Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Wiolan: no nazdar:) ...já už jedu přes limit a pojedu přes něj do konce akce, protože mi jde o body:)
    jo - na srandičky mě fakt užije....ostatně - nalákali mě na tuhle hru s tím, ať se bavím:)..tak dělám, co můžu, ne? A také...co bychom se v našem věku nebavili, ne? Sama víš dobře, že malé děti to již nehrají.... Myslím, že nejmladší tu budou moderátoři.
    Seznam odměn jsem nevedl, možná je to škoda...za poslední pugety mi padlo 1x SK (dobrá blamáž), ale pak asi 2x 10000 na baha a asi 50000 normálních.....
    Taky jsem byl celé odpoledne mimo počítač, páč jsem jel na výlet:):music:
    Teď pěstuju akční na další pugety....

2. lukyhor

lukyhor Zelenáč fóra

ehmm, kde odkliknu prosím tu bednu s nářádím?

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Z dalších namletých kytic nakrmeno...vajíčka dala 2x 5000 BBZ, 1x 10 000 BZ , 5000 BZ a 1x MJS .
    Odklikla jsem bednu XXL , co přišla včera jako zajícův dar a byla tam další nádržka.
    Budu je potřebovat na růžovou Bio-lep.

Na další kytice čekat nebudu , půjdu do hajan.
    Hezky se vyspěte , dobrou noc.

Naposledy upraveno: 5/4/15
  4. mirae

mirae Perspektivní autor

Lukyhor: Bednu s nářadím najdeš a odklikneš v inventáři v dekoracích.

Já dostala od zajíčků jednu bednu, a když jsem ji dnes odklikla, nevěřila jsem svým očím: byly v ní dvě odkapávací nádrže. A jedna sazenička dubu k tomu.
    Jinak ještě 22 kytic, a budu mít splněnou stovku a tím pádem dokončenou celou akci. Těším se. :)

5. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak druhá padsátka byla na odměny o dost horší:
    • 5000 BZ 10x
    • 10000 BZ 5x
    • 5000 BBZ 16x
    • 10000 BBZ 2x
    • 5000 kr. 7x
    • 10000 kr. 2x
    • 1x Zuzino ultrahnojivo 2x
    • 1x superkrmivo 1x
    • 3x superkrmivo 1x
    • kombajn na 12 hodin (aktivuje se hned) 1x
    • 1x podivuhodný bahama strom "Borneo" 3x
    Přeji dobrou noc a krásné sny....

6. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

AKCE splněna a jedu dál :p

Odkryto zatím 134 vajec:
    (aktualizováno)
    5 000 BZ ... 35x = (175 000 BZ)(524|553)
    10 000 BZ ... 9x = (90 000 BZ)
    5 000 BBZ ... 24x = (120 000 BBZ)
    10 000 BBZ ... 6x = (60 000 BBZ)
    5 000 KR ... 22x = (110 000 KR)
    10 000 KR ... 4x = (40 000 KR)
    12h kombajn ... 2x = (24h)

48h kombajn ... 2x = (96h)
    Pod.strom ,,Borneo" ... 6x (Pitahaya xxl,Kakaovník xxl,Juvie ztepilá,Rohovník,Delonix královská)
    Pod.výběh ,,Borneo" ... 5x (oranž. výrobna vajec,Krtek,Koňská stáj II.,Žába)
    Jarní věnec ... 1x
    Zuz.Ultra ... 4x
    MJS ... 4x
    SK ... 12x
    SH ... 2x

Toužím po Kiwi,ale bohužel,třeba ještě nějaký výběh Orion nadělí :music:

7. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahoj,zdravím velmi pěkně,akci jsem také komplet celou dokončil ale pojedu dál,mě se ty vajíčka od zajochů strašně moc líbí,já si nemůžu stěžovat na odměny,jsem spokojen za všechno, 4x Zlaté banány + 5 za postup,3x výběh-tam ještě nevím co se vyklube,15x Superkrmivo,4xMJS,1x Jarní věnec,1xBedna xxl-z toho 2x nádrž,
    X-KR,BZ,BBZ .
    Akce velmi podařená,zábavná,prostě SUPER.u mne veliká spokojenost.děkuji za tuto akci.8)Hezké Velikonoční svátky.;)

8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, tak jsem to konečně zmáknul. Jak jsem četl příspěvky, tak jsem zase hodil MJS a rozpěstovávám další lilie. Díky bodíkům jsem překonal dva levly na Baha a na farmě jsem rovněž hodně postoupil, chybí mi nějakých půl milionu bodů. Kromě toho 3 TCH, 2 MJS, 2 věnce, 5 x SH, SK asi 3x, bohužel taky fusky, no, to muselo být. Banány nejsou. Dva TCH jsem odtajnil, ale nic, co bych potřeboval. Já tak toužím po oranžových slípkách, a nic. Snad budu muset obětovat SK a vyrobit je. Ty zatrápený anakondy jsou věčně hladový. Trepifajksl :p
    PS: správná akce

9. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Včera již na farmě jsem doskákala, odměny se zajíčkem posbírala,
    prima to byla akcička, rozzářila se má očička, spokojena jsem velice,
    díky za pěkné Velikonoce.....
    Hezký velikonoční svátky přeju....

10. Nefertiti...

Nefertiti... Pisálek fóra

Hezké ráno,včera jsem tu psala,že jsem dala TS Orion,v pořadí třetí.Napíšu znova,co se vylíhlo.První byly myši,druhý bobři klasik a třetí odtajněn před pěti minutami a světe div se bobři klasik.Klasik+ mám 9x a ++8,jsem už tak alergická,že je nemám ani usazené.Umelu ještě pár kytic do konce akce,ale už jen vlažně,nejspíš ani nedokončím.
    Ještě jsem včera našla dvě bedny xxl,uplně jsem na ně zapoměla a získal 4 nádrže,tak už mám biolepku.Aspoň nějaká záplata :-D

Naposledy upraveno: 6/4/15
  11. vůdce2

vůdce2 Perspektivní autor

Ahoj všem. Nejprve jsem myslel, že akci ani nebudu dělat, ale zlákala mě řada na magickém stonku. Přeci jen body pro bahu rozhodly. Nebudu tady vyjmenovávat všechny věci co mám po jednom, nebo dvou kusech, ale jen to podstatnější. No kombajn celkem na 48 hodin celkem potěšil, ale podstatné jsou 135000krejcarů, 175000BZ a hlavně 215000BBZ. Pak ještě tři výběhy: Krtek,Čáp a Žlutý rybník. Někdo by třeba nadával, ale já jsem spokojen, neboť jsou zdarma a tak dobrý. Ještě mám 5 kousků stromů: Avokádo XL Mango XL 2 Líčí XXL ale hlaně jeden Tamarind. Celkově akce na pohodu a odměny dobrý, sice nemám žádné novinky, ale i tak jsem spokojen. Všem co ještě nemají hotovo přeji včasné dokončení a vůbec všem příjemné velikonoce.

12. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

Stonek už mám, ještě využiju asi 5000 akčních kytek. Získané věci jsem nezapisovala, ale spokojenost -hlavně bahabodíky se hodí.:)

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já také v akci pokračuju .Včera zase halda BZ a BBZ a krejcarů a hlavně dva ZB.Potěšily.:)

14. lumat85

lumat85 Osvícený autor

xDKrásné velikonoční ráno....tak rodinou oslavu máme za sebou, a jak čtu vaše příspěvky, tak se asi pustím znovu do pěstování lilií. Co kdybych náhodou dostala nějaký ten Orion a v něm konečně vytoužené kiváče;)

BTW: taky mě odměna z posledního vajíčka proklouzla mezi naprogramovými zatáčkami....že by chybka RT? xD

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

I po splnění úkolu vyskakují vajíčka ze zajíčků a i odměny

Farmerama 96+ *** Bahamarama 232+
    farmařím od 5.10.2010

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jo, ty chlívce - oranž krůty, bobři ++, žabky. Nemusím zdůrazňovat, kolikrát už je mám. Vlk nikde, za chvíli ho vyřadí a já pořád nic. Taky jsem dostal spoustu kombajnu - to jsem rád, ušetří část práce. K smrti nerad sklízím ručně pidipole. Trepifajksl:D

17. spuntka

spuntka Magnát fóra

Akce hotová a pěstuju a krmím zajíčky ušáčky dál :)
    Ze stájí vykouknul žlutý pštros, myš a kočka. Šup do lišty.
    Hezké sváteční pondělí a ať se daří.

18. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Akcia dokončená včera, celkom fajn zábava. Nerobila som inventúru, ale dávalo mi to samé body a grajciare, asi 2 SK, SH, kombajn na 12 h., ale mám dva oriony - jedna bola myš ale druhý bol kiwi, takže sa teším. 3 tiki-stromy som dala až dnes, takže za 4 hodiny zistím.
    Pochvala RT, bola do pohoda a fajn zábava. Pekný sviatočný deň všetkým

A tiki-stromy tiež nič moc - všetko už mám

19. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Krásny sviatočný pondelok,

nech Vám žienky prinesie veľa vody a Vám páni veľa vodky :D.

Akcia ukončená už dva dni, väčšinou som dostala nadelené BBZ, BZ, GR. Z troch tajomných výbehov som dostala oranžové kravy, krtkov a ježkov a z tvoch tajomných sadeničiek pistáciu XL a jediné čo ma potešilo ebenovník rajčiakový XXL :)

Akcia sa mi inak páčila, aspoň malá zmena. Prajem Vám krásny zvyšok dňa, nezabudnite na relax, rodinu, rozprávky a ak svieti slniečko, aj na prechádzku :)

20. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Velice příjemná a pohodová akce s pěknými odměnami. Jedu již přes limit a dokud to půjde, budu obdarovávat zajíčky a čekat na překvapení z vajíček ;). Pěknou hru všem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.