Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

polacka Ty ti ani padat nebudou... latky resp. zaplaty se daji ziskat postupem v TOPce (padaji z beden) nebo za mince v soubezne akci "rybareni na dirkach" v rybarskem obchode.

rijkax, mituli a DANKA722 tohle ocenili.
  2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, neměl začít:
    A místo toho tam jsou pomocníci za půlku? Kde je chybka?

Edit:
    Skali
    - já jsem si to myslela. Čekání jsem po dvou přihlášeních vzdala a radši sklidila. ;)

Naposledy upraveno: 17/11/17
    evainfo a rijkax tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Apachie1 - nejspíš v Hamburku :)

Edit: Apachie1 - nejspíš si dobře udělala, bo by ses také nemusela dočkat.
    PS: Až se něco dozvím, dám vědět.

4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

už to pribudne, 2 zbery bude znať :p [​IMG] [​IMG], do večera musím mať bylinky udělané, bo na víkend mám inší program:p

pekný sviatok Všetkým, aj súdruhom, dnes by sme išli s usb kľúčmi štrngať

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Matla... přijďte za mnou, se tam bojím ,-)))))

Edit: pomóóc honí mě tenista ....

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Konečně jsem také získala řádek na stonku. Jako někteří jsem se také vykašlala na pěstování 4 000 akční plodiny kvůli 2 quiltům a také jsem si ponechala šlechtěnce v protihodnotě 1 000 000 kvůli 8 quiltům.

Ze zlatých bedýnek jsem získala 3x párty lístek, 60x SH, 10 tajemných sazenic , 6 tajemných stájí s možností získat žirafu, 3 farmářské mince, 50 letadýlek, 123 SK a 82 ponožek.

Ze stříbrných bedýnek 1.657.400 BBZ, 1.100.000 KR a 440.000 BZ. K tomu modré, růžové a květované záplaty.

Pěstování se docela táhlo a to jsem měla jednu sklizeň přilepšení z kola štěstí na +1, ale to je málo, jak jsou jen 3 plochy k pěstování ....

Všem krásný volný den. [​IMG]

7. davidson00

davidson00 Baron fóra

Zdravím, stonek stonkuje, také jsem dostala zlatou bednu s TS - mám 1 modřín, 1 břízu, mirabelku xxl, a 2x olivu xxl, no také bych chtěla žirafku, asi něco pustím ale ne moc, přeji příjemný prodloužený víkend,

8. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

tak v topce 930 a uz sem na suchu oz to pujde jen dolu xD

9. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Mám radost z tajemniček,vypadl modřínxD Všem přeji co nejlepší umístění v TOPce;)

10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak držim se v TOP 700 ale už vážně melu z posledního už mam pár desítek plodů atd :/ Bojim se abys se vůbec někde udržel jinak z beden jsem dostal párty lístky spousty Bz a BBZ nějaký KR sazenice chlívky atd jinak žirafky už mam déle jedny :) Ani jsem do TOPky jít nechtěl šel jsem jen kvůli bednám ale teď když tam mam přes 75M chtěl bych se aspon někde udržet :D

11. matlafous123

Pitrýsek47 Pekne jedes na spici, pekne! ;) Jenze k tobe je to 60 megatun - to je tezkej hec 8) No, jedu do lesa, vecer se uvidi :D

12. Skali

Už to frčí
    [​IMG] Stačí zrestartovat ;)

evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  13. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Zdravím vespolek,
    tak jsem se rozhodla, též něčím přispět do topky,
    uvidím dál jak se bude dařit...
    příjemné farmaření všem...

14. Skali

Tak jsem tam taky - naházela jsem tam všechny prošívaný deky xD

Bedny : [​IMG] [​IMG]

Tak by mohlo z těch tajemek něco aspoň vypadnout, i když žirafa to asi nebude, že :music:

15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Ahoj farmari, koukam, ze je nas v TOPce za nas hromada. Ja ze zacatku nahazela hlavne kvůli bednam, ale ted uz mi prijde hloupe toho nechat, když jsem tam toho tolik nahazela :p Takze jsem se dala na boj a budu bojovat. Uz jsem utratila 50 mega, cca ještě jednou tolik klidne utratim, ale casu je ještě hromada a premyslim, abych nakonec nebyla zklamana, když se tam neudrzim :) No uvidíme ;) Řekl slepy :-D Vsem, kdo se rozhodl se v TOPce udrzet drzim pesti ;)

16. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový den všem, 17.listopad mě naprosto nechává chladným, kdo chce, nechť ho slaví a kdo chce, nechť ho haní, proti gustovi žádný dišputát. :DHraběnko z Matlafousova je krásné, že jedeš na obhlídku panství, ale aby jsi na konci dne nebyla překvapena - což když se kůrovci seřadí do dvojstupu a odejdou k sousedům, to je pro Tebe zpráva dobrá ( pro sousedy naopak), ale doplnil jsem trošku z plodů BAHA stromů a malinko jsem Ti utekl ;)( Pitrýsku, neboj se, já se tam ještě dnes k Tobě pokusím dostat - rezervy jsouxD). Já bych zaujal strategickou pozici kolem 1200.místa a co dál, ukáže čas.8)
    Takže teď jsem na 1248. pozici s 36,3 mega a počkám, jak se to vyvine. Držím palce všem, kteří do toho jdou a chudší stodoly ať se toho nebojí, ono to doroste - plody stromů určitě. Bedny mě postrčily na 950.000 bodů od kýžené stovky. - takže já mám motivaci dvojnásobnou. Jo a chyťnete si nějakou velkou a dobrou rybu.

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jóó paráda, nebudu se bát vlka nic ,-))) házím jenom plody, nekupuji a trochu nářadí. Stromy plodí pořád a já je nekácím ,-)
    Předjel jsem i vlak ,-) a potom, že lidi farmu opouštějí. Není o nich vidu ani slechu a najednou šup jsou v TOPce.
    Plyšová se drží u Chocholouška, to je dobrá strategie ,-)) a ta co pořád lyžuje je na špici..
    pozor, brzdím přede mnou je prdelka, nic příjemného i když zdrobnělina ,-))))

18. matlafous123

Druid.Panoramix, Pitrýsek47 Vy dva a pocasi me pekne stvete! -.- Zacalo prset tzn. do lesa vubec nema cenu jet zmoknout, kluci tudiz odjeli montovat na dilnu speru do pickupa a ja abych se ted nechala svest k vypleneni stodoly! :oops:xD

19. Skali

matlafousová - ty se flákáš ? Dohoď tam něco ;)

Edit: no proto xD

DANKA722, Pitrýsek47 a matlafous123 tohle ocenili.
  20. stěby

stěby Hvězda fóra

Stonek je v zápřahu, bedna vydala jednu rybu :sleepy:. Vše, co jsem chtěl, už mám, teď už lovím nad plán 8). Úderníkům a rybářům zdar!

Edit: ouha, koukám, že už jinde jsme, to je jiná vesnice - tady není rybářovo xDxD. No, to je jedno, přepisovat už to nebudu. Ale abych nebyl OT: akční se nějak nechce, zvládám jen 3 sklizně denně, je to soplení. A se svou troškou v TOPmlýně už bych asi neměl ani na to navrhované milionové rozšíření ;).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.