Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj marek-radava, ak posadíš napr. najdlhšiu rastlinku čo máš, vypadnú ti pravdepodobne viac vypadávatka ako pri kratších rastlinkách. O vypadávatka si môžeš poprosiť aj v tomto vlákne >Zasílání a výměna dárků<
    Peknú hru prajem

mirae tohle ocenil(a).
  2. mrkvicka9

mrkvicka9 Rádoby autor

Pěkné velikonoční odpoledne,tak akci jsem dodělal už včera a tady je druhá polovina odměn:
    11x 5 000kr
    11x 5 000bz
    1x xxl bedna
    11x 5 000bbz
    1x 2zuzi
    1x 10 000kr
    2x 2superkrmiva
    2x 12h kombajn
    2x výběh orion(veverky a huráááááá VLCI)
    1x 10 000bz
    3x 10 000bbz
    1x mjs
    2x 1superkrmivo
    sté vajíčko se mi také neukázalo a musel jsem aktualizovat aby se mi ukázal stonek.Jinak jedu pomalu dál když to jde a jsou vypadávátka.

3. jaji

jaji Vévoda fóra

dostala jsem 2 oriony a vysledek? Oba jsou v liště - žlutá barvírna, no dobrá, až budu potřebovat palety, tak se hodí, ale oranžový krůtník.... vlastně taky, k těm paletámxD
    ale jinak super akce, protože kdo chce, může hrát dál a to je příjemná změna. Vždycky, když jsem ukončila akci, tak bylo tak nějak prázdno, ale ta Velikonoční je využita na 100% a jsem ráda za jakýkoliv dárek od zajaců.... ikdyž vlatně nemám ráda proužkovaná vajíčka xD

4. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Tak jsem odtajnila ty mé 3 tajemné rostlinky (hvězdný, granátovník a papouščí), pohoda... Ale hlavní věc, díky BBZ postup o dva levly na Baha.

5. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak jsem z chaty zpět.... dodělávám posledních 1000 vel.lilií... dárečky po různu,hlavně BBz,BZ a krejcary, oba oriony do lišty, teď jsem dostala další..tak uvidíme.Získala jsem jednu sazeničku,ta ještě vysazena není, nejpozději zítra bych měla mít hotovo, ještě asi na 9 kytek nemám držáky....to docela jde, na to, že jsem byla 3dny na chatě bez internetu;)

jak to tu pročítam, to můžeme udělat více kytic?? já myslela, že jen 100 a víc se zajíců neobjeví, tedy ,že je jen 100 vajec na odměnu...ok , tak budu dál pěstovat

Naposledy upraveno: 6/4/15
  6. EliBety

EliBety Zelenáč fóra

Už dvakrát se mi stalo, že jsem dala zajícům dvě kytice rychle po sobě a po kliknutí na vajíčka přišla jen jedna odměna a hlavně, přičetla se jen jedna kytice :-( Má někdo stejnou zkušenost?

evainfo a findy22 tohle ocenili.
  7. majojo

majojo Rádoby autor

Padla jsem do mdlob: po několika bobrech mi vypadl ze stáje kiwi a oranžová oslí....

8. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

No tak včera jsem tu moc nebyl jen od kámoše jsem sem rychle napsal a pak předal pár kytek a pak šel sklidit. Teď už jsem doma dneska ráno jsme byli mrskat holky :D No jsem na tom takto:

Velikonoční lilie: mam 26.219/15.000 - chybí 0 - mam skoro zase napěstováno:D
    Držáky: mam 815/600 - chybí 0 - jinak do 1.200 chybí - 385
    Vajíčka
    : mam 125/100 - chybí 0 - jinak do 200 chybí 75

mimo akci už mi vypadlo toto:

10.000 KR
    XXL skříňka
    5.000 BBZ
    5.000 BBZ
    10.000 BBZ
    5.000 BZ
    10.000 BZ
    Baha sazenička Borneo :)
    5.000 KR
    5.000 BZ
    Tajemný chlívek Orion :)
    5.000 KR
    10.000 KR

Teď jdu dát mlít 11 kytek a jinak dneska dám ještě cca 2 otočky akční bude už asi 30.000 napěstování tak pojedu jen vypadávtako ať tu akci splnim ještě jednou :) Sice padá hodně KR, BZ tohle moc nemusim BBZ je taky dost ale ty rád dostávám. I přes tohle tuto akci hodnotim velmi kladně hlavně kvůli tomu že jí mohu splnit kolikrát chci :)

Tento zajda je nejlepší dal mi za sebou TS Borneo a TCH Orion :D A pak že se na baha nedaří :)

9. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Tak odtajněné stáje mi konečně přinesly vlky, růžová králíkárna je také fajn (3 ks králíků) a červený výběh pro chameleona není také k zahození, pak ještě ježek, kočky, a krtek, ty už jsou ale doma dávno ;). Z Bahama sazeniček bohužel nic, co by se hodilo :sleepy:. Tak pěknou hru, já pokračuji v obdarovávání zajíčků :D

10. Hermionka02

Hermionka02 Pisálek fóra

Akce se mi líbí, bohužel jsem ji už začala s tím, že nebudu předělávat farmu, po poslední akci se mi nechtělo, takže dodávám jen jak to jde, ale i tak jsem spokojená. Přes 100 se nepřešvihnu, ale i tak jsem získala 4x TS, což bylo víc, než jsem myslela. Jinak mě hodně padají BZ, zlaté banány se neobjevily a krejcary taky moc ne. Ale jak říkám, tuhle akci jedu spíš oddechově a sbírám síly na Českou akci!

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky..Odpolední sklizeň vajíček přinesla 4x 5000 BZ , 3x 5000 BBZ , 1 x SK, 1x zuzi ultra, 2x zuzino superhnojivo, a jako 135. vajíčko.. konečně první ORION .

I kdyby to byl jen ten jeden jediný , mám radost . A i kdyby nepřinesl nic kloudného, mám teď klid na duši, že jsem získala vše, co bylo avizováno . xDxD

jana563
    Děkuji, však až 135. vajdo . ;)

Naposledy upraveno: 6/4/15
  12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pajaable gratuluju.Mě se ještě nezadařil i když kvůli němu vlastně pokračuju.:p

Hurááááááááááááááááááá.Mám ho. Orionek je můj.No jasně a k němu fusekle.xD

13. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj.. hlásím 100 kytic dodáno, stonek aktivován, chci dodávat ještě něco přes, něco už jsem, myslím, dodala, ale dnes mi hra nějak blbne - přestala fungovat animace polí, přestože byla v nastavení aktivovaná, a navíc - mlýn stojí na místě, i když má zadáno mletí už jak dlouho, a pořád ukazuje 00:00:00 hod. a nemele ani kytice, ani nic... Tak nevím - je to jen u mě, nebo i u někoho dalšího??
    Farmu jsem vypnula a nechala vychladnout..

Dělala jsem si screeny některých výher od zajíčků, ale dlouho jsem se nedostala k jejich uložení, dnes po návratu ze mše mi ntb nehtěl naskočit ze spacího režimu, musela jsem vypnout a potom zapnout - a všechny neuložené screeny mi zmizely - bylo jich hodně, včetně postupů a jiných.. Takže nemám.. a paměť je špatná..

Ale co si pamatuju, tak bylo hodně BZ, BBZ, KR, myslím i nějaký věnec a 1x ZB, možná i MJS, jestli se nepletu, nějaké kombajny taky, taky asi 2 bedny - 1x XXL a 1x 60 ks nářadí jsem našla v liště. Myslím, že nějaká nádrž tam byla - ale screen se ztratil.. 2 bio laboratoře už mám..
    A ještě mám v liště 5 tajemných výběhů Orion a na Baha 5 tajemných sazeniček stromů..

Když jsem znovu zapnula farmu, abych tam zjistila, zda a kolik mám TS a TCH, tak jsem viděla, že mlýn už mele a ukazuje normálně čas mletí, tak jsem ráda.. Tak to už je v pořádku.. B. Díky...

Děkuju moc všem sousedům a sousedkám za posílané držáky na kytice a omlouvám se, že jsem nezvládla každý den poslat - když jsem spala a měla všeho moc a pro jedno zapomínala druhé a třetí a ... Bylo všeho moc na mě...

Gratuluju všem, co dokončili akci, i těm, co ještě jedou dál.. a přeju vám všem, abyste získali od zajíčků to, co si přejete... výběhy, stromky, zlaté banány, BZ, KR, BBZ, postupy..... a všechno..

A doufám, že nám tu grafiku lilií změní z těch škaredých fialových na tyto pěkné bílé...
    Už je to potřeba dlouho - od začátku té změny z pěkných velkých světle růžových na ty ohavné malé fialové - jako sůl...

14. Hajas

Hajas Pilný autor

Krásné velikonoční odpoledne
    Dneska dodána poslední kytka do úkolu a stonek aktivován.
    Zde je výpis všeho co jsem si v akci vysloužil:
    BZ 185.000, BBZ 150.000, KR 140.000, Sk 6, Kombajn 36 hod., Ponožka 4, Zuzka 2, Jarňák 3, MJS 3 a teď to nejhezčí
    ORION 5-krát a BORNEO 4krát.:p Takovou povedou akci jsem již dlouho nehrál. Maximální spokojenost a proto jedu dálxD

Fa90, Ba181, Pe5, Spa4, Kvě3, Mar2 AO

15. osmak2001

osmak2001 Pisálek fóra

Prosím vás farmáři jak rozumíte bonusu na stonku z velikonoční akce? Děkuji za objasnění

evainfo tohle ocenil(a).
  16. vereta83

vereta83 Pisálek fóra

Ahoj, se pak ozvi až budou směny, já jich dostala zas dost, chovala, krmivo dělala a krmila,ale pak se "zhůry" cosi změnilo a najednou na krmivo pro kiwi i Vavřín...za 6 levelů...a tak mám kiwi úkoly, ale nemám ani možnost koupit krmivo, ani ho udělat...no prostě odměna za ty Floreny co jsem utratila v akci když kiwi letělo...

17. JMJH

JMJH Znalec fóra

Osmak
    - ahoj, taky tomu bonusu moc nerozumím. Nevím, jestli se vztahuje i na zkrácení času všech dekorek, co jsou na obláčcích ve stonku, nebo jenom na ty, které jsou v parku a ostrově pokladů, případně na jiných plochách. Rozumím jen tomu, že ten bonus zkracuje čas potřebný k "uzrání" těch všech dekorek.. včetně modrých stromů.. pokud se odkliknou do hodiny po odkliknutí toho bonusu..

findy22, micka63 a Hajas tohle ocenili.
  18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Já zase někde ,,vzadu vystrkuji bradu", no dekorky mám všechny, ale zda se dostanu ke stonku, to bude zázrak. Nic jsem z ploch nezbourala, pěstuji na omezené ploše, třeba to stihnu. Horší je, že nepřišel žádný koledník, nikdo mě nevyšlehal, asi do roka uschnu

findy22 a Hermionka02 tohle ocenili.
  19. hejakral

hejakral Rádoby autor

tak hotovo na obou farmách, stonky aktivované, na jedné farmě 6 TS na Baha - nic nového z toho, na druhé 2 a taky nic nového, tajemné chlívky po 4 - dokonce mám i žlutý kurník :-((((((((((((((((((( jinak bobry, kočky, sviště, takže nejlepší odměny pro mne byly BZ a BBZ, nepočítala jsem kolik, ale na Bha jsem skočila přes 2 lvl

findy22 a .mama789. tohle ocenili.
  20. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Zajíček už se nemůže dočkat až si ho vyberu a vyhlíží mě ze stromuuu xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.