Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Zkouším taky "nad plán" a kromě BZ, BBZ a krejcarů mi přilítnul i 2x Orion - myši a kočky. To je pech, fakt...asi si založím novou farmu, protože na téhle se pinožím už pátý rok a jen koukám, jak se ostatním daří. Tyhle náhodné dárky prostě nesnáším! I na kole štěstí se mi točí pořád stejné sestavy nabídek - to co bych chtěla tam ani nezahlídnu. Je to o tom náhodném čísle????? Prostě to nechápu a mrzí mě to.

edit: vylepším to - dostala jsem 1 stromek Borneo. Je z něj mango xl.....a dost!

Naposledy upraveno: 7/4/15
  2. Hajas

Hajas Pilný autor

Krásné slunečné odpoledne
    Jak jsem přišel z páce tak jsem rychle odtajnil ORION stáje:
    Kočky, Vlk, Holub, Bobr C++, Včelí úl červ., Chameleon červ., Čáp, Včelí úl oranž.
    No sice tam nejsou ptakopyskové na které marně čekám ale i tak jsem spokojen když je to zadarmoxD

Fa90, Ba182, Pe5, Spa4, Kvě3, Mar2 AO

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Odevzdáno již 161 kytic , poslední odkrytá vajca dala 2x 5000kr , 3x 5000 BZ , 1x 5000 BBZ ,
    1x 10 000 BZ, a ...je tu někde Mikeš ? Mikeši, já ho tentokrát nechtěla, ale přišel - ze 161. vajca ORION . Odkrývat za FL již ale tentokrát nebudu.
    Někdo tady vznesl dotaz na modré vajíčko, zda ho již někdo měl . Jen dodám, že jsem se s modrým vajíčkem také ještě nesetkala.

Hajas
    Myslím, že jsem tu někde četla, že ptakopysk v Orionu nebude, ale nechci kecat, jen mám ten dojem. K vlčkům gratuluji !!!

Basted23
    Děkuji...z těch 2 , které jsem dostala předtím, jak jsem zde již psala, nebylo nic..oranžový kachník a kočky. Moc si neslibuji ani od tohoto dnešního, ale doufat budu...xD

4. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

Pajaable - blahoželám k Orionu. Dúfam, že dostaneš niečo, čo ťa poteší. Ja som mala z veľkonočnej akcie 2 Oriony. Z jedného oranžové kačky a z druhého kohúty. Nieže by ma kohúty nepotešili, ale tie už mám. Keby prišla výmenná akcia - vymením za vlky alebo vtákopysky.:inlove: Želám ešte všetkým bohaté vajíčka :D

Simissek a pajaable tohle ocenili.
  5. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Tak já před chvíli dala zajíčkům ještě pár kytiček, i když už mám akci dávno hotovou. No, docela se povedlo, protože mi spadl TCH (5tý za celou akci), to mě potěšilo. Sice mi z něj vykoukl holoubek (už mám 3), ale i tak potěší. Je to lepší než lanýžová farma, nebo Bobr (tohle mi dost často padá :-D) Já se toho Kiwi snad nedočkám.. Nebo třeba takový vlk, ten by mi taky udělal radost :music::D

evainfo, Simissek a pajaable tohle ocenili.
  6. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Došly mi tulipány....

A z čeho soudíš, že diskutující jsou důchodci ty teenageře???xDxDxD

7. samec

samec Magnát fóra

Mám toho dost!!!!!!!! Jsem dal poslední kytku a nic nepřišlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"Zas abych zasadil na dalších 150 lilií---to není v pořádku!

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No kytic odevzdaných taky hodně přes 160 . TCH orion jsem měl 6x o_Oale nic co by stálo za zmínku, to samé platí i o TS na baha jedna velká bída bylo celkem 6.ks a taky nic raději ani nezmiňuji co jsem dostal:D

PS: Co by člověk chtěl zadara že?o_O

9. Jurisa

Jurisa Pisálek fóra

tie rozkošné zajačky mi po niekoľkých dňoch zdráhania pridelili aj Tstajne a z dvoch mám obrovskú radosť: Kiwi a ružový kravín, som namäkko

10. slootr

slootr Baron fóra

hubabuba1968: Voláš Zadara? Aby se neobjevil :)

Já mám kytic zatím odevzdaných 168. Dnes by jich mělo být ještě 18, zítra ráno dám mlít poslední, abych je stihnul těm zajochům v poledne narvat do chřtánu. Pak sem hodím konečnou statistiku čeho a kolik padlo... Kytic bude ke dvoum stovkám.

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

samec - buď v klidu, kytka číslo 100 nepřišla nikomu. Pokud máš přístup do nebe a máš tam stonek na dekorky z téhle akce, tak jupí. Jestli ne, tak pak jedině podpora a nebo jak by ti tady bylo řečeno..."hledej šmudlo" je to v téhle diskuzi několikrát..poslední odevzdaná kytka se prostě neukáže. Když dáš znovu načíst hru...zajíc už po tobě nebude nic chtít. A nebo bude, ale to už jedeš nad plán a je to tvá svobodná vůle :)

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

samec

zrestartuj hru F5 a měl by se ti objevit stonek, to co jsi ale dostal ve 100. se již nedozvíš:music:

13. farmenka98

farmenka98 Zelenáč fóra

Celý den mi dnes nevyskočil ani jeden zajíc. Je to porucha, nebo již nemám nárok? Děkuji za odpověď

14. samec

samec Magnát fóra

Děkuji za odpovědi---stonek jest---- Ale co přišlo,jsem nezjistil---kombajn mi nepřišel ani jednou! 2ZB byli--:D

Simissek tohle ocenil(a).
  15. carodejka10

carodejka10 Pisálek fóra

Ahoj,jelikož jsem nedbalá a nečetla jsem si v diskuzi,musím říct že hra je plná překvapení,největším asi odměny za splnění úkolu.Zdá se mi to nefér,bych ,když už se mi podaří pozbírat vypadávátka,což nebývá často,pak byla odměněna pouhou jednou rostlinkou,,stáje se mi vyhly,,,na druhé to bylo uspokojující,,,,ale je to hnus,Velebnosti,by za stejnou práci a námahu byly tak markantní rozdíly.To se mi nelíbí.

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ještě jsem dal mlít poslední kytice cca. 16 ks a s velikonocemi pro letošek končímo_ODo 200 kytek už jich moc chybět nebude ale nevadí:D

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

farmenka98

Podívej se, jestli máš zajíce v provozu , musíš mít v okénku zeleně zaškrtnuto..viz. červený rámeček.

mirae a Simissek tohle ocenili.
  18. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

mne sa akcia celkom podarila a som spokojná ,celkom sa mi páčila

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojda.
    Tak jsem odkryla další 2 oriony (doposud celkem 5ks, ale jedu nad plán) a vyjukly na mě myši (stejná obliba jako boři) a vlci. Kivi stále nic, ale vlci potěšili velice, takže mám teď 2x. No, není to skvělé? BBZetek fůra, ostatní neřeším. Jedu dál, co to půjde :D.
    No, ono toho moc už nebude, bo mám ranní a konec akce je opět na 14.hodinu, což je dle mého, trochu na hlavinku, bo eště nestojím ani u píchaček ( a asi nejsem sama). Co umelu dneska, ve 4 hoďky ráno skrmím, vyzvednu odměny a šlus. Tento problém mě síří dlouhodobě. Ať mám ranní nebo odpol, vždycky v akci jeden den tratím :(

20. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Čauky. Mám z Or. kiviho - hurá, jupí. By človíček neřekl, jak málo stačí.... Tak si tu ohrádku prohlížím /použity silnější brýle/. Přijdou mi tak trochu podezřelí. Chvílemi vypadají, jakoby seděli na WeCku a ten třetí je šmíroval... Konečně, ať si tam dělaj co chtěj kluci, či holky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.