Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

tak mě zlaté bedýnky daly 2x taj. stáje, tak jsem zvědavá, zda konečně na mě vykoukne vytoužená žirafka
    a taky na mě vykouklo 50 SK paráda!
    když už jsme u toho - bude ode dneška stájbola, když včera nebylo v ofi info??

EDIT: Hurááá mám žirafýýýýý :D

Naposledy upraveno: 16/11/17
  2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

;) Ale, milá hraběnko, já přeci nikam nespěchám, kráčím pomalu rozvážným krokem a dávám pozor kam šlapu ( abych do něčeho nešlápnul). Obyčejně mě po poli sem a tam honí hrom, ale ženská? To jsou věci..... :)xDxD Znáš přeci to přísloví: "Pomalu dál dojdeš." (ještě mě napadlo jedno, ale to je do dnešní doby zcela nevhodné a proto ho tady nebudu ani psát). Btw, tuhle jsem se díval na hokej a hrál Jarda Jágr a vůbec mi nepřipadal malej. :) Tak nevím, co s tím malým Jardou pořád mají.....

3. hlahol

hlahol Zelenáč fóra

Hurá do toho :)

Helena1313 tohle ocenil(a).
  4. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem nakonec tam hodil skoro celou farmu jen je tu někdo kdy by mi dokázal cca říct nebo tipnout kolik bude stačit na 3000 místo? Mam tam ted 61 mega skoro ale už nemam co házet pomalu :/

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, nemám já ale dnes opravdu mimořádné štěstí? Neměla bych si nakonec ještě skočit vsadit Sportku? Po veleúspěchu v dnešním rybaření jsem ve zlaté bedýnce (zřejmě jediné bedýnce celkově, protože Dožínek se účastním pouze odhazováním quiltů), tak v této bedýnce jsem nalezla ... okamžik napětí ... ano, je to tu 8 PONOŽEK :D

tenista99: Tvá otázka je prakticky zodpovězena v dobenově soutěži Tipovačka - takže si můžeš vybrat z mnoha tipů :D:D:D

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Hoď tam ještě tepláky a tenisovou raketu .... :p

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Na to že je TOPka, tak je tady mrtvo jak v krematoriu. Vzhledem k tomu, že jsem letos nesyslil, tak budu jen divák. Ve stodole jak po nájezdu kobylek... možná bych setřepal ubohejch 400 míčů BPH, ale to je málo. Na trhu šedo a po 10ks to kupovat nebudu. Jedině kdyby si chtěl někdo na trhu BB zvětšit konto stříbrnejch (pro začátek uvolním 0,5mld) a chtěl by mně pomoct v TOP, tak klidně po dohodě odkoupím něco "do sudu". Nájem to nezaplatí a sežrat se to nedá, tak co s tím ,-D

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak kde jste kdo? Ještě se držím nad vodou ,-))))
    Přece mě nenecháte mezi těmi cizáky samotného ,-) teď jsem zjistil, že hraje jedna sousedka, ale je hodně vzadu, moje umístění 600.

Co prosím znamenají žluté obdélníčky u umístění, že jsou stabilní? ?-))))
    Edit Makonka: ano musíš splnit stonek (aktivovat ho) a do něho pak dekorace ,-) poslední domek s ušima.

9. Makonka

Makonka Zelenáč fóra

Prosím, získala jsem Babička liška, ale nejde mi umístit na stonek. Asi zeptám hloupě, ale to nejdřív musím získat postup na kouzelném stonku? Děkuju

eli2006 tohle ocenil(a).
  10. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Zdravím, tak jsem tam taky něco přihodila. ;) Nejsem rozhodně milionář, natož miliardář, takže počítám s tím, že co nevidět vyfičím jak namydlenej blesk. Vzhledem k tomu, že jak to tady čtu, tak dost Farmářů vyčkává to nebude mít dlouhého trvání. Každopádně držím palce a budu držet všem, kdo do toho jdou , neb ty pravý nervy teprve přijdou :p.

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Máš pravdu, předsedo. To už je větší koncentrace příspěvků ve Farmorákulu na téma koktejl o_OxD Kdysi to tu u podobné akci žilo jako v hospodě po výplatě, ale dneska je tady ticho po pěšině. A i já se teď na tři dna odmlčím, jdu na denní a to není nějak čas na vtipkování o bednách, či klesání v Topce :)
    Ale proboha, půl roku seš ve dvoustovce, takže konec honění se za BZ a ty nemáš zásoby na to, aby ses zúčastnil? :eek::) Co na tý farmě vlastně děláš? Svítíš věčně do půlnoci, v akcích seš tři napřed a ty nemáš zásoby? Sakra sousede, že tě vyměním xD A nebo počkej, pošlu ti bedýnku s nářadím, dají se do sudu házet i hřebíky, takže s tím bys mohl zaútočit na nějaký pěkný flek :p

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Twin: Že svítím neznamená že u toho sedím... natož hraju ,-) Naivně jsem doufal, že potřebné množství dokoupím (loni by to bylo v poho)..... jenže různé stromboly, tomboly, eboly a kdoví co ještě asi vysosaly stodoly prodejcům a těch pár ks za nekřesťanské kr co tam jsou.... Třeba ty drobky budou stačit a nakonec se do toho pustím.... no uvidíme jak to poleze.
    Fakt jsem se snažil do poslední chvíle... na rychlo jsem si objednal kontejner javorovky z číny a kluci šikmooký to nějak popletli.... bylo tam tohle [​IMG] Předpokládám že mou javorovku má matla a ty sazenice byly na ten jejich polom ,-)

13. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tak i já se maličko připojuji, ale bude to jen na chvíli... Zásob už moc není a nechci zůstat s průvanem ve stodole ;)

Všem, kdo se účastní, držím palce a bojujte!!! Doufám, že vás tam bude do té 1000 hóóóóódně!

14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Pokud si dobře pamatuji, tak hráč jménem SkyViewerOnFarm jakýmsi záhadným způsobem poskočil v TOP10 snad ze 6. na 1. místo, kdy udělal snad 30 miliard BZ za noc .... kdysi o tomhle psal nějaký Raziel, že prý je to možný.... co je to za výhodu?

15. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

bbowling - ty se raději starej zaklínit se v Topce mezi nějaký pěkný farmářky, nejlépe inženýrky, nebo majitelky velkých ehm, srdcí :pxD Jsi zde známý jako středočeský playboy, tak ať tvá pověst neklesne pod 3000, protože tobě poslat ty růžové slony fakt nechci, neboť u tebe v liště už je zviřátek dost xD

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to vypadá že Stájbola, Maraton a Expres budou až příští týden, info zatím žádné, tak se můžem soustředit jen na TOPku.
    Rostliny do akce vůbec nepřibejvaj, jak kdyby chutnaly nějaké zvěři a chodila mi na ně, je to zdlouhavý ;)

A k.tynka. je zpět, už je ve své kůži xD

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Casey: teď jsem koukla na trh a máš tam v nabídce pěkný šlechtěnce :) 9tý stupeň a tuším i desátou slepici ....
    Jinak v topce jsem teď 1118 :)

evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vychytal jsem řádek a tu jednu dekorku čím mám splněnou rybařinu. Z háčků a třpytek napadaných navíc doplním SK,nálepku a TS.
    Deky tedy určitě kupovat nebudu,tepelné čerpadlo mě jede sotva na 20% (no,ještě nemrzne) a když nebude stíhat,přepnu klimu na vytápění.
    V nejhorším případě otočím infradesku na postel a abych nezapomněl ještě mohu zavelet: děcka polehéte na mě ať nepomrznete!
    Tím chci naznačit,že nepotřebuji ani ty deky z domečků.....

19. larelay

larelay Analytik fóra

Dožínky se mi letos moc líbí, dobré odměny, nápad s bedýnkami je super, hraje víc hráčů, i když kdo se nepřipravoval, asi to bude mít těžký. Pro mne horší, že jsem to letos podcenila, nebo spíš nebylo co nakupovat. Zase se projevuje ta nerovnost, náhoda. Hráče SkyViewerOnFarm má na trhu můj soused, týdny už prý prodává po desetitisících kusů, a docela za malou cenu, plody stromů...tak to by bylo nakoupeno hned. Jsem na trhu se samými křečky :) Nevadí. Každopádně moc držím palce všem, kdo budou v TOPce bojovat, a ostatním také, odměny z bedýnek nejsou špatné a ten souběh více akcí, to je mazec, člověk taky potřebuje pracovat, nejen sedět u hry. No ale maraton s vláčkem bych stejně uvítala...
    Pěkný den všem.

bbowling: nebylo to něco o tom, že využil automatické sklizně stromů, když na to ještě nebyl limit, s párty lístky, kdy vytočil xkrát bonus (asi na sklizeň, BZ)? Nebo něco v tom smyslu...je to asi přísně tajné a úplně na plnou pusu to myslím nikdo nenapsal.

20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, první zlatá bedýnka dala 3x pod. baha výběh chrom - tajně jsem doufala, že se zadaří žirafa. :sleepy: ale byla tam 2x červená panda a oranžové opice. Pandu mám 17 x xD

evainfo, Helena1313 a matlafous123 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.