Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak ještě z toho nejsem uplně moudrá,ale tak uvidíme postupem,akci každopádně vyzkouším a uvidíme :)

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A je po akci xD Ještě že to začalo později, jinak bych to měla hotové už ve čtvrt na tři xD Zbylo mi 32 kuponů na dorty, takže i když bylo vypadávání usměrněno, na průběh akce to nemělo vliv. Urychlení času jsem ani nepoužila, sice jsem se asi dvakrát sekla a umotala dort blbě, ale nakonec to ta jásavá zvěř ohodnotila jako úspěch :p

3. simca67

simca67 Rádoby autor

Akce vypadá dobře je zábavná docela se jim povedla, tak farmáři pečte dorty:)

astrid888 a jarka112 tohle ocenili.
  4. -mironella-

-mironella- Pisálek fóra

super nápad s tým telefonom :) ďakujem

astrid888 a jarka112 tohle ocenili.
  5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Hlásím hotovo úroveň 11+ a ještě mi zbylo 26 lístků , další stromy jsem ani už sázet nemusel, kdybych věděl že to bude takový fofr:D

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jednou sem se sekl,ale stačilo 10 pokusů na Stonek,To jsem přitom sklidil dvě plochy ještě než hra začala,takže mám (měl jsem) 33 těch kartiček.Celkově mě chybí cca 1 cm zelené čáry od 1000,mám na ploše pávy,ráno po sklizni hotovo.

PS nevím na co melu ty urychlovadla,abych zrušil mlýn.

Naposledy upraveno: 22/2/17
  7. Jarunka.vran

Jarunka.vran Pisálek fóra

Myslím si že pro jednou celkem fajn akce která se dá stihnout a člověk dostane celkem fajn odměny.. rozhodně dělání dortů povedené, nevím kam všichni chodíte na tolik vypadaných poukazů.. :D já jich měla asi 7 je fakt že jsem na to použila 1,5 plochy .. na přípravu na další akce.

8. lase2

lase2 Magnát fóra

foťák ani není třeba, stačí funkce "výstřižky", kterou má každý Windows :)

astrid888 tohle ocenil(a).
  9. minnie30

minnie30 Stálice fóra

mala som 28 lístkov a mám 800 bodov, super hra :)

10. Peťka78

Peťka78 Pisálek fóra

Ja som to asi nepochopila, chcem robiť 3 torty naraz, ale stále mi ukazuje len jednu, ...?
    PS: a to nie som ani blondínka
    PORAĎTE!

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

ahojky tak pročítám diskuzi,foťák bych měla,výstřižky také;)jen jaksi nevím co mám nafotit? :eek: Nějak mi to nedochází a poukazů mám 30.Poradí mi prosím někdo? Děkuji

Děkuji,zkusím to a uvidím jak to vypadá,zatím jsem mimo.

Naposledy upraveno: 22/2/17
    anickamalirka tohle ocenil(a).
  12. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Já používám printscreen do Malování vedle v okně. :)

marketka47
    Když spustíš hru, ukážou se Ti dorty, které máš udělat. Můžeš si je vyfotit, vystřihnout nebo udělat snímek obrazovky, abys je pak mohla poskládat stejně - tj. pak nemusíš spoléhat jen na svou paměť, vzor vidíš pořád před sebou.

astrid888 a lase2 tohle ocenili.
  13. AnickaKar

AnickaKar Pisálek fóra

Tak rychle mi to sice nejde jako Vám. ale už mám stonek a ten zbytek taky bude - časem.

14. anvan

anvan Dozorce fóra

Peťka
    kolik budeš péct dortů si nevybereš - je to samo nastavené - je to zobrazené i na té spodní liště. Tři dorty jsou až skoro na konci...

Trepifajksl a farmík84 tohle ocenili.
  15. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak hra je asi fajn, ale já jsem totální jouda. Zapamatovat si 1 dort, to by ještě šlo. 2 dorty, to je děs a pořád mne čekají ty 3.....musím svou tupou hlavu nahradit pílí s vypadávátky

16. Sumec

Sumec Rádoby autor

Teda cukrář ze mě nikdy nebude,to zase je bejkárna......sestavovat neeeeeee,dal bych si je ke kávě.
    Kdo si to má pamatovat ty jejich polevy a ozdoby!!!!!!!! Fuj to je hnus,že sem radši nešel na ty ryby.

krakoramaja a lucie68 tohle ocenili.
  17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Z 26 zbylých lístku 3 x kombajn 1 x banán , 2 x sk a zbytek nestojí za řeč :pPokračovat dál nemá tudíž žádný smysl a proto nasazené stromy z farmy a z baha ruším a farmu uvádím do původního stavu;)

Lyzarka tohle ocenil(a).
  18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ti z vás co nevládnou chytrým telefonům a mají raději kus papíru jako já....
    jsem připravila (snad) pochopitelnou tabulku
    snad pomůže...
    důležité je si rozklíčovat dort, ať písmenky nebo čísly.. čísla mi přijdou lepší rovnou máte i zadávání pozic v minihře

19. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak zatiaľ som použil asi 20 poukážok a minihra je v porovnaní s mojimi očakávaniami podstatne ľahšia. Rovnako aj samotné získavanie bodov a posun na lište je rýchlejší, ako som čakal. Mám napadané ešte ďalšie poukážky, ale tie využijem až zajtra, teraz si dávam pauzu. :p

Aktuálny stav: 18/20 minihier úspešných, z plôch vypadlo priemerne 7 vypadávatiek, počet získaných bodov asi 620.

Po nazbieraní 1000 bodov neplánujem farmu vraciať do pôvodného stavu, zásoby plodov sa budú (možno) hodiť na chrám a navyše možnosť získavania ďalších zlatých banánov ma láka. :D

anickamalirka, taktiež využívam papier, príde mi to rýchlejšie (ak teda človek dokáže písať čitateľné písmená aj keď sa pozerá na monitor).

abc23, anickamalirka a bursuk59 tohle ocenili.
  20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

já si vyfotila nápovědu, ale ty dorty jsou jiné, tak jsem musela spoléhat na pamět a řeknu není dobrá v mém věku babičkovském, tak jsem prošvihla 11 lístků a díky této nápovědě jsem si vyzkoušela scren a druhé okno a jde to, teda na nečisto, ale když si to vše připravím , tak bych to měla dát díky za radu Auvajsik ;)

abc23, Auvajsik a anickamalirka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.