Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. abc23

abc23 Komisař fóra

Já jsem převážně zastromovala a to hlavně historickými druhy - jabloně, švestky, třešně, ořechy, zásoby rapidně ubývají oproti loňsku a předloňsku a předpředloňsku :-D Jsem zvědavá, jak to bude padat, kdyby se zdálo, že ze stromů ještě míň a omezeněji, než se plánuje, vyzkouším zvěř.

Jsem ráda, že není pěstovačka, po dnešním "fiasku" bych se do toho ani nepouštěla, takto uvidím, co na padá a o nějaké kombinace se pokusím, pamatováka snad mám ještě, hlavně se nestresovat časomírou a zachovat klid ;):)

2. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Jupííí, můžu získat lasičku !!! Všude samý chlív a strom, udělám pro ní co umím.[​IMG]

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Lasička je i pro mě lákadlo 8)

4. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

tavos-děkuju pěkně,mám tam PP,už na to kašlu,v nejhorším vytrhám za dva dny stromy,dám 2krát okurku a zase je tam vrátím na ráno....však to trvá pět minut(pokud se mi tam nehoupají půl dne ovce:D),dobrou noc....tak jsem to odmázla,vrátily se do stodoly

Naposledy upraveno: 21/2/17
  5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD RT zřejmě došly nápady, tato akce je obšlehnutá samostatná hra (název radši uvádět nebudu), sestavování dortů je na webu k sehnání v několika variantách

6. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Božíčku.hned další akce..ale vypadá docela sladce..i když i po přečtení musím říct.."vím.že nic nevím"..no vlastně jako vždy..
    však ono se to stejně jako vždy..vystříbří až při hraní..zajímavé jsou i ceny..už ani nepamatuji..kdy byly v odměnách floreny..mě ale jde hlavně o lasičku..kterou bohužel..stále ještě nevlastním ani po skončené akci...jinak dekorky se mi moc nelíbí..jen ten časovač..ten fakt musím mít..je vážně roztomilý♥♥..takže i když koše normálně nekupuji..tak tentokrát udělám vyjímku a ten střední koupím..

..přeji všem.tentokrát už bezproblémovou akci..a úspěšné pečení..

[​IMG]..ať se daří..

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Medvánku, když se tady poprvé objevily obrázky, tuto hru jsem jmenovala, byla mi smazána, jelikož jsem si já trotl opět neuvědomila, že píšu proti pravidlům. Hraji tu hodinovou volnou verzi všech čtyř pokračování furt xD , ve volných chvílích. Na komplet nemám čas a ani chuť :p Ale bylo to k čemusi, pár hráčů poslalo holuba a trénovali.

8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já nechala bahamku tak jak je běžně, tj. samé stromy a jen velký zvěřinec a výrobnu. Na farmě na jednu plochu jsem zasadila obr stromy, po začátku akce budou ty v provedení XXL, o něco později v provedení XL. Na dvou zbývajících plochách mám zatím dekorky, které ráno samozřejmě sklidím a na jejich místo přijdou XXL stromy, které budou večer. A je mně jedno, jestli stromy sklidím hned po začátku akce a nebo večer, stejně to vícekrát ten den kvůli vypadávátkům nestihnu. Pak pojedu se sklizněma stromů ve 12-ti hodinových intervalech, ráno a večer. Možná také zkusím otočit jednou slípky, abych zjistila, jestli nebudou ochotný dávat vypadávátka v takové nějaké rozumné míře, čemuž tedy moc nevěřím.

No jsem zvědavá co nám tato akce přinese, hlavně jsem zvědavá i na diskuzi tady na foru. [​IMG][​IMG]

9. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek ;) tak jsem zareagovala jako správná blondýna - napřed akce a pak myšlenka, přečetla jsem, že je akce a všude zasázela šípek xD až pak jsem jen zírala, že z kytek to padat nebude, takže můžu jít k šípku já xD Ať žijou blondýny :inlove:
    Jdu prohrabat domácí lékárnu a připravit si Neurol, kdyby se jim tato akce povedla stejně úspěšně, jako ta minulá, neb to už bych asi psychicky nezvládla xD
    Každopádně si myslím, že bude zítra hodně veselo :p

10. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak jsem z téhle akce trochu dost zklamaná. Bude to padat pravděpodobně méně, než obvykle. Kouzelný strom nebude dávat kupony na dort a nelze je posílat ani jako dárek. Tak tohle je poprvé, co to nefunguje. Nemám pocit, že by to poslední dobou nějak zvlášť dobře padalo. Ale hned pod tím nabídka košů k zakoupení. Proč to bude padat méně? Aby se kupovaly koše, když chce hráč plnit úkoly? Je to jen můj dojem, nebo si to taky někdo myslí?
    Přeji hezkou hru a hodně vypadávátek.

Naposledy upraveno: 22/2/17
  11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Na hlavní jsem dal chlívky a do mezer stromky, na divolšce mám samý stromky a mýtinku jsem dal napůl chlívky a napůl stromky.

Nejsem nijak nadšený z toho časového úseku, protože co se týká postřehu, mám určité problémy. Jak to bude fungovat se uvidí až to začne.

12. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné dopoledne, to jsem zvědavá, jak pro mně tato akce dopadne. Peču sice ráda, ale jestli to zvládnu tady, to je ve hvězdách. Nechám se tedy překvapit výsledkem, protože odměny se mi líbí a tentokrát bych stonek ráda. Tak ať nezapomínáme recepty a trouba nepřipaluje.

13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Tak jsem večer překopala farmu, na mýtině obr stromy, zvěřinec, výrobnu a zasadila šípky, no za chvilku je vyměním za stromy,na hlavní mám chévy,výrobny a stromy,co potřebují do úkolů a to samé na vedlejší, na Baha mám také tak, tak uvidíme jak to bude padat a jak půjde moje pamět na skládání dortů;)

14. libakos

libakos Polobůh fóra

Po stonku nepůjdu,mám 167 plných řádků což mi stačí a tak už si vybírám:)Jak to bude se zapamatováním nevím,třeba půjde zdobit jeden a ten samý dort a pak mám vyhráno;)po několika opakováních bych to mohla zvládnoutxD

15. zajic08

zajic08 Rádoby autor

Konečně pěkná akce a super odměny.:D Jenom abychom neměli zase nějakou odstávku, jak to bývá při akcích "dobrým" zvykem.:wuerg:

16. myš59

myš59 Vévoda fóra

Tak i já to zazdila na baharamě, mám tam dlouhodobky a stromy, jen co dozrají dám chlévy a výrobny a do mezer další stromy, sama jsem zvědavá jak mi půjde zdobit dorty a v pátek jedu na ples,pracovně do kuchyně,tak na tu dobu dám mlít prodloužovátka snad se budou hodit;)na ty tři dorty naráz, jen aby bylo dost vypadávatek.

Květa54, prdelka010 a Lyzarka tohle ocenili.
  17. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

zajímavé kombinování.stonek chci jako vždy.jdu do toho:mad::mad::D

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tahak, ktery z CZ ofi jaksi vypadl!

iDavis Ano, to je pro unavene mozkove bunky nejlepsi strategie: H (hneda), B (bila), R (ruzova), O (oranzova), M (modra), C (cervena), F (fialova). 7 (resp. 9) pismen se da v zakladnim casovem limitu snadno do sloupecku zapsat a pak jen kontrolovat pismena a klikat.
    Tady si muzete natrenovat se tremi dorty.

19. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja som si niečo podobné spravil na papier bez obrázkov, len s farbami jednotlivých častí koláča. Počas mini-hry si za tie 4 sekundy rýchlo napíšem začiatočné písmená týchto farieb a následne to podľa toho vyskladám. Uvidím ako sa mi táto metóda osvedčí.

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

iDavis - mám to připravené také tak, začáteční písmena se rychle napíší - H, B, R, Ž, Č od spodního po vrchní - snad to tak půjde rychle a hlavně bezchybně.
    Všude většinou stromy a občas chlívek, jen na hlavní pěstuji, tak snad to bude z těch zbylých 4 ploch padat. Na tuto akci se docela těším, je to fakt něco ouplně jiného
    ;)
    Prodlužovadla mlít nebudu, raději si tam nechám SK.

Aničkomalířko - já už mám připravené i barevné papírky, abych nemusela zapisovat, jen si je budu skládat, tak, jak to jde za sebou od korpusu po polevu, to bude rychlost. Až budu mít dva až tři dorty, tak jen přidám papírky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.