Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Petr2511

Petr2511 Pisálek fóra

ahojky do akce nejdu udělám si hezké Velikonace a klidné,všem moc štěstí ve hře

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Na akci jsem připravená, jako většinou, tentokrát jsem ráno nesklidila;), jak se mi občas stane..a snad do něděle zvládnu co nejvíc, bo pak jedu pryč ... velikonoce si užiju sama u pc a vám přeji krásné svátky jara

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Už se těším,musím pěstovat rychle,protože v sobotu chci použít hlavní louku na děsivku.

4. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, do akce se taky poustim. skoda jen, ze na kazdeho ceka "jen" tech 100 vajicek, mohli to nechat neomezene, at zuzitkujem pripadna padatka navic, taky by to tak trosku zavanelo Nublonany, ktere vyhlizim uz pekne dlouho :-D
    Ale akce se mi v podstate libi, jsem zvedava, co vypadne :-D Co se tyce zapinani/vypinani zajicku... taky teda netusim, jak casto se budou objevovat, ale dodavat jim budu kytice nejspis vzdycky dopoledne. Protoze takovi pomocnici na 12h aktivovani na noc, to pekne nastve :) Takze vyzkousim, co to udela, kdyz je na den vypnu a zapnu rano.
    Co me trosku mrzi je pristupnost akce az od 36 lvl, kdy jsou tulipany. Dcerka tak daleko neni, presto ji nejspis vypadavatka padat budou. Kdyby byly tulipany pristupne aspon behem akce, mohla by "obstastnit" treba aspon 5 zajicku

Dneska cekam i se sklizenim, preci jen jsou velikonoce ne zrovna klidne svatky, takze budu potrebovat padatka ze zacatku :) Tak hura na to, at uz to zacne :)

Hrnkajda, pajaable a mirae tohle ocenili.
  5. spuntka

spuntka Magnát fóra

Karafiáty a špalda čekají na 14 hod. tak jsem zvědavá kolik toho vypadne.
    Tulipány a orchišky jsem velmi výhodně prodala. Měla jsem 20 000 od každé kytí.
    Hezkou hru všem a ať se daří i v té chumelenici kterou u nás máme.

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Do akcičky určo půjdu. 15 tis akční je v poho, mezitím pojedu i děsivku. Tulipníky i lilie mám. A stonek s BBZ se taky hodí. Každý bodík na Bahošku beru všema deseti. Jen doufám, že za odměnu nedostanu jen ty fusky, na ty je RT velice štědrý xD:wuerg:

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak já jako vždy předpřípravu zaspala, ale akce se mi líbí, poslední komiks jsem neabsolvovala, takže jsem odpočinutá ale v sobotu přijde vnuk, tak bude po děsivce, děsivku, akci a vnuka nedám.
    Jinak všem krásné velikonoce.

8. fugger64

fugger64 Komisař fóra

No nevypadá to špatně...navíc má být hnusné počasí, takže se občas ke kompu nechá doběhnout.
    Nicméně - opět bez hvězdiček...Hlavně že si RT ve zvláštním newsletteru sypal popel na hlavu, jaká to byla fatální chyba ty hvězdičky odstranit...to je jako poučení z krizového vývoje....nasypeme si popel na hlavu a vše zůstane stejné. Štve mě to. Takhle ten zbytek run neotevřu fakt nikdy!
    wiolan: tak hezké velikonoce....švagrovou ukecej, nebo ten notebook fakt vem...bude hnusněxD

9. natram54321

natram54321 Rádoby autor

tu Kaolin -
    akce bude jednoduchá a rychlá natolik,jak rychle stihneme napěstovat lilie a následně z nich umlít kytice,ještě,že dali možnost mlít i na baha.
    ovšem ta možnost vypnutí vyskakování zajíčků mě taky zajimá,ale jak říkáš,vše se ukáže až se akce rozjede

Hrnkajda, avotram a pajaable tohle ocenili.
  10. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

Musím vám říct, že je mi celkem líto malých levelů, že nemůžou aspoň trošičku plnit akci, když nemají otevřené tulipány a orchideje, nebo mají otevřené třeba jenom orchideje. Pamatuju si, že kdysi to bylo tak, že plodinu dostali všichni, ať byli jakýkoli level a pokud jim po skončení akce nějaká ve stodole zůstala, tak jen "zešedla", nebyla k zasazení. Sama mám takhle z akci ve stodole zbytky heřmánek, tužebník, vavřín, pryskyřník, oranžové tulipánky, lotosové květy...... jsem level 87, takže pro mě daleká hudba budoucnosti :)

11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Psychicky jsem na akci připravena,po stránce tělesné už je to horší,ale doufám že si párkrát vyskočím,když mi padne jedna z těch báječných odměn.Dekorky vypadají taky moc hezky a ještě k tomu stonek s obláčky,paráda,už aby to začalo.....

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nóó bylo to trošku jinak! Akční plodina po skončení akce zůstala ve hře,obvykle od nějakého vysokého levelu.RT se to dobou zdálo,že plodin na pěstování máme velice málo!xD
    Ale souhlasím stím ,že když jsou ty velikonoce mohlá být akce dostupná všem!:oops::eek:

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Kaolín,

minimálně 1x to bylo i tak, že již zvedená rostlina byla po dobu akce dostupná od 2. levelu. Myslím, že šlo o octoberfest 2010.

14. kaolín11

To je možný,začal jsem až v prosinci 2010 a to už bylo po akci a od té doby už to tak nebylo!

evainfo, Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  15. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Pekný predsviatočný deň milí farmári :)

Do akcie idem, už len preto, že vonku je škaredé počasie, takže ani nie je veľmi na výber, čo sa programu týka. Dá sa pomedzi to pozerať televízia, variť, venovať sa rodine aj známym a len odbiehať. Upratané mám, už len dokúpiť čo chýba a navariť ďalšie jedlo a je to.

Systém akcie, najmä obdarúvanie zajkov kyticami, sa mi páči a hlavne náhodná výhra...to zas bude očakávanie. Dúfam, že ma neklepne pepka a nebude tam stále dokola to isté :D

Prajem Vám krásne pokojné sviatky, veľa relaxu a držiakov na kytice :)

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

;)Venku sněží o sto šet, snad nám ty orchideje nepomrznou a tulipánky neskloní hlavičky, už se nám to pomalu blíží, snad to klapne a ve 14 to rozjedeme naplno!!! Letošní obdarovávání zajíčků květinkami se mi velmi líbí, je to jiné něž hledat a sbírat vajíčka. Pěknou hodovačku všem!!!;);)

17. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

fugger64

Děkuji za milé přání, přeji krásné velikonoční svátky i tobě a všem ostatním hráčům. :)

Nakonec mi to nedalo, večer jsem volala švagrové, wi-fi přístup mají, beru noťas s sebou. Ať poznají, jak vypadá závislák. xD
    Takhle akce vypadá dobře, byla by škoda nepokusit se splnit aspoň něco. Asi jako většina hráčů bych ráda ulovila nějaký chlívek, který ještě nemám. Ovšem při mé smůle to fakt budou nálepky.xD
    Tulipánů a orchidejí mám dost, takže o starost méně. A kdyby orchideje náhodou nestačily, můžu sáhnout za okno, mám doma 150 botanických druhů.;)

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jde se na to! Šuplík na fusekle mám připravený. Já se znám.
    xD
    A nálepkami si třeba vytapetuji byt.
    :D

Naposledy upraveno: 2/4/15
  19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak ze sklizně ječmene na hlavní a lesní mítině...58 držáků..zatím tedy žádný zázrak..prvních 10 rozpěstovávám..uvidíme, co bude dál.

20. kaolín11

Nikdo sem nedává počty,to je nějaký divný! Jede někdo vůbec akci ??xD
    držáky 185 ks:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.