Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky, tak já mám asi už vybráno, z komplet celé farmy ted padl jeden jediný kupon:wuerg:... ale jelikož už mám několik dní hotovo, tak asi můj pramen vyschl:D

2. Bety808

Bety808 Rádoby autor

Marcelina0007- Myslím, že nejsi sama :(((
    Ahoj všichni cukráři a pekaři, co říkáte na další akce, už je kalendář na březen :)))

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

milostivas Jdu do toho, jen nevim, jestli za chvili nebudu potrebovat samotku :D
    anvan A cukrarnu na stonku uz mas? xD

4. farmík84

farmík84 Pilný autor

krásný večer, já už se na dorty nemůžu ani podívat, jelikož jsem o víkendu neměla čas, tak jsem jenom sklízela a pekla jsem až dnes :) tak toho bylo docela dost. Ještě, že ty dorty jsou namalovaný, to by mi z nich bylo asi špatně;)

5. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Apachie 1 - na to metro opatrně, tam mají cukrárnu ukrytou ve služební místnosti a když jim nic nejede a lidi nezmatkují, tak si pečou vlastní cukroví a říkají tomu řezy Metro. ;):)
    Když na panáka, tak jedině do cukrárny, protože tam vždycky mají něco dobrého a navíc mě tam nikdo nebude hledat, protože koho by napadlo, že v cukrárně budou mít nějaké dobré destiláty. Ovšem hruškovici a slivovičku tam nehledejte - za tou musíte do pálenice. A kde že je pálenice? No přeci hned vedle pekárny. xDxD

Matlafousová - tak na tuto situaci, která nastala na tomto fóru se skvěle hodí slogan:"Hrabe Vám? Dej se k nám. Zahraj si i Ty s námi Farmeramu zdarma !!"
    Ale ruku na srdce, kdy jsme se tady tak dobře bavili?

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Já už se na dorty ani nedívám, jen spustím hru a kde je v té chvíli myš, tak tam klikám ,a asi se postavím do fronty na polstrovanou celu, protože se mně při návštěvě cukrárny objevily místo dortů rybářské háčky,bylo to příliš rychlé, abych to stačila vyfotit:music:

7. milostivas

milostivas Znalec fóra

LubicaKrakova

matlafous123

tak super,jdeme na to..sraz u cukrárny nebo u pekárny??? Pár panáků a jsme v nebi :)

k akci,jak jsem se tu chvástala tak dnes kuponů 10 xD

8. immortal67

immortal67 Expert fóra

Hotovo a najednou se to rozpadalo,mám 65 kuponů navíc a to už jsem asi 10x hrál jen o ty ceny,ale jelikož mě vždy padlo jen zuzanino ultrahnojivo v úžasnym počtu jeden kus,tak jsem to vzdal,za to mě pamatovat si ty tři dorty nestojí

bursuk59, *dareba1 a LubicaKrakova tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já si nic pamatovat nemusím, od toho mám PrtScr a Malování. A za ta kvanta MJS, SK, SH i těch ponožek a vrtulek, včetně pár hvězdiček a banánů, mi těch pár kliknutí navíc stálo. A obojí body a krejcárky taky byly v hojném počtu 8)

10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ja som presvedčená, že stojí za to využiť kažý jeden kupón. Jasné - hromada BS, grajciarov, ale postretli ma aj banániky -7-8 kusov, trafila som na 3 kombajny - ihneď k použitiu po 12 hod., dokonca aj pár SK. Toho ostatného tiež dosť, ale ako sa hovorí: kto nechce málo - nezaslúži si viac. Preto nenájde ani cukráreň, ani pekáreňxD:cry:

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nemusíš si je pamatovat. Něco upeč (zkrátka tam naplácej barvy podle libosti) nevadí, že špatně, odměna bude vždy a někdy to dělá dojem, že i lepší (MJS, SK...).

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No vcera jsem si stezoval jak bylo malo listku, dnes 40 kousku a to uz je fakt moc... ale zase uz druhy banan, tak dobry, to se pocita...
    Akorat asi zitra nestiham konec akce, uvidime, sice je o hodinu prodlouzeny, ale to situaci nezachrani...

13. smolice01

smolice01 Pisálek fóra

Zdravím..hra je skvělá.vpohodě se zvládla..takových her by mohlo být více...ceny zajímavé...hlavně ty floreny a banány..super..moc jsem se pobavila,,po dlouhé době super hra..díky

14. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte,hra v pohode, prepáčte ak niekedy nestihnem poslať darčeky.Mám vnučku Paulínku,narodila sa 26.2.vážila3,30kg a merala 48cm takže niekedy asi farma bude bokom.

15. -Zojja-

-Zojja- Pisálek fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    Hra moc fajn, ale padá mi furt to samé. Kolik jsem toho už nahrála a pouze jeden banán. Navíc mi tak každá třetí hra přeskakuje a nedá mi to na výběr buďto korpus nebo polevu a přeskočí je to, takže to mám pak špatně :( Jinak dneska jsem pekla extra čokoládový dort, už jsem to nevydržela :D

Gratuluji k vnučce, hra má být pro radost a né z povinnosti :)

Naposledy upraveno moderátorem: 28/2/17
  16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

mamanka - gratulujem k vnučke. Je to veľká radosť. :inlove: A teraz - šup, šup - piecť tortičky, aby bolo dosť na krstiny:)

17. Preceja

Preceja Mistr fóra

To se to řekne, je to jen namalované. Jenže já po chvíli klikání na dorty dostanu na něco takovou chuť, že jdu vyžírat špajz. Nechci to vidět, až vlezu na váhu, máte mě na svědomí.

18. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Preceja - dievča zlaté, ľahká pomoc. Nelez na váhu. Tvojou povinnosťou je teraz vypekať tortičky a získavať odmeny. Na váhu vybehni, keď budeš musieť do nemoty siať a zbierať úrodu...:oops:

19. aljanu

aljanu Aktivní autor

Druid.Panoramix Myslím, že se pohybuješ v Jindřichově Hradci.Pak je ještě pekárna naproti Městskému úřadu a tam mají taky dobré dorty :)

20. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak jsem nyní ráno ještě měla asi 60kuponů. Tak jsem to prostavěla dortama a 12h kombajn, 4x SMJ,2x SK,4xSH...a 2x ZB a pak už jen body a krejcary.
    Super akce, neměla jsem ně ní čas.....a přesto jsem ji stihla.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.