

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Jak je již psáno, moře času jest... i když já již jsem majitelkou obou řádků ;)
    a za pět minut bude akce hotová, zbylé 4000 akční dopěstovávat kvůli dvěma quiltům nehodlám ;)
    to raději nahodím chlévy a vyrybařím si krásnou novou dekoraci
    co je bodově velmi, velmi vítaná ;)

v topce se držím zuby nehty kolem 400. místa ;)

dobřééé
    tak tedy na 400.tém místě :D :D
    a nesu si na zádech drahocenného souseda :D :D
    sousedská manželata nehodlám honiti...
    ale obávám se obávám, že za pár dnů budu muset dorovnati​

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ať neumřu hloupá... do TOP3000 můžu dohazovat až splním ty 4 úkoly kolem?
    Anebo hned?

evainfo tohle ocenil(a).
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vítek - můžeš hned ;)

11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Oranžoví sloni, výroba arašídového másla, oranžový výběh pro opice, výběh pro tygry, jezírko pro plameňáky a terárium pro anakondy clasicc++. Tak to je výsledek ze 6 podivuhodných stájí [​IMG]. Žirafy z tajemnic nikde, jedny mám, tak to musí stačit. Stejně za chvíli dopadnou jako hroši, dráčci, budou z nich bezcenné lištovky a tak co kvůli nim se trápit.

12. matlafous123

Dobehla jsem si na 924. misto pro dalsi zlatou bednu, ze ktere vypadlo 10 SH, a to se vyplati! 8)
    Ja uz fakt potrebuju prasky na hlavu! xD

13. Pitrýsek47

Fíha, vlak mě předjel, ještě že nepřejel, ten asi honit nebudu. Chlévy žádné, nemám co odtajňovat, jen jsem si koupil u rybáře a z nich bizon a žlutá houpací síť. Na ostatní jsem hodil síť a zavřel do stodoly ,-)))

Super, vedeš si dobře já měl 15 SK.

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Oba stonky z obou akcí doma, ale ty bedny ani za to nestojí ;) jedu dál na ty poslední dva quilty, bo je to 0,5 mil BZ a ke konci TOPky bude třeba každý drobet. Sice bych už pěstovala něco jiného, ale ráno snad bude hotovo

evainfo tohle ocenil(a).
  15. Baroland

Baroland Ikona fóra

Do sudu jsem dal 15 mil.bodů protihodnoty ze svého a chtěl jsem přestat.Jenže pak kuželka napsal,že prachy jsou zde na prd a já si tuto pravdu uvědomil. Další produkty už jen nakupuji. Za 62 M kr. jsem směnil asi 50 M BP.Teď už sice podražili,ale stále se dá nakoupit v poměru 3kr:1BP (v lepším případě do 2:1). Takže dokud bude zboží na trhu v 1000ovce se udržím bez problému.

Trepifajksl, Zoufálkov a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Voliéra pro papouchy,to je frošku na pěst.Furt eště mě to nebaví.:(

17. Pitrýsek47

Magdi, budeš mít do vlaku ,-))) vem to z té lepší stránky a nepočítej. Já jsem ještě žádnou "žirafu" v bedně neměl jen sazenice, ale baví mě někoho doběhnout ,-))))

evainfo, Trepifajksl a DANKA722 tohle ocenili.
  18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Umístění 2.866
    (neumím fotku, tak aspoň takto číselně)
    Ehm, jsem zvědavá, jak dlouho tam vydržím :music: To byl jen pokus... jsem věděla, že nevydržím zkusit TOP3000

19. doben

doben Ikona fóra

k.vitek tady ji máš. :D

Já za hodinu sklidím a dodám do posledního úkolu, takže sólo část akce budu mít kompletně hotovou.

20. polacka

polacka Vévoda fóra

Akcičky nehrotím. Z tajemnic mám žirafu a modřín. Co více bych ještě chtěla. No možná... dvě žirafy a dva modříny? Uvidíme.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.