Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

To je mi zase jednou akce, dala jsem tedy všude výrobny a stromy a z jedné plochy 4 kupony a z těch dvou ani jeden, dokonce ani z kouzelného stromu nic tak z čeho tedy vypadávají a z čeho ne? :(

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak tie tajnáše všetko lištovka oranž.zajac,korytnačka,tiger a oranž.ťavy.Preto nerád robím akcie kde sú tajné,ale v tejto akcii to bez nich nešlo urobiť celú.

3. fialkov

fialkov Pisálek fóra

nikde mi nejde umísti vajíčkový časovač zkoušela jsem všude:cry:

4. brony

brony Pisálek fóra

Konečně mi naskočila cukrarna, ale mletí ve mlýně stále nemám.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  5. babako

babako Expert fóra

Krásný den všem cukrářům,
    dopečeno a prodáno hlásím a teď si ještě budu zkoušet zapamatovat ostatní dortíky..
    Akci vnímám jako velice povedenou a přeji všem hodně štěstí s pamětí..
    Hezký den cukráři..:inlove::);):p

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Fialkov: vajíčkový časovač nelze umístit do parku a na ostrov pokladů. Na běžné pěstovací plochy mi umístit šel bez problému.

milostivas, dadunek a bursuk59 tohle ocenili.
  7. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

tak mi chybí do cíle asi 300 bodů ,což při průměrných bodových odměnách (asi 30 bodů za objednávku)
    je na 10 kuponů.Dnes jich vypadlo asi 6 ,takže si mysím že akci v pohodě zvládnu.

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Byla to od RT krásná vějička...
    Však po ranní sklizni stromů už konečně i u mě
    lasička na Mýtině shání vajíčka.

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

No já jsem ke svému údivu akci zvládla včera večer.Díky radě Filipov jsem zdobila dorty jak podle partesů.Ani boostery jsem nepotřebovala.Dávala jsem je jen na urychlení cukrárny.
    Cukrárna mi ještě nejde umístit na stonek.Asi až akce skončí.

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj brony,

máš ve mlýně nastavenu správnou kategorii? Musíš přepnout buď na záložku všechno nebo akce.

milostivas a dadunek tohle ocenili.
  11. mrkvička_chlupatá

mrkvička_chlupatá Rádoby autor

Akce dokončena. Je to tedy záhul pamatovat si 3 dorty, i když jsem si vymyslela zkratky, časový limit šibeniční. Hraju asi 3 roky, ale tohle je první akce, kde se daly získat Floreny a hned 30! Za mne spokojenost i s probíhajícími problémy. Odměny nad základní část jsou pěkné jen mi nemusel spadnout kombajn na noc. To si ho opravdu moc neužiju. Ale už mám 20 SK. Všem přeji dobrou paměť.

12. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak já dnes měla také jen jeden lístek a to vlastně jen díky cukrárně ;)No nezoufám ,času dost

13. Maauu

Maauu Pisálek fóra

Ty jo, ráno jsem sklidila a celý JEDEN tiket...to je tedy úspěch. Snad je dost času, lasičky chci a floreny také :-D

milostivas, evainfo a iDavis tohle ocenili.
  14. Sirriel

Sirriel Pisálek fóra

Tahle akce byla fakt skvělá, měla jsem strach, že bude málo kuponů, tak jsem dala všude stromy a chlívky. Při každé sklizni vypadli tak 2 lístky z plochy a teď mi jich ještě 24 zbylo. Za celou dobu jsem se netrefila asi jen 4x :) Takové akce by mohly být častěji, žádné honění. Za mě 1***

15. ritterca

ritterca Stálice fóra

Že by povolili kohoutky? Jenom z raní sklizně mi vypadly čtyři lístky. Tolik mi včera vypadlo za celý den a to pouze z cukrárny.

milostivas a karbar tohle ocenili.
  16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky , všem, kdo zde podával různé finty, jak udělat dorty bez ztráty kytičky moc děkuji, akci jsem dnes dodělala celou, ještě mi zbylo 9 lístků, tak pokračuji dál. Nakonec jsem použila klasický foťák a po každém snímku udělala delete,aby se mi nepletly a šlo to krásně, a dnes docela padaly i lístky, měla jsem jich ze sklizně 18 kusů. Všem, kdo ještě pečou, držím palečky, ať se též vše podaří.

17. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahoj, v dekoracích je cukrárna a když si jí dáš na plochu, bude ti vyrábět tikety.

milostivas tohle ocenil(a).
  18. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Po pokusoch s fotením na telefón som to vzdala a prešla ku klasike - tužka, papier, čísla - a je Hotovo! S technikou som proste "ľavá", ale akcia ako taká je po dlhom čase na veľkú pochvalu. Veľmi dúfam, že to nebude len raz do roka, aby sa tu zišlo viac spokojných komentárov. Kto ešte pečie - netreba stresovať, užívajte si to a najhlavnejšie je zrušiť všetky rušivé veci z okolia, sústredenie je tu podstata.

19. iDavis

iDavis Baron fóra

Behom dnešného zberu mi vypadlo dokopy 15 poukážok. Z hlavnej plochy ich padlo až 8, z ostatných 1-3.
    Navyše z pečenia po 10. stupni mi padli 3 ZB, takže celkovo mi ich táto akcia zatiaľ priniesla 6. :)

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak taky hlásím hotovo. Navíc jsem ráno koukala jak vrána, ze sklizně mi vypadlo 20 lístků! Po těch 3-5 ks předtím (někdy i jen 1) to je něco něcičko :)
    Minihra mě moc bavila, podle mne se toto opravdu povedlo. Navíc se mi naštěstí neobjevil žádný z popisovaných problémů. Jen jsem prošvihla tu lístkovou smršť z první sklizně - už to tu taky někdo psal - tak jsem lístky jen tak paběrkovala. Při pečení se mi osvědčila obyčejná tužka a papír, pokazila jsem jen asi 1 dort - a to ještě jen díky tomu, že čmárám jak kocour a místo R jsem četla B :p
    Teď už peču jen tak, ale zatím jsem dostala jen samé TBZ, ovšem nestěžuji si, taky dobré :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.