Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak jsem vyzkoušela a konečně pochopila :p Měla jsem 11 lístků a jsem na nějakých 300bodech a měla jsem tedy jednu chybu

2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Co to tady všichni melete s foťákem? o_O U nás už má zavříno, protože šel fotit nějaký křtiny
    a stejně nejsem od holiče, takže bych tam nemohl.

Stačí si to obkreslit na pauzák? Tvl to je zase akce ....

3. Bety808

Bety808 Rádoby autor

Já si na papír vedle píšu složení dortu ve svých zkratkách třeba ž ,r , h , -žlutá ,růžová, hnědá a bo , hr a ko- borůvky hromádka a kopka
    teprve pak to dělám bez chyby sice zatím ty dva kusy, uvidím jak budu stíhat ty tři dorty. :))) s těmi čísly je to taky dobrý nápad

bursuk59, farmarka158 a anickamalirka tohle ocenili.
  4. adina1950

adina1950 Zelenáč fóra

Prosím,kde najdu cukrárnu?Děkuji

5. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

adina1950 cukrárnu najdeš v dekoracích

Naposledy upraveno: 22/2/17
    bursuk59 tohle ocenil(a).
  6. Marie54195454

Marie54195454 Rádoby autor

Cukrárna je mezi dekoracemj-levá lišta

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

bursuk59,mazurec-Tak já v baičkovském věku,vyfotila,1x zkusila-nic nepochopila,dort s nějakéma číslicema,které tam skákaly,zmizel nevěděla jsem na co klepnout když čísla skákají popořadě,lístek pryč,kompenzaci nevím kde vyzvednout,takže můj závěr je jako vždy (jsem totálně bl....á a hra neí pro mě čauky dortíkyxDxD;)

anickamalirka tohle ocenil(a).
  8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    poradíte mi proč nejde vložit poslední dekorka?Všem díky za rady

Květa54 tohle ocenil(a).
  9. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Musím vás pochválit,hra je fakt SUPER!Také výborná kompenzace díky.

Květa54 tohle ocenil(a).
  10. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Je to super, stačí mať dobrú pamäť :) Ide to aj bez stimulu na torty. Ja už mám získaných 800 bodov z 1000 možných. Teraz musím chvíľu počkať, kým získam ďalšie poukážky na torty. Prajem príjemnú hru ...

tydýtková, Květa54 a danielka0000 tohle ocenili.
  11. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

dekorka až po skončení akce no já mám také dotaz co mate na ploše že máte tolik lístků, já oproti vám vám fakt málo

Květa54 tohle ocenil(a).
  12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj modro.ocko22,
    na první straně je napsáno, že během akce vložit nepůjde.

abc23 a Květa54 tohle ocenili.
  13. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Tak po delší době je to hra, která mě fakt baví. U mě palec nahoru ;););)

Květa54 a danielka0000 tohle ocenili.
  14. Boty

Boty Magnát fóra

Psali přece, že dekorky na stonek půjdou umístit až po skončení akce, proto tam možná jsou i ty zámečky :))

danielka0000 tohle ocenil(a).
  15. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Přeji krásný podvečer, tak to vypadalo složitě, ale už mám hotovo.Už mohu dělat dortíky jen pro radost.
    Jdu něco zkoušet v realu.At se daří a dobrou chut :p

Květa54, anickamalirka a danielka0000 tohle ocenili.
  16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Uf, konečně snad funguje všechno jak má. Ale 22 vypadávátek z celé farmy (z pávů, základních a obrstromů a osmi obrstájí) není nic moc.

Květa54 a skalara.v tohle ocenili.
  17. farmík84

farmík84 Pilný autor

Tak akce hotová, měla jsem z ní strach, ale je poměrně lehká. Sice ty tři dorty už jsou těžší, ale i ty se dají s malou pomocí zvládnout. Pár chyb jsem udělala, protože čas zastavit nejde:). No a hlavní louku už můžu dát zase do původního stavu, jsem tam dala stromy a to je moje jediná plocha kde pěstuji rostliny. Tak vám všem přeji dobrou paměť a rychlou ruku:)

Květa54 a danielka0000 tohle ocenili.
  18. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak akce hotova za cca 20 minut. Teď budu přemýšlet, co si koupím za těch 30 fl. :)
    Na hlavní mám samé stromy a z plochy nevypadl ani jeden lístek. Z ostatních ( stromy a stáje) vypadlo celkem asi 53 lístků a 10 mi ještě zbylo. Teď tedy do konce února pohoda, na plochu půjdou pávi. Hodně zdaru při pečení všem

19. XKRYSAX

XKRYSAX Pisálek fóra

Nepadlo mi ani jedno vypadávátko.Je na tom někdo stejně?

20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Hele, starý brach se vrátil mezi nás. Už tě pustili? Já slyšel, že jsi dostal 8 .... ;):p Každopádně ti velmi závidím, že to můžeš hrát na mobilu, mně to vůbec nejde, nevidím ani jeden dort, přitom telefonuje fakt pěkně .... mám tenhle:

Něco k akci. Nemám vůbec nic, protože jsem tam všera zapomněl dát stromy .... :cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.