Skopičiny při garážovém výprodeji (11.6. - 19.6.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Vera253

Vera253 Zelenáč fóra

Prosím o radu. Potřebuji splnit 12 úkolů v 1. řádku u Střapáče McFluffa, ale ten je stále zamčený. Všechny úkoly u všech zákazníku mám splněné.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Skali Díky myslela jsem si, že to budou nějaké % k této akci, ale nevěděla jsem na co, aspoň to ještě trošku využiji, mám ještě jednu plochu stromů.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Vera253 - máš to odblokované, můžeš pokračovat v plnění. Pozor na to, co si zamykáš za úkol ;)
    (PS - funkci zamykání jsem vůbec nepoužívala)

4. Vera253

Vera253 Zelenáč fóra

• Nepoužívej, prosím, odpověď s citací, pokud reaguješ přímo na předchozí příspěvek. Stačí jen oslovit toho, komu je odpověď určena. Děkuji Skali
    Skali
    Moc děkuji, funkci jsem použila poue 1x omylem.

***odstraněna citace předchozího příspěvku

Naposledy upraveno moderátorem: 14/6/26
    Skali tohle ocenil(a).
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Skali
    Si myslím,že funkce zamykání se moc nepovedla.Vadí mi,že úkol už nejde odemknout a musí se za každou cenu splnit. :cry:

6. zemina57

zemina57 Zelenáč fóra

Moc děkuji.Jste super i v takovéto hře.Už mám vše hotovo.

lacrima, evinana a Skali tohle ocenili.
  7. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Tak globál se u mě vubec nehebe,už vidím že stonky nebudou,krásná akce

-Jara05- a papulice tohle ocenili.
  8. Skali

smoulinek123 - hebe nehebe, nám už z toho hebe určitě. Akce je až do 18.6. Musíme trochu zabrat ;)

9. wallik68

wallik68 Baron fóra

tak už vidím stonek je na dosah je jako příští odměna neumím dát foto takže píšu co vidím : 128 173 469 /128 756 588
    doufám ,že to chápu dobře že bude zachvilku
    škoda že ten global ukazuje pořád 0/10

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zrovna sem to chtěl také napsat!
    První řádek už klepe na dveře!!8)

11. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Už ho máme jupí.

12. wallik68

wallik68 Baron fóra

jsme šikovní :D

13. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Neuvěřitelně návyková akcička,palec nahoru:D

14. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Pěkné nedělní odpoledne přeji všem.

modro.ocko22, souhlasím, není to tak strašná akce, jak se na první pohled zdála, dá se to lehce zvládnout.
    Žetony "výprodeje" jsou už na místech a musím pochválit RT za čas aktivace 23.00 h (jenom ještě, že to není 24.00 h).

Celé poledne a odpoledne jsem točila řeřichu a mám to:

https://prnt.sc/fXS8-Hm0hntI

Ted bych potřebovala točit stromky, a bude hotovo.

Edit:
    Tak je doma - 1. řada na magickém stonku:

https://prnt.sc/tlm6P0HgzDCo

Naposledy upraveno: 14/6/26
  15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Měla jsem 98% na stonek a najednou je to pryč a mám tam jenom15% na nějaký strom. Už tomu nerozumím vůbec:mad:

-Jara05-, papulice a evinana tohle ocenili.
  16. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Rádoby autor

dasa1143, sú to časti globálnej úlohy. Každý zákazník má 10 odmien v globálnej časti, ktorú plnia všetci hráči spoločne. Vždy, keď sa splnia body na jednu odmenu (100%), prejde sa na ďalšiu a opäť sa počíta progres od nuly. V poslednom zákazníkovi sme prvý riadok do neba už získali a tých 15% je množstvo splneného zase na ďalšiu odmenu v poradí.

17. Skali

dasa1143 - na 1. stonek už jsme dosáhli, takže koukáš už na další odměnu, která je na řadě

parní los.png

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj Skali Děkuji za vysvětlení a jdu ten stonek zkusit najít:)

19. charina

charina Aktivní autor

Zdravím, akce splněna , teď jen plním do globálního úkolu. Akce se mi ale nelíbila, zbytečně překombinovaná a je v ní moc chyb a nedostatků. Pochopila jsem ji celkem rychle, ale bylo otravné neustále přepínat mezi plochami, počítat, kolik polí, stromů, chlévů se má sklidit, pokud programátoři takovou hru vymyslí, tak by k tomu měli přizpůsobit i kombajn, aby byla možnost sklidit požadovaný počet. A to se mi hra nesekala, netočila kytka, nemusela jsem neustále restartovat hru, jak tu mnozí psali. Takže bych byla ráda, až zase bude chtít RT nás potěšit nějakou novinkou, ať ji pořádně odzkouší, zbytečně nekomplikují.

20. papulice

papulice Hrabě fóra

u mne to samé,jsem z toho vedle

-Jara05- tohle ocenil(a).