Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sumec

Sumec Rádoby autor

Mám hotovo,teda nepřál bych vám vidět co jsem patlal za dorty,jeden jsem zvládnul,dva občas ( pouhou náhodou) a tři to byl děs.:mad:
    Poleva, korpus,ozdoba,všechny vaše rady mě byly na nic,ještě že jsem byl doma sám,jak jsem si říkal nahlas,čokoláda.... bílá poleva... třešně.Připadal jsem si jako dementxD.
    Jo a jedinou radu kterou jsem schopnej poskytnout je,že jsem měl kliku a nasázel všude ,olivovník,mandlovník,javor cukrový,žádný XXL.
    Napadalo mě 68 kuponů a dohnal množstvím moji neschopnost pamatovat si dorty co mě tam naskákaly.
    Jak mám rád sladký po téhle přeslazené vánici nechci dlouhou dobu k dortu ani čuchnout:wuerg:Tak asi tak a kdo ještě peče tak si to užijte.:p

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak mi ceka 46 peceni, ale pamet mam dobrou - dve klavesy si pamatuju :)
    Nicmene jsem nahodou zjistil neco co jsem nevycetl z popisu - booster se chova jako parfem na cukrarnu... z 6 hodin jsou 3 a to je sakra znat!
    No ale nez se mi domele SK a muzu delat boostery, tak je dalsi den pryc...

3. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, musim moc moc pochvalit tuhle povedenou akcicku, sice to nepada buhvijak moc, ale hotovo uz mam, navic je tahle akce obrovskym zazitkem pro deti, jsou z ni strasne nadsene - dcerka (7) se poctive snazi (pravda, jeden dort si jakz takz zapamatuje, vic jich je slozitejsich :)), syn (3) je jen nadseny, velkym pomocnikem neni, ale raduje se s nami :) pravda, ze s tuzkou a papirem by to slo lip, ale ta legrace pri delani dortu je lepsi, kdyz si to "pamatujeme", pravda, vetsinou to mame spatne, ale splneno mam, takze je mi to jedno, hlavne kdyz se vyradi deti :p Jen by si uzili tech listku klidne vic, za me treba i bez odmeny, porad jen slysim: Mamiii, mas listky? Jdeme delat dorty? :p Takze za me palec nahoru, neni potreba pestovat tentokrate hromady plodin a minihra je vazne povedena, super zmena!

4. adleda

adleda Pisálek fóra

Zdravím všechny farmáře a přidávám se do skupinky HOTOVO. Teď už hraji jen zbytek odměn pro radost ;) Přiznávám,že od dvou dortů jsem si je vyfotila mobilem a pak to šlo samo. Takže za mě velký palec nahoru - po dlouhé době hra pro radost a ne jen obrovské pěstování,bourání,sázení,sklízení,vstávání. :eek:Takže děkuji za oddychovku ;)

5. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Škoda, že tuhle akci nemůžeme jet ještě jednou dokola ;)

6. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

hptpvo. spokojenost

milostivas tohle ocenil(a).
  7. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Co kdo máte na ploše aby ty lístky padaly? Jsem nějak hodně pozadu :p

8. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

Já jsem se naučil dá se říct už z paměti očíslované základy ,polevy a ozdoby a bez boosterů a bez chyby dnes zatím 41 x,takže do konce akce ještě bude hodně MJS(dosud 5),BZ,TBZ a hlavně SK a hnojivo,hvězdy a banán zatím padly 2 x.Akce se povedla,palec nahoru a odpouštím předchozí peripetie s výpadkem hry

9. šebejda

šebejda Baron fóra

lalaX....můžeš ject pořád dokolečka, akorát odměny dostaneš až ty poslední. Je to stejné, jako u královny, akorát to konečné vyzobávání odměn je o dost LVL níže. Čím dál víc hráčů akci chválí. Lidičky, brzděte s tou chválou, ( rudé ucho Číny nespí), nebo nám to při příštích akcích okrouhají...xD

10. Slymačka

Slymačka Rádoby autor

super akce, za chvilku hotovo, ale jen díky dceři, co pomáhala a radila...ted si dělá dortíky už jen ona a dárečky jen lítají ... krásně se doplní stodola o plody stromů a zvířátka taky pěkně přirůstají, takže za mě ;)

evainfo, milostivas a švestinka tohle ocenili.
  11. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Já vím, myslel jsem se stejnými odměnami, jedu pořád dál, ale už ty odměny nejsou nic moc.

Moc nechválím, spíš je to náplast za ty problémy v posledních akcích, si myslím....

Naposledy upraveno moderátorem: 24/2/17
    šebejda a milostivas tohle ocenili.
  12. majdík73

majdík73 Pisálek fóra

Za celý den mi vypadly 3 lístky...nechápu jak může mít někdo splněno,s dortíky problém není...

AndreaVinklerova tohle ocenil(a).
  13. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Nechápu jak z polí plné karafiátu (202 + mrkvovka ) mi na obou plochách nevypadl ani jeden kupon , už fakt nevím co tam mám dát , mimochodem z dvou ploch šípků a na lesní obr stromy pole vypadlo 6 . Tak nevím kde je chyba .:-(

aja078 a dadunek tohle ocenili.
  14. milteska

milteska Expert fóra

tak lístky sice padají poskrovnu,ale už mám hotovo-na 3 dorty používám booster-pro jistotu Na notas si nalepím papírek-v rychlosti napíši potřebné suroviny-dortík je hotový s rezervou Foťák se mi moc neosvědčil,barvy byly zkreslené,takže jsem se sekla
    Dnes mi od rána vypadlo asi 5 lístků-z arboreta a zvěřince nula
    Andreo-z karafiátů ti nevypadne nic-padá to jen z chlévů a stromů

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

AndreaVinklerova: třeba protože, jak je uvedeno v návodu k akci, z rostlin nic nepadá. Padá to pouze ze stromů, chlévů, výroben a při šlechtění zvířat

16. jml60

jml60 Zelenáč fóra

Ahojky, tak já nemám problém zapamatovat si složení dortíku, spíš mám problém s tím, že mi to přeskoří ze základního korpusu hned na ozdobu, poleva se vynechá a bohužel se nedá vrátit, abych ji doplnila

17. doben

doben Ikona fóra

Konečně jsem dneska dopekl a jdu si odpočinout na párty kolo štěstí. :D Chovám pávy a na baha mám jen stromy, ze kterých to sice padá méně, ale i tak mám těch kupónů až moc, protože už mě ta minihra moc nebaví.

18. aja078

aja078 Pisálek fóra

Nechápu , jak Vám to padá.... Já jsem právě ze cca 150 stromů XXl, nepočítám obyč stromy a chlévů mraky a v tom jsou i neonové, růžové, červené za 2-3 sklizení, vypadl 1 lístek. Ráno to bylo 11ks z úplně stejného množství... předtím taky tak 1-2 ks taky... a to nemám žádné pole. Divná hra.

milostivas tohle ocenil(a).
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tyjo, fakt tam jsou ZB? Z vic nez 80 pokusu ani jeden, no a to to delam najednou za cely den at ma statistika radost... nicmene mam pulku toho co Doben, tak mozna se taky dockam...
    Jinak asi to chce cervene a vicekrat napsat do navodu rovnou "nepestujte kytky", protoze psat co ma nekdo delat zjevne nefunguje, ale zakazu si kazdy vsimne :)

20. Dannyma

Dannyma Pisálek fóra

poprvé v životě mám komplet celou akci. Na farmu chodím většinou jen po večerech, takže konečně hra u které člověk nemusí sedět celý den. Prostě sklidím a jdu na to. Tohle mě bavilo, chválím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.