Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak přesně toto jsem si stáhla na německém fórku, jen jsem nezveřejnila, jelikož jsem nevěděla, zda mohu a není to proti pravidlům ;)
    já jsem naprogramovaná lépe na čísla, je pro mě jednodušší kombinace např. 1-1-3, 3-4-1 nežli písmenka ;)
    už jen kvůli umístění v řadě a lepší orientaci v minihře. Kámen úrazu bude pokud pokaždé budou korpusy, krémy a polevy v řadě přeházené, v to nedoufám, tedy spíše si to horoucně přeji :D

2. kupe989

kupe989 Pisálek fóra

Požaduji oficiální vyjádření, proč v české verzi vypadl obrázek s možnými poháry!!!

milostivas, bursuk59 a eli2006 tohle ocenili.
  3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Moje taktika je jednodušší než všechny ty vaše pamatovací systémy.
    Když mi to nepůjde, tak se na to vykašlu. Taktika je odzkoušena mnohokrát a zaručeně funguje.

kupe989 : požadovat můžeš. Co naši modíci dostaly, to zveřejnily. Nehledej za tím žádné spiknutí.

4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nevím, nevím. Asi se budeš muset smířit s tím, že Němci mají všechno lepší a přehlednější :music:

5. kupe989

kupe989 Pisálek fóra

Já žiju v domnění, že modici všech zemí mají stejné informace.

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kupe989: je to naprosto jednoduché, člověk co ofi sestavoval tento obrázek nepoužil, nikde není stanoveno, kterou grafiku musí nebo nemusí použít. Co použije je prostě na jeho rozhodnutí a časových možnostech. Nedostáváme žádný soubor grafiky pro ofi, vše si musíme buď sami odchytit z obrázků pro FO (což je jediná grafika, kterou pro akci dostáváme), vykšeftovat s jiným teamem a nebo vyrobit (to je asi nejčastější zdroj grafiky pro ofi).

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

kupe989 mýliš sa, nemajú.
    Niektorí moderátori vedia pracovať s obrázkami viac, niektorí menej. Sú takí, ktorí si dodatočne vyrobia rôzne "doplnkové" obrázky a animácie, ako to občas urobia aj na našom fóre naši moderátori, alebo hráči.
    Avšak záleží od toho, ako na tom s časom pre túto vedľajšiu dobrovoľnú činnosť sú.
    Sama si dobre pamätám, ako som kedysi tvorila obrázky pre fórum, ktoré iné fóra nemali.
    Netreba tu zbytočne hľadať chyby prečo my nemáme to a iní to majú. Ak sa našlo niečo pre nás užitočné je to ok, tešme sa, že máme ďalšiu pomôcku a veľká vďaka za to.
    Peknú hru všetkým.

8. kupe989

kupe989 Pisálek fóra

Děkuji za vysvětlení a omlouvám se administrátorovi.

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Zatím si obrázky dortů do paměti neukládám, protože ve Farmoraculu ty kombinace byly jiné. Počkám na akci a předpokládám, že bych s pamětí mít problém neměla. Realita ovšem může být jiná :p

10. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dakujem velmi pekne, lebo ja som to stále nejako nepochopila:inlove::D
    výborná pomôcka:inlove::music:už sa teším:) len nemám kombajn,:sleepy: všetko ručne s kosou:oops: uf;)

Květa54, vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  11. hansicek

hansicek Expert fóra

boli ine, pretoze ku kazdemu cestu moze byt lubovolna poleva a ich kombinaciam lubovolna ozdoba, takze celkovo sa moze objavit 125 roznych kolacikov.

kedze trpim diagnozou HOSIP ("hnede nevonajuce" SI Pamatam), tak ja na to pojdem "underwasser" sposobom - mobilom si odfotim ake kolaciky odo mna chce a podla foto vyklikam, pre jeden sa to neoplati, ale pre tri uz to budene u mna vyhnutnost, teda ak sa do 10 levelu dohrabem

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Akce za minutu začíná a já to ještě nepochopil .... :cry::cry: Umím přečíst Vergilia v originále, mluvím plynně čtyřmi zahraničními
    jazyky, ale takovouhle blbost mně zkrátka hlava nebere.

13. flexka

flexka Hrabě fóra

No já ještě nevím, jestli mi to hlava pobere, nebo ne. Pro začátek by mě zajímalo, jestli mám sklízet, protože jaksi akce není na náměstí, v liště, ani v družstvu.
    Kde se mrška schovává?
    Sklízet, či nesklízet, to je oč tu běží!

Jo a popisek k dalšímu zvěřinci je v angličtině, mi to sice nevadí, ale někteří můžou být zmatení. A ke kompenzaci je to taky anglicky a ještě nějaká divná verze zobrazení textu.
    Kompenzační balíček nemám a není u něj tlačítko k vyzvednutí...

Naposledy upraveno: 22/2/17
  14. iDavis

iDavis Baron fóra

No, je po 14tej ale u mňa zatiaľ akcia nie je. Len mám k dispozícii koše a výrobu toho boostra, ale na námestí ani v lište akcií nič. :sleepy:

Osobne by som zatiaľ neodporúčal zbierať.

15. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Jsme na tom stejně. Taky zírám a nikde nic

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Perfektní - vždy počkám na začátek a teď jsem si aktivoval vše potřebné ze stonku na stromy a kde nic tu nic. Bravo!!!
    Vskutku vypečený (ne)začátek Vypečené akce!

Naposledy upraveno: 22/2/17
  17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Při restartu se mi objevila hláška s vypečenou akcí, ale v liště nic není. Taky máte zase rozházené ikony ?

Mám tam jen Šťastný den sklizně, Výprodej a teď se objevila i akce na Megachlívky.

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  18. Levlef

Levlef Baron fóra

akce není, kompenzacni balicek neni... mezi nami, vazne tu jeste nekdo ocekaval, ze kdyz ma akce zacit ve 14:00, tak zacne ve 14:00, vcas a bez problemu? nene :)))

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  19. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Já mám navíc ještě hru částečně v angličtině. To mi sice nevadí, ale myslím, že akce hned tak nezačne,protože je v tom zmatek

kristinabesinova tohle ocenil(a).
  20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

A opět problémy , to je , ale divné ;)

bursuk59, vilm4 a babina51 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.