Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. silviec

silviec Mistr fóra

slootr
    libi se mi , kdo dava takto ucelenou tabulku, takovy prehled jiz o necem vypovida, az skoncim , hodim sem tez celkovy scot))

2. slootr

slootr Baron fóra

Ajajaj. Já si naběhl. Na naplánované kytice mám sice leccos, ale chybí mi tulipány. Na začátku akce jsem sice měl 10 tisíc ve stodole, ale podlehl jsem vidině snadného výdělku a přebytek jsem prodal. Nějak jsem v tu chvíli ještě nekapíroval, že půjde dodat víc než 100 kytic. No nic, budu je muset do svých plánovaných otoček ještě nějak vměstnat. Snad to klapne. :)

3. Litvinov_CZetaX

Litvinov_CZetaX Pisálek fóra

Dobre poledne,
    Tak akce u mne taky ukonena, jak jsem si to tu procital tak jsem si myslel ze ty zlaty banany tam snad ani nejsou, ale me pri 97 vejci prisli. a rovnez spokojenost z chlivku 1x vlk a ze stromu xxl maringa, jinak vetsinu 5000kr a par BZ/BBZ.

4. dannger11

dannger11 Expert fóra

Krásné Velikonoční pondělí přeji všem.
    Já sem tabulku dávat nebudu,jednoduše napíšu samé krejcary a BZ,občas BBZ...
    Silviec taky se mě líbí spíše ty ucelené tabulky jako má slootr,to má aspon člověk přehled a něco mu to dá,než každé odkliknuté vejce sám psát jednotlivě.Ale na Tvou statistiku se přijdu podívat,pokud to tedy bude pěkně v tabulce.Ale zapomeň,že bych každé Tvé vejce od zajíčka hledala jednotlivě:p

5. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Pohodová akce, i po splnění se může pokračovat a získávat ceny, velké plus za tuto možnost, jindy když se povedlo skončit dříve, měl jsem smůlu a nic dalšího už se nedělo. Prostě akce hotová a šmitec. Takhle to je spravedlivější, pokud se od začátku snažíš a jedeš, tak proč potom nejet dokud to jde. sice mi teď padá většinou jen 5000kr, ale jako první vajíčko po dokončení byly dva Zlatý banány a pak ještě jedna sazenička na Baha. Takže zatím spokojenost.

p.s. ještě jeden opožděný aprýlový fake :)

p.p.s. -wiolan-, ta hrubka mě fakt utekla a dostala, takovou bych si nepřál vidět ve škole :D
    - pro jistotu a se studem opraveno a vylepšeno :D

Naposledy upraveno: 6/4/15
  6. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkné "pomrskutové" odpoledne.

Včera v mém příspěvku č. 787 jsem si moc přála strom Buddhova ruka. A byla jsem mile překvapená co že jsem to odkryla.
    Ze stájí na farmě jsem odtajnila :
    mývala, čápa a ježka
    Ze sazeniček na bahamě jsem získala:
    granátovník, strom hroznu moře XL, pistáciovník a jako poslední na mě čekal stromeček Buddhova ruka - suprrrrr.

Takže tato akce = maximální spokojenost. Jupíííííí.

Přeji všem pěknou a spokojenou hru.

Madulka_cz

P.S. Dopoledne byla u nás sněhová přeháňka, takže jsem synovi, který mi volal místo pozdravu zazpívala vánoční koledu. Byl sice mimo, ale počasí ktomu odpovídalo a nyní? Máme sluníčko. Nj, aprílové počasí.xD

7. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

Tak velikonoce dnes ráno dokončeny i děsivku jsem dělala.NASBÍRALA JSEM 195 000BBZ,180 000BZ,4 SK,160 000KR,84 Hodin kombajnu,2 zuziultrahnoj. 1 MJS,1 superhnojivozuzi,2 orion -červený kozí chlívek ten mě potěšil a oranžový kurník ten je v liště a 1 strom borneo z toho vypadl granátovník xxl ten je taky v liště.Večer dám farmu do puvodní podoby,ale velikonoce budu hrát dál,protože se mi akce líbí a bodíky a krejcary se taky hodí a kdo ví co kdyby padl nějaký zvíře nebo strom co nemám. Zdravím farmářka HELENIE

marcelina0007, mirae a pajaable tohle ocenili.
  8. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Skeewe

Tak to je dobrý záchyt. Nejen, že ta voda by měla opačný efekt, ale ještě ta hrubka! Na pravopis jsem pes, tohle rve oči. ;)

Já už jedu taky přes stovku, v první desítce jedna MJS a pak 3x 10000 BBZ, paráda. Zbytek krejcary. Orion stále nikde. Kivi ke mně zkrátka nechce, co by prý v té zimě na severu dělal. Volala mi kamarádka, v Liberci zase chumelí.>:(
    Ještě odpolední kávička a vyrážím směr domů.:)

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Příjemné odpolko....po obědě, kávička a moučník čeká. Sklízet akční kvítí budu asi za hodinku, zase namelu a nakrmím. Zajíčci hladově číhají, jen jeden je v klídku a klábosí s Johnem. Škoda, že po akci zmizí, ti dva kamarádi se budou asi těžko loučit. ;)

10. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím farmáři,
    tak akci jsem dnes ráno konečně dokončila. No, už jsem ji mohla mít hotovou včera, ale vypadávátkům se moc padat nechtělo.
    Zajíčci se mi tak moc líbí, že jim ještě asi pár kytiček udělám. Pořád mi totiž skotačí na farmě. :p

Tady posílám seznámek těch nejlepších věcí, které jsem od zajíčků dostala :
    4x TCH (nejlepší -
    Oslí stáj červená - ta mi udělala velkou radost, protože byla moje první u oslíků. Bohužel Kiwi žádné.)
    2x MJS
    1x Věnec
    3x TS
    2x Kombajn (12h)
    1x Kombajn (48h)
    3x 1 SK - 1x 3 SK
    Hodně BZ a BBZ a krejcárků taky nebylo málo.
    Akce byla podle mě povedená. Při každém vajíčku jsem napjatě čekala, co mi z něj vypadne. :inlove:

11. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ahoj,škoda,že člověk nedostal od každé odměny aspoň po jedné ....
    u mě vedou po 5000 bz,bbz a krejcary

12. milteska

milteska Expert fóra

tak a mě ze třetího bornea dozrál tamarind,juchúúú -není to sice úplná novinka,ale je to můj 1.takže radost velká Jinak z chlívků zatím ježek,kočka a oranž.včelky............a zl.banán žádný

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak jo končím s velikonoční sice jsem udělal 5 kytic navíc (5x 5000kr)ale po odtajnění jediné tajemky(lišky)už nic dělat nebudu holt novinky se mě vyhýbaj obloukem8)
    ps. manželka mě právě zahlásila růžové kachny jdu se picnoutxD

Naposledy upraveno: 6/4/15
  14. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak u mě je akce hotová už od včerejšího odpoledne, ale akční kvítí sázím dál. Sice velice vlažně, a sklízím jak si zrovna vzpomenu (místo za 4 třeba také za 6 hodin), a taky na ještě méně políček, protože už nesázím na Baha, takže z jedné sklizně mám 5 kytic, ale baví mě to, a některé dárečky navíc potěší :) Zatím jsem dostala v poakčních dárečcích 5 x 5.000 BZ, 10.000 BZ, 2 x 5.000 krejcar, MJS, orion - ježek, takže dobrý :)

15. lilli333311

lilli333311 Zelenáč fóra

Ahojte :Dtak akcia UKONCENA ;)este vyrobim dake tie kyticky a je to v suchu :D

16. danus.mi

danus.mi Zelenáč fóra

Tak mám splněno 120 zajíců,ale obláčky nikde,kdy budou????????????

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak rano jsem dotahl zakladni seznam, banani nikde, ani XXL bedna nebo kombajn... ostatniho celkem dost, takze skusim dalsi kolo at se nahoda snazi... z TS teprve uvidim, nezasadil jsem, tak mozna bude neco peknyho co jeste nemam...

10 000 BZ 9* / 5 000 BZ 18* / 10 000 kr 5* / 5000 kr 28* / 2 vrtule / 10 000 BBZ 5* / 5 000 BBZ 20* / Orion 2* / Borneo 2* / SK 4* / 3 SK / MJS 4* / nalepka za druhou bednu
    5000 BZ / 10 000 BBZ 2* / 5 000 BBZ / Orion

Vypadavat ma 100 drzaku/den, v tuto chvili ma byt 400 ([3.ukol]+40 ) nebo chybet 200, mam 1091 (chybi 0 ), mam 181% hotovo.
    Stav lilii : idealne 9995 kusu (2500/den, [3.ukol]+995 kusu ), mam 15771 z 15000 (105% ).
    Stav kytic : 105 kusu na darovani Kralikum, z obou mlynu celkem 33,3 hodin.
    Zatim uplynulo 66% casu, zbyva 48 hodin.

findy22 a pajaable tohle ocenili.
  18. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj danus.mi, ak sa ti po ukončení akcii v nebíčku nezobrazil riadok ,reštartuj hru prosím. Potom by si ho tam už mala nájsť.
    Peknú hru prajem

19. marek-radava

marek-radava Pisálek fóra

mne padaju malo vypadavatka co by som mal robit idek rastlin mam dost

20. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

Pěkné velikonoční odpoledne. Stonek aktivován, kytičky nadělily vše mimo banánů a věnce, ale i tak spokojenost. Stáje a stromy odtajním až přes noc, takže pnutí stále udržuji. Zajíčky nenechávám v klidu, stále jedu, BZ, BBZ a krejcarů není nikdy dost. Po obědě už je, takže ženy vyrážíme do ulic!! Zdravím z jihu Moravy.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.