Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kotatko2212

kotatko2212 Pisálek fóra

Akce se za mě tentokrát moc povedla, víc lístků by prospělo, ale i tak už mám základ hotový:)
    Fotit rychle neumím, tak jsem najela na pastelky. Mám 3 od každé barvy v hromádkách na stole a prostě si je podle barev rychle poskládám nad sebe. Pak to jen podle toho zadám do dortů.
    Nevím jestli to někomu pomůže, skádám tak bez problémů i všechny 3 dorty bez chyb.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

kotatko2212: dobrýýý, super nápad, já mám zatím jen tužku, ale stíhám. U třech dortů budu až zítra.

Procvičíme nejen hlavu, ale i jemnou motoriku ,-))

3. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

skvelá akcia, mám hotovo, ale budem hrať, kým budú lístky :)
    fungujem na zapisovaní skratiek a zatiaľ bez jedinej chybičky (aj keď pri troch tortách som sa veľmi rýchlo musela vzdať mäkčeňov :D )
    toto sa naozaj podarilo :inlove:

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) pěstuji už rostliny+ obr a hangáry - baha stromky a chlívky - i tak napadalo 13 lístků a přece je nenechám :p
    A pro ty co jim to nejde ... snad pomůžu. Nefotím, nedělám screen, píši zkratky barev a je to hrozně jednoduché, i tak se při skládání ukazují jen barevné základy a barvy se lehko zapisují a u trojic se to dá stíhat.

Nic se mi nesekalo, šlapalo to jak hodinky, tak snad to nezakřiknu :p

5. myš59

myš59 Vévoda fóra

Jsem v klidu, lasičky -první -mám ... ráno dám na plochu, protože jsem si zapomněla namlít papu pro ně.Domílám lístky a dorána bude i lasičí papu....moc děkuji za návod-screny- dost dobrá práce díky díky jinak bych to asi nedala, protože u dvou dortů už jsem měla problémy a tam jsem hodně ztratila. No a zítra můžu s klidným srdíčkem odjet a vrátím se až v sobotu poobědě...p.s. dekorky jsou na baha prozatím, než akce skončí, ale nějak nevidím floreny
    marketka47 ...máš čas, přečti si návod na screny...stáhni si farmu na půl obrazovky kliknutím na čtvereček vedle křížku v pravo nahoře, jak zavíraš, ono se to zmenší a ještě to můžeš přiložením kurzoru stáhnout do leva.Na druhou stranu obrazovky si otevři malování.Pak si levou ruku-prst dej na klapku PRTSC zmáčkni a honem ho dej na Ctrl - drž a pravou klik na +a písmeno "v" hned ti vyskočí v malování obrázek, než budeš hrát párkrat si to zkus...to víš my babči potřebujem trening...jo a obrázku v "malování " se zbavíš tak, že klikneš na soubor/v levo nahoře/vyjede nabídka-klik na konec a potvrdit "NE"a než začneš ,vždy si připrav malování...když jsem to zvládla já ,tak ty také

Naposledy upraveno: 23/2/17
  6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak jsem schválně,nebo mi to spíše nedalo,že to skusim.-No dopadlo to tak,že telefonem si spolu v tomto nerozumíme,sice vyfotí,ale nežli se já rozhoupám co dál,je po dortech.Tak jsem šla na malování,dala vedle stiskla print screen a skočí mi tam Lightshot,chce si to uložit po svém a na malování nereaguje,asi se mu nelíbí konkurence (takže jsem v háji),na pastelky a tužku mi nějak chybí už ta rychlost a postřeh-takže,mládí vpřed- :cry:Každopádně jsem to vyřešila s mojí dobrou hvězdičkou-ale poučilo mě to,že opravdu na takovéto minihry nejsem stavěná;) Tak se nevzrušuji,jen vám chci povědět,jak jsem se snažila po vaší nápovědě a snaze mi pomoci,za což vám patří veliký poděkování,jste hodní,ale s mojí inteligencí nic nehnexD

Naposledy upraveno: 23/2/17
  7. popokal

popokal Zelenáč fóra

za mne super, mam konecne lasicky a na ostrove hrocha, tolik jsem ani necekal. Jeden dort jsem hrave zvladal, u dvou po jednom spatnem nastoupila tuzka a tri jsem to prodlouzil. Velmi podarena akce a diky za ni.

8. samec

samec Magnát fóra

Tak nevím zda si z nás RT dělá už srandu neb co tady nyní předvádí už nemá obdoby--hra jde už do horoucích pekel---přihlásit se opět nešlo--příjdu domů před 23 h z práce--hra prostě nešla --čekám do 1h po půlnoci --sklízím a z hlavních tří ploch přijde 5 kuponů na dort,přitom jsem sklízel všechny stromy i v XXL a skoro všechna zvířata včetně výroben a zvěřinců a na Bahamaramě--kde jsem všechna pole zrušil a na plantáži mám jen stromy a v pralesu také plno stromů a mraky chlívů a výroben--kde na mne zírala šedá díra jak po výbuchu sklízením kombajnem---od hnojů, tak přišlo 0 kuponů na dort!!!!!!Fuj a hanba celé milované RT!!!!Proč jsem to překopával a jsem tady dlouho kvůli jejich neschopnosti hru udržet v chodu---tohle si nepamatuji za celé léta tolik výpadků a věčných chyb v tak krátkém období za sebou---příjemná hra už to opravdu není--to je už na prášky--to bude zas kompenzace??

evainfo tohle ocenil(a).
  9. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Čauky. Akce již včera v podvečer splněna. Bez mobilu a různých vychytávek, která umožňuje počítač atd. Jistě -je to poté na 100pro., ale já si raději ověřím svého pamatováka. Řekněme, že samozřejmě potřebuji více pokusů - no a co...? Kdo z vás dá všechny 3dortíky. Cha, cha, já vždy také ne, ale alespoň se pobavím a zasměju. Za mě velmi vydařená akce. /I když po splnění si už toho pamatováka tak nějak šetřím - nejspíš už tak trošku skončila motivace/. Všem vám přeji, ať to padá a dokončíte, času habaděj...

Pitrýsek47, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  10. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Moje taktika byla jednoduchá a pokud ji tady už někdo psal tak pardon ale nečtu všechny přízpěvky ;)

Okno z farmou jsem si zmenšil na polovinu obrazovky a pomocí "prtsc" jsem si udělal fotku a rychle to švenknul na druhou polovinu obrazovky. Potom jsem si v klidu naklikal potřebné ingredience na dorty a ještě zůstalo spousta času.

Jediný problém byl v tom že jsem si musel přenastavit focení pomocí tlačítka "prtsc" protože mám program přímo na focení obrazovky který mi to všechno uloží a pojmenuje + jsem to měl nastavené na rozměr a všechny ty další úpravy které využívám (přesný ořez určité části obrazovky, odstím, barevný filtr a několik dalších nastavení, a samo mi to uloží bez náhledu a nutnosti ještě klikat na další tlačítka. Prostě kliknu na "prtsc" a nic dalšího už dělat nemusím) To by nebylo tak těžké přenastavit, ale program je v Angličtině a tu moc neovládám, takže mi to zabralo docela dost času.

Každopádně mám hotovo :)

Takže teď už jen využiju lístečky na ty menší odměny za trojdorty.

:music:

Naposledy upraveno: 24/2/17
  11. -tygous-

-tygous- Pisálek fóra

Jupíí i já jsem dokončila :) Akce byla bezvadná, ani si nepamatuju, že bych nějakou splnila tak rychle :D Bylo to zábavné, teď už zkusím jen ty menší odměny tak uvidíme co to dá.
    Všem co ještě nedošli do cíle přeji hodně štěstí. :)

12. NeonTheo

NeonTheo Rádoby autor

Hotovo. Akce se mi líbí a šla dodělat.

13. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Moc se mi tahle akce líbí.

milostivas, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  14. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

[​IMG] douf[​IMG] doufejme že to opraví, :(

15. fialkov

fialkov Pisálek fóra

Malá.kočička pokud Ti to padá jak mi dnes přes 120 chlívků a ještě víc stromů a spadlo mi 8 lístků tak to fakt nevím jak to dodělat ,ale je to víc než včera to mi spadlo za stejnou sklízen 2 lístky

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

tatkanas1 Hraju v GCH a tuhle chybu v minihre jsem nevidela. Nedela to treba rychle klikani? Nezkousel jsi pockat, az se prijizdejici nabidka uplne zastavi a pri najeti mysi se dana cast dortu oznaci podsvicenim a pak az kliknout?
    Jinak dnesni sklizen (vic,nez polovina farmy) dala 12 kuponu. Do hodiny by mel byt zbytek a u me teda dneska vedou cervene staje a vyrobny.

marketka47 Pokud ti pri stisknuti print screenu vyskakuje neco, co by vyskakovat nemelo (nektere programy si tlacitko privlastnuji), zkus nejdriv zmacknout "ctrl", drzet ho a primacknout k nemu "prtsc". Pak uz bys tento problem mit nemela. Tzn. spustim minihru, naskoci dorty, zmacknu "ctrl", drzim, primacknu "prtsc", pustim. Prekliknu do okna malovani, zmacknu "ctrl", drzim, primacknu "v", pustim. Vyzkousej nanecisto bez spusteni minihry.

17. karbar

karbar Vévoda fóra

Chtěla bych říci že se mi také ztratila část dortu.
    Naštěstí jsem si ho pamatovala, pak jsem restartovala F5 a pro jistotu přešla na jinou plochu. Pak zase asi 4x hrála a znovu restart a chybné dorty už se neobjevovaly.

18. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, už druhý den peču dorty navíc a ty odměny jsou pořád skvělé- hvězdičky, zl.banány, body, krejcary, SH ,SK, kombajny, a spousta jiných dobrých věcí, stojí to za to :)))

Naposledy upraveno: 26/2/17
  19. pááájuš

pááájuš Zelenáč fóra

Nevím proč je uvedené, že to bude padat ze stromů (chlévy a výrobny teď nepočítám), když mě za tří ploch plných stromů nevypadnul ani jeden kupon....ještě že mám sem-tam chlívek a cukrárnu..

milostivas, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  20. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

Konečně hotovo. Tato akce byla super, hlavně veliké díky mému mobilu. Výborná spolupráce.xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.