Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Celou farmu jsem tam nehodila, není proč, jen tak něco pro účast. A asi si "zadělám" na problém, proč bych měla fandit někomu, kdo v předminulé topce napsal, že je to konečně akce pro ně a ne pro ty břídily, minule se zase řešilo, jak můžou být srovnávány levly, teď se zase upozorňuje na přednosti některých dam, nemám motivaci abych je podporovala, ale je zde stále dost jiných, kteří do toho půjdou a budu jejich nejnadšenější fanoušek:)

Naposledy upraveno: 16/11/17
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

prosím, já tomu textu nerozumím ,-)

3. iDavis

iDavis Baron fóra

Z topky som už dávno vyradený (ako som čakal :p) no v plnení akcie to zatiaľ ide, počítam že v nedeľu bude napestované. Zo zvyšných zlatých debien ktoré som otváral už nepadlo nič užitočné, takže v dodávaní do topky už pokračovať nebudem.

DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký pozdní večer :) tak jsem začala až druhý den, kdy se mi podařilo brzy ráno vytočit +1 a pěkně to rostlo :p. Taky si zarybařila
    ale hloupá kupovala deky ... no teď už šetřím na stoneček. Topka se hodně rozjela po dobu co jsem byla v práci a i když nějaké zásoby jsou asi vyberu jen pár bedýnek a budu fandit našemu týmu :p. Ani nemohu dohazovat kvůli práci a jak psal Casey je ten trh (taky jsem s ním počítala) o hodně klikání po deseti předražených kusech.
    Tak mám postavené tři domečky a chybí asi 4 500 akčních k dodělání čtvrtého :p ...

[​IMG] Stačí mi získat oba stonečky a budu spokojená :p a všem Topkařům moc držím palečky :inlove: :inlove:

Naposledy upraveno: 16/11/17
  5. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Tak já hlásím, že jsem v Topce nedobrovolně....-.- peru tam jen plody z Baha, aktuálně 1855 flek a všechno jen kvůlivá těm blbejm žirafám...a co myslíte že mi padá ze zlatejch? Ano, správně - převážně fusekle. :cry:Něž dostanu naději na žirafu, tak asi přijdu na buben, sakra, sakra, sakra. >:( Já je chcííííííííííííííí ( ležím na zemi a kopu nožičkama)xD

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jako vážně už o_O jsem po těžkém pracovním týdnu, doma řádí synové... čtu to už po několikáté... k čemu mi jsou quilty?
    Myslela jsem, že se dodávají do této akce...
    Anebo proč je možné je "koupit" za vyhrané mince v akci souběžné?...

EDIT: Jo, tak TOP3000 vynechávám... na to jsem své zásoby nikdy tak neoceňovala. Moje stodole je ta z chudčích ;) Díky za odpověď!

Naposledy upraveno: 17/11/17
    evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj k.vitek,
    quilty se vhazují do TOP, díky vysoké protihodnotě je rychlejší postup a nebo i bez umístění získáš bedny s dárky.

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Chtěl jsem tam naházet vše,ale když jsem zjistil,že po cca 1,5 miliardě už nedostanu žádné bedny dupl jsem na brzdu.:(

A jen tak mezi námi - ty (doplňte si hodně sprostou nadávku) co v této akci dávají na trh zboží po 1 až 100 ks by patřilo vyk...no,ta vivisekce.

9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;)ahojte farmari a farmarky
    vie mi niekto povedat co je toto za odmenu?
    velmi ma to potesilo xD,len neviem co to je xDxDxD
    z dvoch zlatych bedien mi vypadlo 70 renatkinho superhnojiva
    a 10 striebornych bedien mi dalo [​IMG]
    :);):):)

10. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Není nad to si pořádně přečíst :))) . Jupí, na řádek nepotřebuji šlechtěnce, tak rychle do toho.

11. rijkax

rijkax Aktivní autor

Tak jsem se zbavila bohaté zásoby baha plodů (doufám, že teď přijde nějaký úkol, nebo akce, kde je budu nutně potřebovat :)). První co jsem nakoupila v obchodě u mědvědů, byly květované deky na quilty (škoda, že množství je omezené). Momentálně jsem v první tisícovce, ale nemyslím, že se tam udržím, když vidím, jak rychle se žebříček mění. Ze zlatých beden mi kromě Chrom stájí, ze kterých jako jediné trošku zajímavé jsou růžové opice vypadly i Xi hu stromky, které zasadím až dneska, ať si chvíli můžu snít, že z nich vypadne něco užitečného :))
    Všem hodně štěstí, zvlášť u těch zlatých beden, které jsou fakt asi jako sázka do loterie :)

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Milá plyšová sousedko,
    netušil jsem, žes tak bohatá, co se tvého hrudníku týče.
    :D
    Protože jsi, ač nerad připomínám, zůstala v minulé TOpce těsně pod čarou,
    tážu se tě, proč jsi svých předností nevyužila už tenkrát? To zklamání stále bolí.
    :D
    Počítám, že tentokrát se teda pořádně vyprsíš a dáš to i bez dalšího rvaní svých orgánů.
    xD

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek hotov ;)

14. máťochov

máťochov Stará škola

Dobré ráno, ze zlatých beden vyskočilo u mě 12 tajemných stájí a 15 stromků. Mimo jiné vypadl jeden modřín a 2x oranžový tukan. Jen ta žirafa se neukázala ale to neva. Na další bednu už je to poměrně velký skok, tak to asi ukončím. Třeba těch 50 mega bude stačit i na tu základní chatrč;).

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No prosím, ráno pořadí 666 ,-))) asi toho mám nechat. Z beden 10 TS a stáj žádná tak co? Nic. Žirafa přiběhne jindy ,-)))

A pořád nevím co jsou ty obdélníčky u umístění. jo asi vím: nehne se dolů ani nahoru ,-)))

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Druide, s tou orchidejí se fakt nemohu srovnávat! Tahle je vzácná a tudíž chráněná. Já jako malej ďasík stál za sprosté slovo, natož teď, když skoro 1000 let mi do tváře a dalších částí těla vryla své stopy, hm, co stopy. To jsou brázdy - a co v těch brázdách vidím? Tu absolutní nepoučitelnost člověka...
    Zatím jsem 1124.

17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Pěkné sváteční ráno. Když se zatím nezadařila žirafa, tak aspoň z 10 odtajněných stromů byl 1 modřín, který mi chyběl.;) Nikdy jsem do Topky nedávala, protože moje zásoby jsou ubohé, ale letos je to dobře vymyšlené díky bedničkám, tak jsem tam něco pustila.

18. mituli

mituli Polobůh fóra

No to jsem teda asi měla štěstí že jsem ze 6zlato beden měla další žirafky,už aby šli měnit .Mám jich plnou bahu a kdo je má pořád krmit;)potvory.Topkařům držím palce ,vlastně všem držím palce,hezký prodloužený víkend:inlove:

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix Cupity, cupity :D;)
    Hele, druidiku... zustavame ve dvoutisicovce nebo jdeme do TOP1000? Ja jen, ze mi zacinaji dochazet plody na Baha, tak jestli mam sahat i nekam jinam (teda v ramci stodoly, samozrejme) xD

20. polacka

polacka Vévoda fóra

Chci se zeptat. Nepadají mi květované polštářky. Ty se dají získat tak, že je koupím, nebo dělám chybu. Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.