Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

• Príspevky spojené z dôvodu multipostingu, prosím preštuduj si pravidlá fóra
    I já lichokopytník jsem dospěl ke konci,lasičku mám také,ale mám ji na jiné ploše než slepice a králíky aby mi je nepožrala,potřebuji je pro anakondy.Nikdy v životě bych nevěřil že se ze mne stane cukrář.Ale jinak akce se mi docela líbí,docela změna.Co příští akce,nešlo by vařit a konzumovat pivo?Určitě bych byl mezi prvními hihi.

Zkus dát do tulidomků zvířátka,mně se to osvědčilo,získával jsem 4-5kuponů při cca 15 ti obsazených tulidomků,jestli teda mášdost SK

Naposledy upraveno moderátorem: 24/2/17
  2. 12Orol

12Orol Perspektivní autor

Táto akcia sa mi páčila - precvičíš si mozog a nič nepestuješ. :)

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

matlafous123-tak jsem to zkusila nejdřív držet Ctrl pak to ostatní,ale mě prostě ten pitomej Lightshot nepustí,začne okamžitě nahrávat,potvora je rychlý-jen pomalu nahrává,to bych ty dorty neupekla, a malování je v čudu,teď si přehodil i písmo a když ho odinstaluji,tak nevím jak nahrávat obrázky na forum.To jen tak pro zajímavost. Prostě mě to malování tak jak vám lidičky nefunguje.Také ho ani normálně nepoužívám,jen Photo Filtre.Ale děkuji moc za vaši snahu mi poradit:)

4. Kacaba7

Kacaba7 Pisálek fóra

děkuji za odpověď

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Gratulace, takovému šikovnému cukráři s perníčkama to muselo jít bezvadně ,-))
    Lasičku mám a v zásobě 10 lístků.

6. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

Najväčšia sranda na tejto akcii je to, že môj priateľ, ktorý začal hrať farmu asi pred týždňom, je vďaka nej 7. level na Baha, ktorú ešte nemá ani otvorenú :D

7. bara1958

bara1958 Zelenáč fóra

mě se osvědčilo psát si zkratky,třeba B.B.O a podle toho skládat,akce skončena,ale kupony padají málo

8. elen22*

elen22* Perspektivní autor

ahojte všetci, môj syn prišiel na taký malý trik a to keď sa odpočítavajú sekundy keď ukazuje objednávky na torty, tak stačí kliknúť pravým tlačidlom myši na obrazovku a časovač sa zastaví, je potom dosť času popozerať si obrázky tortičiek, vyskúšajte aspoň u mňa to funguje

milostivas, myš59 a eli2006 tohle ocenili.
  9. karolínka2211

karolínka2211 Pisálek fóra

Ahoj,poradí někdo,všimla jsem si že když kliknu na kupon a chci dělat dort automaticky mi to vezme jeden booster,dělám dva dorty má to tak být? Nebo se to dá někde vypnout?

evainfo, myš59 a eli2006 tohle ocenili.
  10. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

tak asi uz 50 listku na tri dorty. ZB asi 4, nebo 5, vse min po 3 az na pomocniky. tan jeste nepadl jediny/ to jsem zvedav kolik bude potreba listku na jeden kombajn.. ale jinak konecne pohodova akce

11. flexka

flexka Hrabě fóra

karolínka221 - A kolik máš kuponů a kolik boostrů? taky jsem se lekla, ale to velké číslo v kolečku jsou možnosti, když máš víc boosterů, než kuponů, tak ti to ukazuje i u hry s boosterem jen tolik možností, kolik máš kuponů. Počet boosterů je menší pod tím a ten se ti snad nemění? To by byla chyba, takhle ti to jen omezuje počet her s boosterem, když nemáš lístky.

myš59 a eli2006 tohle ocenili.
  12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Karolínka2211: záleží na jaké okénko klikneš. Vlevo je to bez boosteru a vpravo s boosterem. Počet sestavovaných dortů se postupem v akci zvětšuje. Takže začneš s jedním, pokračuješ se dvěma a končíš se se třemi dorty.

milostivas a myš59 tohle ocenili.
  13. karolínka2211

karolínka2211 Pisálek fóra

Díky za vysvětlení,lekla jsem se ve stodole mám boosterů 10 u dortů pět ale už to chápu

14. knihovna1

knihovna1 Rádoby autor

Moc moc hezká akce, díky za ni. Jen malý dotaz ke stonku....chybí mi cukrárna a ostatní dvě dekorky mám 2 X.Poradí mi prosím někdo?? Krásný víkend všem :)

15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Klidný a pohodový start do nadcházejícího víkendu, po ránu vypadlo celkem 17 kupónů na dorty, takže jsem si hned zahrál ruskou ruletu s třemi dorty a výsledky jsou potěšující:
    ZSH - 6, ZUH - 4, 10.000 kr., SH - 24, SK - 8, ZB - 1, hvězdičky - 2, 16.000 BZ a 8.000 TBZ, 12 hodin na pomocníky

Takže na to, s jakými problémy se akce ze začátku i v průběhu potýkala, to nakonec nevypadá až tak špatně. Takže přeji všem, aby se jim dařilo, aby si každý napekl dostatek přísad do dalších akcí.
    A nejjednodušší metoda je zápis podle barev, nemusím trápit mobil...
    H,H,H - hnědý korpus, hnědá poleva, hnědé zdobení

Nakonec v jednoduchosti je přeci krása,že? ;):):)

EDIT: knihovna 1 - cukrárnu by jsi měl mít někde v ploše, aby Ti dávala další kupony na dorty a pokud ji tam nemáš, tak hledej v bedně pod vázičkou - pokud jsi ji nedal na plochu, tak by tam měla být. A pokud není, tak nezbývá nic jiného než napsat na Podporu.
    Jinak cukrárna Ti bude fungovat v řádku na stonku až po skočení akce.

16. eli2006

eli2006 Vážený autor

Už to sice padá málo,ale i tak mám navíc 2x ZB,3x komplet kombajn,hvězdičky-pantofle-TBZ,BZ a krejcary jsem nepočítala,SH,SK.Tentokrát se akce vydařila i když začala se spožděním.Než skončí tak ještě něco vyberu.
    FA96.....BAHA314

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chci se zeptat jestli je v pořádku, že při pečení mi zmizí i zpomalovač i když na něj nekliknu

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro dasa1143:
    On ti žádný zpomalovač nezmizí. Předvedu ti to na následujícím příkladu.
    1) Máš 5 kupónů a 4 zpomalovače, tj. vlevo máš uveden počet 5 a vpravo 4.
    2) Spotřebuješ jeden samostatný kupón, čili máš v zásobě 4 kupóny a 4 zpomalovače.
    3) Máš tedy 4 kupóny a 4 zpomalovače, tj. vlevo máš uveden počet 4 a vpravo rovněž 4.
    4) Spotřebuješ jeden samostatný kupón, čili máš v zásobě 3 kupóny a 4 zpomalovače.
    ale
    5) Protože údaj vpravo ti říká, kolikrát můžeš použít pro pečení kupón se zpomalovačem, vždy se ti uvede vpravo menší číslo z čísel odpovídajícím počtu kupónů nebo počtu zpomalovačů. Čili máš na displeji uveden zápis 3 vlevo a 3 vpravo, i když máš stále 4 zpomalovače v zásobě.

Schválně si to zkontroluj ve stodole pod výběrem Ostatní.

Naposledy upraveno: 24/2/17
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

dasa1143 - a klikáš na tu levou ikonu pečení (bez boosteru) - viz. obr. od pajdy kousek nad tebou ?

milostivas, evainfo a myš59 tohle ocenili.
  20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jo samozřejmě jenom na levou, , proto píšu sem jestli není někde nahlášená chyba ale nic jsem nenašla. Ono vcelku o nic nejde ale šetřím si je na cukrárnu, trochu SH se mi hodí vždycky;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.