Sladké pečení (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 2KOKO279

2KOKO279 Pisálek fóra

Tak už toho mám plné zuby- právě jsem posbírala farmu a nic mi nevypadlo?????

Květa54 tohle ocenil(a).
  2. slootr

slootr Baron fóra

Takže hotovo. Napadalo dost kupónů na celou akci, docela to šlo. Ještě mám 5 kuponů, rozmyslím si, co s tím, asi to budu zkoušet dál. Od těch tří dortů už jsem si to psal.

Stromy nechám na farmě tak jak jsou. Nebudu rušit ten bonus z ananasovýho pečiva, co jsem si dal až do konce akce. Plody se vždy hodí syslit do zásoby.

Naposledy upraveno: 22/2/17
  3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jo a kdo má špatnou pamět stačí mít rychlou ruku a chytrej telefon :p s fotákem;)

4. Levlef

Levlef Baron fóra

Casey: trhni si, hulváte

No, jeden dortík jo. Dva dortíky ne, takže jsem se dopižlila k hotovemu stonku a SH a na banany si budu muset pockat az napadaji dalsi listky :) pokud to takhle pujde, mozna dokonceni akce neni tak nerealne...
    PetaM2000: vychytavka, diky :)

Květa54 a LindaFarmářka61 tohle ocenili.
  5. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Kupony se dodatečně připsaly.Tak i když jsem starý zbrkloň a nečučím pořádně na co mám,tak spokojenost.To je tím,že mám den volna a jsem z toho celá zvlčilá.Minihra se neseká i když by trošku mohla ať je víc času na proštudování dortů.Ti co hrají pexeso budou ve výhodě.:)

6. babča2011

babča2011 Pilný autor

no, já si udělám screen (mám široký monitor) a pak to skládám podle obrázku

Květa54 a LindaFarmářka61 tohle ocenili.
  7. jarka112

jarka112 Vážený autor

zatiaľ ma to baví,len škoda,že nie je viac poukážok na tortu :sleepy:

8. jaciz

jaciz Rádoby autor

Mě se strom Albízie přejmenovala na Citlivku :D

karbar, iDavis a Květa54 tohle ocenili.
  9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak takhle jsem se už dlouho nepobavil. Trpělivě jsem čekal (normálně jsem vypl PC a šel na klidnou procházku se psem, protože co mi sundaly sádru z hnáty mám "cvičit") a sklidil šecičko až teď. Ani se mi nechce číst těch 200 (nebo kolik) uplakaných přízpěvků, které opět požadují kompenzace velikosti afriky.

Napíšu jen tolik, že pro moji osobu v podstatě akce skončila onou sklizní, protože z 3,5 ploch stromů a 1,5 ploch chlívků, vypadlo 16 lístků. Takhle vypráskanou vypadávátkovou nadílku jsem ještě nikdy nedostal. Vzhledem k tomu že mi OBR stromy (9 ks) vydaly jediný lístek, nemá vlastně smysl stromkama blokovat přirozený chod farmy a pokud z chlívků - co zrály přes 24 hodin - vypadlo asi jen 5 lístků, nemá smysl mít ani ty chlívky. Nevím jak bych těch lístků mohl získat víc, když to nepadá ani z těch nejdelších záležitostí. A abych měl blokovanou farmu 6 dní, jen kvůli, řekněme, 70 lístkům, tak to mě může být ukradený.

Zatím jsem nic nezkoušel, protože mě čeká tak hodinové hraní z přestavěním celé farmy do normálního stavu.

EDIT : tak oprava. Jelikož jsme nějaké lístky dostaly jako kompenzaci, tak mi jich vypadlo vlastně ještě méně než 16. Tudíž je strategie jasná. Hážu flintu do žita okamžitě a bez čekání.

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Super bezva, děsně mě to baví, akce hotová ;) napadalo sice jen 25 lístků
    ale 2 z kompenzace, 3 zdarma a opravdu stačí jen 30 lístků ;)
    teď budu z koušet z čeho to nejvíce padá, obr chlévy se moc neukázaly tak jsem přečervenila jednu plochu ;)

poslední objednávka v číslech po sobě jdoucích: 423 431 334 (pozice zadávání v minihře ;) )​

Naposledy upraveno: 22/2/17
  11. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Srdečně zdravím, to to byla rychlá akce, stačilo 35 kupónů, mýlka byla asi u 4 dortů, jinak vše přesně. je dobré si pojmenovat korpusy, polevy a zdobení. Vzít si tužku a papír a dělat si zkratky. Pak jde vše tak jak má. Takže jdu přestavět farmu do normálního stavu, a so ještě padne, tak budu tvořit.:D

12. zmesa47

zmesa47 Rádoby autor

Stačilo nijak neuspěchat začátek akce a šuuup, jsem před hranicí 800 bodů :p
    Další dortíky až zase zítra.

karbar a anickamalirka tohle ocenili.
  13. 2KOKO279

2KOKO279 Pisálek fóra

blahopřeji a já pořád nevím ani nevidím kompenzace

anickamalirka tohle ocenil(a).
  14. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Tak už mi to konečně jde, a měla jsem 14 lístků.ať se Vám daří správně péct dortíky, já na ně nemám moc odvahy, zatím jsem dala pouze jeden.

15. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak u mě první sklizeň i s těmi, co jsme dostali bylo 27 kupónů, a z nich jsem došla až - na obrázku :) To se mi líbí :)
    Měla z té akce strach, ale vypadá to, že to půjde :)

16. Patejl

Patejl Rádoby autor

přesně tak, po asi 8 neúspěšných pokusech mě to napadlo taky a od té doby jedu na 100%

17. helenka1951

helenka1951 Pisálek fóra

na 3 dorty používám telefon- nemá to chybu

18. doben

doben Ikona fóra

Video s návodem k akci:

Video obsahuje kód, první kdo mi ho pošle poštou získá 1x Třešňovo-sýrový koláč + 0,25 JC bodu.
    Všichni ostatní, kteří mi ho pošlou 0,25 JC bodu.

Při sklizni vypadlo přes 70 kupónů, takže už mám taky hotovo.

Jinak vidím, že jsem na to jak jednoduše plnit bez psaní a nutnosti si něco pamatovat nepřišel jen já. :p

19. anvan

anvan Dozorce fóra

Hotovo - upečeno - odměny doma. Ale bez papíru a tužky bych to nedala...
    Teď už peču jen za náhodné odměny...pohodička. Ale zklamal mě ostrov - z celé bahamy (a mám tam všude jen chlívky a stromy) vypadlo jen 6 kuponů na dort - z farmy 33....ale i tak mi polovina ještě zbyla..
    Všem držím palce, ať nic nepřipečete a hlavně ať akce jede a neseká se...

astrid888, kometak96 a anickamalirka tohle ocenili.
  20. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Veliké díky na nápad s fot. :))

astrid888 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.