Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak prvni sklizen nejspis ztracena, takze prodlouzeni o hodinu mi tezko pomuze... skoda ze jsem si nenapsal soucet ze vsech ploch, at je videt kolik toho bylo... peceni jsem nezacal, jen videl, barvy skoro stiham zapamatovat u jednoho dortu, ale jak moc je pruhovanej uz ne...
    Ale staci mene nez 40 kusu na stonek, vse ostatni uz je bonus, to jde... mam ted 14 listku, to by slo, neco da Cukrarna (proc ZASE je vazicka prepnuta na Dekorace misto na VSE?) a tak to by melo jit...

farmík84 a Květa54 tohle ocenili.
  2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj XKRYSAX,
    pokud máš na plochách políčka, tak ti nic vypadnout nemohlo, protože vypadávání je pouze ze stromů a stájí, výroben a při šlechtění.

Květa54, dasa1143 a myš59 tohle ocenili.
  3. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem zvládla všechny jedno a dvojdorty s jednou chybou, trojdortíky čekají na další přísun lístků.
    Jen mi nějak zmizely 2 boostery, určitě jsem na ně neklepla, schovávala jsem je na trojice.
    Tak musím přes noc zapojit mlýn, neboť mám obavu, že v normálním čase trojici nestihnu.

milostivas a myš59 tohle ocenili.
  4. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

marketka47

Zkus tomu ještě dát šanci. Na začátku se Ti zobrazí požadovaný dort nebo dorty. Odpočítává se čas, po který se Ti ukazují (to jsou ty číslice). Jestli to umíš s Malováním, otevři si nejdřív Malování, dej si ho myší zúžit tak, aby se Ti vešlo vedle okna s Farmeramou. Připrav si ukazováček levé ruky na Printscreen (nahoře vlevo mezi písmenkovou a číselnou klávesnicí, bývá tam napsáno třeba Prt Sc), pravou rukou chyť myš a spusť hru. Začnou se odčítat ta čísla a Ty mezitím stiskni ten Printscreen. Myší klikni do okna Malování a dej CTRL+V. Měla bys tam mít vidět ty dorty. Klikni zpátky na Farmeramu a pak už podle té předlohy vlevo můžeš skládat dort. :)

[​IMG] [​IMG]

5. dannger11

dannger11 Expert fóra

Akcička hotova za chvilinku,přišla jsem domů teprve před chvíli,takže až ted jsem četla,že nezačala načas,což mě minulo.Ještě mám 36 pokusů navíc ,kromě těch,co jsem už udělala navíc,asi 6.Ale dává to samé 16 000 BZ,což už nepotřebuji,pak 1 hvězdičku (tu asi taky tak potřebuji)xD,pak kombajn na 12 hodin a 3 SK,což by docela šlo.Mlít nic nepotřebuji a i ty 3 boostery velkoryse darované RT vrátím.:p
    Jen škoda,že stonek bude stonkovat až po akci,nevím proč se tam ta cukrárna nemohla dát hned.;)

6. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Akce hotová,dvě chybičky u dvojdortů..pak pomohl papír a můj syn :inlove: jinak bych si nepamatovala nic

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Kontrolní otázka.... neutáhli kohoutky po tom co zjistili že to padá ještě hodně a máte akci hotovou za pár min. Teď sklizeň 2 ploch stromů s 44 JC a 6+3 lístků... to je opravdu nějaký divný. Sklízel taky někdo později... nejlépe teď?

milostivas, EdmondDantes a myš59 tohle ocenili.
  8. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam

myš59 tohle ocenil(a).
  9. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak nějak to do toho 28 snad dám, zapamatuji si jeden a ten druhý jen někdy ale i tak to jde,uvidím co vymyslím až budou 3,zkusím ty zkratky to bych mohla zvládnout....

10. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

já sklízela teď a katastrofa,vypadlo jich strašně málo,po dvou-3 kusech z každé plochy,a to tam mám výrobny,stáje a stromy xxl

11. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Ahoj, jak si mám prosím nastavit, kdybych chtěl dělat dvojdorty nebo trojdorty?

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Hotovo, ani to moc nebolelo 8)! Děkuji za lasičku :inlove:, jdu zdobit dál...

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Martina717: JJ utáhli to jak se dá... nebo je zase něco špatně :-( Opět ty rovné podmínky..... kolem 15 to padalo mnohonásobně více.

Tímto prosím někoho z mod o prověření proč bylo upraveno padání lístků v průběhu akce a co to má společného se stejnými podmínkami? Děkuji.

Naposledy upraveno: 22/2/17
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nechápu, kde jste všichni vzali tolik lístků o_O Já jich měla nakonec 14 i s těmi darovanými :cry: a stromy se moc urychlovat nedají, ne?
    Aha, díky, tak už to čtu, že nejsem sama :sleepy:

15. elkabana

elkabana Pisálek fóra

Tak tohle není akce pro mě. Nejsem schopná si zapamatovat dorty :-( no jo no . Všem ostatním přeji hodně zdaru :)

karbar a milostivas tohle ocenili.
  16. tigers78

tigers78 Perspektivní autor

Ahoj
    Neviem nájsť v dekoráciach dekoráciu "Cukrárna" - slovenský preklad ???

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj lalaX21,
    nejdřív bude v požadavku jeden dort a od určité úrovně 2 a poté 3 dorty.

tigers78,
    slovensky je to pekáreň.

milostivas, DANKA722 a myš59 tohle ocenili.
  18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Řeknu ti to dřív, než se s tím vytasí někdo v horší slovní podobě xD To máš asi za to, že ti ve dvě všechno fungovalo :p
    A nebo má kantýna jen do tří a pak se prostě nemůžeš divit xD

19. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Neumím číst návody k použití a nechápu tuhle hru... Odkud že se budou brát kupony na dorty???

myš59 tohle ocenil(a).
  20. milteska

milteska Expert fóra

tak to jde opravdu,jak po másle.......jistí to foták;)jistota je jistota

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.