Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

U mě hotovo, stá kytice se taky nezobrazila, čert ví co z vejce padlo, až po restartu se načetla a pro mě akce tímto ukončená. Na poslední chvíli jsem byla lehce rehabilitována a odměněna 4 chlívky a 2 sazeničkami. Možná to pak ještě odvolám až zjistím co z nich vylezlo za nesmysl. Jinak banán, mrkvovku, věnec a bednu XXL jsem ze 100 vajec neviděla ani omylem. Aspoň jsem se těm ušákům pomstila a čtyři jejich zadní nožky upekla v troubě. Pro příští rok můžu říct JEN POČKEJ ZAJÍCI - ну погоди !!!!!!

Naposledy upraveno: 6/4/15
    findy22, bursuk59 a pajaable tohle ocenili.
  2. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

papulice

Když otočíš jednu nebo dvě stránky zpátky a budeš číst, najdeš to, co potřebuješ.
    Zase se opakuje to, co každou akci. Lidi přijdou, položí otázku a čekají na odpověď. Číst zpětně, zjistit, jestli se tady o tom už nemluvilo, to je moc práce.

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj natalia.vanova,

nic nedodělávej, restartuj hru a následně koukni do nebe. Uvidíš, že řádek již máš přidělen a tedy splněnou hru.

findy22 a mirae tohle ocenili.
  4. papulice

papulice Veterán fóra

jééé zase ta chytrá.myslíš že mám čas číst 47 stránek???>:(

5. ruby

ruby Pisálek fóra

Tak od rána hotovo, při odevdání poslední kytky taky lehčí zádrhel, ale po restartu ten stonek nakonec vypadl :p Odměny byly super, padlo od všeho něco, takže za mně velká spokojenost. Především radost z čápů a rohovníku, to mi chybělo. Jen toho ptáka kiwi ne a ne lapit... :D Dál už nejedu, farmu dám do původního stavu, aby bylo za týden zase co bourat 8) Držím palce všem, kdo ještě nemají hotovo, ať zdárně dokončíte ;)

6. papulice

papulice Veterán fóra

děkuji všem za rady už je to ok a akce splněna,moc se mi líbila...:inlove:

Bagíra77, mirae a mousicka tohle ocenili.
  7. natalia.vanova

natalia.vanova Pisálek fóra

:music: tak už mam tu kyticu naviac !!! dakujem za odpoved a radu pajdo361, skoda, že na chate nikto nie je.asi by som potom nestresovala:) prajem vsetkym, čo este nahanaju zajace krasne odmeny :D

findy22 a mirae tohle ocenili.
  8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak kazdy kdo ma XXL (cehokoliv) a c++ (cehokoliv) si muze gratulovat... protoze to moje je hluboce podprumerny a z novych vajicek stale banani nejsou!
    - kozi chlivek oranzovy, obydli pro kocky, pstrosi farma oranzova
    - granatovnik, hvezdny strom

10 000 BZ 9* / 5 000 BZ 18* / 10 000 kr 5* / 5000 kr 28* / 2 vrtule / 10 000 BBZ 5* / 5 000 BBZ 20* / Orion 2* / Borneo 2* / SK 4* / 3 SK / MJS 4* / nalepka za druhou bednu
    5000 BZ / 10 000 BBZ 2* / 5 000 BBZ / Orion

Vypadavat ma 100 drzaku/den, v tuto chvili ma byt 427 ([3.ukol]+67 ) nebo chybet 173, mam 1091 (chybi 0 ), mam 181% hotovo.
    Stav lilii : idealne 10667 kusu (2500/den, [3.ukol]+1667 kusu ), mam 15771 z 15000 (105% ).
    Stav kytic : 105 kusu na darovani Kralikum, z obou mlynu celkem 33,3 hodin.
    Zatim uplynulo 71% casu, zbyva 41 hodin.

9. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak pondelo večení hlasení

• 23x (3x) 5000 BZ
    • 4x (1x) 10000 BZ
    • 18x (6x) 5000 BBZ
    • 6x (1x)10000 BBZ
    • 22x (4x)5000 kr.
    • 3x (1x)10000 kr.
    • 2x 2x superhnojivo
    • 0x 2x Zuzino superhnojivo
    • 3x (2x) 1x Zuzino ultrahnojivo
    • 3x 1x superkrmivo
    • 1x 3x superkrmivo
    • 0x 1x bedna s nářadím XXL
    • 3x (1x)kombajn na 12 hodin (aktivují se hned)
    • 0x kombajn na 48 hodin (aktivují se hned)
    • 0x (2x)1x mrkvovo-jablečná směs
    • 3x 1x jarní věnec
    • 1x 1x podivuhodný bahama strom "Borneo" (hvězdný strom achjo)
    • 7x 1x podivuhodný výběh “Orion” (vlk, myš čáp,bobr, ????, ??????, ?????)
    • 1x 2x zlatý banán

pocty v závorkách jsou kytice odevzdané nad 100x, výběhy jsem dal před chvílí na plochu

díky podivné "náhodě" jsem akci z hlediska náhody hodnotil jako nepovedenou, z hlediska herního mechanismu, grafiky a nápadu jako super.

díky chybě(vlastnosti) nebo jak to nazvat, hodnotím jako naprosto úžasné. Konečně něco co hráče nepoškodilo, ale pomohlo jim ;)

10. slootr

slootr Baron fóra

Aktualizované výsledky po odevzdání 134 kytic. Celkem 305 tis BBZ, 165 tis BZ a 250 tis Kr

3x1 SK
    3x1 ultrazuzi
    31x5000 BBZ
    15x10000 BBZ
    23x5000 BZ
    5x10000 BZ
    30x5000 Kr
    10x10000 Kr
    1x2 SH
    1xkomajn 12 hod
    2xkombajn 48 hod
    2xMJS
    5xBorneo (pistácie, pistácie XL, pistácie XXL, banán XL, mango XL)
    3xOrion (oranž vrány, kočka, bobr c++)

11. kulturnyposkok55

kulturnyposkok55 Zelenáč fóra

Super akcia, odmeny su pre mna superske, skoda ze nevypadava dost drziakov na kytice, chyba mi este na 20 kytic, a ako tu citam, niekto uz ma tolko ze dodal aj 40 kytic naviac, ten sa ma super
    tak snad dovypadava, aby sa mi podarilo urobit zajacikov stastnych a obdarim ich vsetkymi kyticami :)

pajaable, mirae a .mama789. tohle ocenili.
  12. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

papulice

To nemusíš. Psala jsem otočit jednu nebo dvě stránky. A invektivy si nech pro sebe, nejsem na to zvědavá, napsala jsem ti jen pravdu.
    Jen tak mimochodem, doporučuji ti přečíst si pravidla fóra, konkrétně pravidla komunikace. Číst na fóru zpětně a nepokládat jen otázky je tam vysloveně uvedeno. Takže se rozčiluješ zbytečně.

Je zajímavé, že se tady někteří hráči ohrazují proti statistice odměn, kterou sem druzí dávají. Prý koho to má bavit číst. Přitom toto není v rozporu s pravidly fóra. Mě naopak průběžná statistika zajímá. Ale to, že se na každé stránce opakuje stejný dotaz jen psaný jinými slovy, který vlastně v rozporu s pravidly je, to nikoho nevzrušuje. Tohle zase nebaví číst mě. Přitom by stačilo opravdu otočit jen několik stránek a pořádně číst.
    Řeší se tu vkládání obrázků, jejichž používání nebo naopak zakázání taky nikde není definováno. A podstatné věci unikají.
    Tak a teď ať klidně dostanu ban. Už je mi to tak nějak fuk.

Ze schovaného tajemného stromu se vyklubal rohovník, který už mám, takže půjde do lišty.
    Tak tamarind snad někdy příště.

13. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Líbí se mi, že kdo chce může v akci pokračovat i po splnění hlavních úkolů, určitě budu pokračovat, jsem u 129 kytice, prozatím mi vajíčka dala 185.000 kr, 200.000 bz a 255.000 bbz a to nepatřím mezi rychlopěstitele. Z orionu mi po krtku, žluté kozí mlíkárně, kohoutovi vypadl pták kivi, ten hodně potěšil a na baha mi z TS vypadl tamarind, juvie, granátovník, asi kiwi xxl a rohovník, pak ještě daly vajíčka pár hnojiv, věnec, MJS, SK a jedna skříňka nářadí. Banán mi nepadl zatím žádný.

14. flexka

flexka Hrabě fóra

Dostal ještě někdo od zajíce : "Nemáš dost zboží" ?
    Dala jsem kytici, zajda zmizel, zůstalo vajíčko, odkliknu a jako odměna hláška Nemáš dost zboží.
    Což o to, ale kdo to nemáš dost zboží mám hledat? Je to stáj, stromek, dekorace? :oops:

JMJH a brnensky-zahradnik tohle ocenili.
  15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný velikonoční večer,
    nedalo mi to a tak jsem si akci zopakovala a zajímala mě hlavně statistika a zjistila jsem, že i když se budu snažit sebevíc, některé z odměn se mi vyhnou obloukem.. např. zlaté banány ani po 200 pokusech se nezadařilo ani jednou.

1-100 pokusů101-200 pokusůcelkem
    25x5000 BZ20x 5000 BZ
    10x10000 BZ225 000 BZ12x 10000 BZ220 000 BZ 445 000 BZ
    11x5000 BBZ17x 5000 BBZ
    9x10000 BBZ145 000 BBZ6x 10000 BBZ145 000 BBZ290 000 BBZ
    18x5000 KR14x 5000 KR
    9x10000 KR180 000 KR2x 10000 KR 90 000 KR 270 000 KR
    2x2 ZUH 4 ZUH1x 2 ZUH 2 ZUH 6 ZUH
    3x1 SK 3 SK4x 1 SK 4 SK 7 SK
    3xMJS 3 MJS2x 1 MJS 2 MJS 5 MJS
    3x2 SH 6 SH2x 2 SH 4 SH 10 SH
    1x48 hod KOMBAJN 48 hod4x 48 hod 216 hod 264 hod
    0x12 hod KOMBAJN 0 hod2x 12 hod
    3xTS Borneo 3 TSXXL pistácie,
    XXL pinia,
    XL pandánová palma
    5x TS Borneo 5 TSJuvie
    XL avikádo
    XL kakao
    XL kokos
    tamarinkový
    8 TS
    1x1 UH 1 UH5x 1 UH 5 UH 6 UH
    1xTCH Orion 1 TSkrtek2xTCH Orion 2 TCHmýval, bobr ++ 3 TCH
    0x jarní věnec 0 ks1x jarní věnec 1 ks 1 ks
    0x XXL nářadí 0 ks1x XXL nářadí 1 ks 1 ks

Co dodat.. Hold musím si zlaté banány získat pouze svou strategií a "pracovitostí".. Škoda, je to prostě černá kaňka za touto příjemnou akcí a nedivím se že mnoho z nás cítí "křivdu"

Krásný večer všem
    Andulííí

16. petrík31

petrík31 Rádoby autor

zdravím všechny ještě 50 kytiček rozdat musím, snad to stihnu ,zatím se vyhrabaly myšky a krásné ,, růžové prasátka," tak O.K. potěšila by nějaká novinka že-? za tu dřinu .Pěkný velikonoční večer všem.

findy22 a elen22* tohle ocenili.
  17. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Souhlasím s -wiolan-. Mě také nebaví číst "nezobrazilo se mi sté vejce" a o tři příspěvky níže znovu a o dalších pět příspěvků níže znovu a znovu a znovu ...

... smutné je, že si to oni pisatelé ve své čistotě duše ani neuvědomují ...

P.S. už melu 150-tou kytici a s odměnami jsem vcelku spokojen.

18. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ria30
    - děkuju moc - za upřesnění a osvěžení informací o tom bonusu.. Takže mám napřed odklikat bonusy ve stonku a pak teprve klikat mazlíky a ne obráceně (dosud jsem to dělala obráceně).. A můžu ty bonusy ve stonku klikat tak, jak jdou za sebou, jak to leží a běží, a nemusím hledat, který napřed a který potom a ztrácet tak plno času zbytečně (jako když jsem myslela, že napřed mám odkliknout ten velikonoční bonus a teprve potom ty ostatní, kdyby to zkracování času fungovalo i na ně)...

Dodala jsem další namleté kytice zajouškům, ale oproti tomu, co tu někteří píší (že ti samí zajíci na tom samém místě dávají ty samé dárky), ti moji ušáčci mi dávají ty dárky všichni různě. Jeden a ten samý mi dá jednou BZ, potom BBZ, potom KR, nebo něco jiného.. a ti ostatní jak by smet.. A tak je poděluju po řadě, jak mi vyskakují, nebo jak je mám nejblíž po ruce.. Teď jsem od nich dostala 1 další výběh (tajemný, asi Orion nebo jak - doufám, že to nebude čokoláda.. už jsem jí nějak přejezená.. uff..), 1 ks SK (teď nevím, jestli jednou nebo dvakrát), nějaké BZ, BBZ, KR (něco po 5.000, něco i po 10.000)...
    Tak se budu těšit na další.. :)

Ale zjišťovat, co je v těch tajemných chlívkách a stromkách, budu asi až po akci..
    Teď mi napadá, jestli některé ty TCH nemám v liště ještě z předchozí akce, po níž jsem je nestihla včas dát na plochu a odkliknout před začátkem nové akce.. Je to možný.. Ale to nevadí..

19. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Ahojky,tak konečně akce splněna a jedu už navíc. Tentokrát vypadávátka padaly dobře, možná i proto, že jsem ukončil úkol s M6 mincema.
    Tak a výsledek je: plno BZ,BBZ,krejcary
    1x MJS, 1x bedna xxl,
    kombajn 4x 12h, 2x 48h
    2x Suzi, 1x TS (avokádo xl), 2x chlív (červený kravín, červený kozí chlívek)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vejce 140 až 145 - 5000 BBZ, 10 000 BBZ, 10 000 BZ , 2 zuzi SH .
    Ze 3 Borneo jsem odkryla Delonix královkou , Tamarind (již 5) a udělal radost, a jako poslední granát xl.
    Výběhy Orion dám až na noc, nebudu si kazit sváteční den, rozčilovat se mohu ve všední den, no ne ? xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.