Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kráčák

kráčák Pisálek fóra

ahoj, jak tady čtu vaše dárky za vejce, neviděla jsem , že by někdo psal dvě kapičky, já je dostala, no nekup to

2. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak taky hlásím splněno, a také se mi neukázala odměna z posledního vejce no nevadí:p :music: stonek aktivován
    z večerního TCH vykoukli lišky
    dnešní statistika z 23 vajíček:
    6x 5000 krejcarů
    4x 5000 BZ
    3x 10000 BBZ
    1x superkrmivo
    4x 5000 BBZ
    1x kombajn na 48 hodin
    1x 10000 krejcarů
    2x zuzino superhnojivo
    1x podivuhodný strom borneo (uvidíme zítra co se vyroste :D:D)
    všem přeji zdárné dokončení akce ;)
    a já jdu darovat zajochům další vajíčka xDxDxD

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkný večer, tak akcička u konce a stonek už jede ... jsem si ho mohla kliknout až ráno se všemi :D tak ještě jeden TS na baha, 2xZB, BZ a KR ... jaji: zajíčky jsem klikala jen na hlavní a měla 3x po dvou ZB
    tak všem ať se daří a vyskakuje jen to nejlepší ;) a taky hezké velikonoce :)
    já zase pracovní, ale bude legrace [​IMG] a budou i kraslice ...

Naposledy upraveno: 5/4/15
  4. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Skákavé velikonoce ukončeny,
    akce se mi moooc líbila.S odměnami jsem taky spokojená.Teď ještě uvidím,co se mi hezkého vyklube z bornea 3x a z orionu 5x.Těm,kteří ještě nemají doděláno držím pěsti.Ale byla to pohodová akcička.

5. berda27

berda27 Pisálek fóra

Tak já mám konečně dopěstováno a teď zasít jenom dlouhodobky, aby to dopadalo. Zatím dodaných 69 vajec (x'D) + 4 se melou ve mlýně, takže zítra doufám, že něco dopadá... Přemýšlela jsem jestli pojedu ještě po skončení akce, ale nejspíš to nechám plavat. Do skončení akce mám ještě daleko a tak si možná budu užívat předávání kytic až do konce akce. Možná si dám pohov a dopěstuju si zas nějaké ty zásoby těch kytic, které byly potřeba...
    PS: Souhlasím s ostatními tyto bílé lilie mi připadají mnohem hezčí než ty růžové hnusy. Co takhle tu bílou trošku "přebarvit" slaboulinkou růžovou a vyměnit to za ty stálé lilie? RT co vy na to, hm?
    Myslím, že mě za vraždu králíků brzo společně s tenistou99 odvezou do vězení... Podobnou fotku mám asi 3x, jaký by za to byl schválně trest?:'DDDDDDDDDDD
    Nebo třeba za to nemůžu... on ten králík má doooost růžový očka. Nepapal náhodou ještě travičku? Nebo ještě hůř - nešňup si tu kytici?!
    ↑↑↑Důkaz↑↑↑
    Krásné Velikonoce a hodně zdaru ve hře!
    b.

6. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

dodala jsem stou kytku a nic - no, radši jsem koukla do fóra a díky tomu, že už to tu pár lidí řešilo, jsem hru restartovala, gratulovali mi a řádek na stonku byl taky, takže nakonec dobrý :)

7. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkný večer.

Děkuji za tuto akci. Byla velice zajímavá, zábavná a i odměny stály za to. Co vše jsem získala, nevím. nepsala jsem si statistiku, ale myslím, že jsem dostala od všeho něco. Za mě akce 1*. Tajemné stáje i stromy dám na plochu večer, zítra se nechám překvapit. Ale byla bych moc ráda za strom na Bahamě - Buddhova ruka.

Gratuluji všem, kdo má akci zdárně za sebou a ostatním držím pěsti, ať akci doděláte.

Všem přeji pěkné a veselé svátky jara. :D

Madulka_cz

8. jaji

jaji Vévoda fóra

díky, budu zkoušet :)

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  9. luba9

luba9 Perspektivní autor

Tak aj u mňa akcia ukončená, veľmi sa mi páčila. Ceny mi tiež páčili, dostala som skoro zo všetkého, záhadný strom 3ks, uvidíme,čo to bude a záhadný výbeh - 8ks (bobry classic ++,líška,myš,žaba,kozy oranžové, kohút-ten som nemala a 2 ešte neviem).

Keďže je to v mojej moci,
    tak Vám prajem k Veľkej noci
    lásku, šťastie, zdravíčko,
    šunku, vínko, vajíčko.
    Veselé prežitie Veľkonočných sviatkov Vám praje Ľuba.

10. Rezetka

Rezetka Pisálek fóra

Pomoc, asi mám prokletou farmu, ti zajoši mi pořád dávají jen BBZ, Bz a krejcary, furt dokola a to jsem tam odkryla přes šedesát vajec. Dobře, abych nebyla nespravedlivá, tak dopo mi padla i jedna MJS, jeden kombajn a dvě hnojiva, víc ani ťuk - já bych taky chtěla aspoň jednu sazenici či výběh nebo aspoň ty banány... BBz jsou sice super, ale už je to nuda. Proč to ostatním může padat a mě ne? Asi zakletá farma :( Jinak akce je hezká, jiná, ale opravdu by mohla být větší rovnováha a spravedlnost v odměnách...

11. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Naprosto souhlasím.

12. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Opravdu super akce...nenáročná a na Velikonoce fajn...zajíčci byli a nemuseli se hledat ...tentokrát palec nahoru..ani hra se NESEKALA...u mě spokojenost....

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Po akci jako při akci ...stále stejné a pořád dokola : 2x 5000 BZ , 1x 5000 BBZ, 1x 5000 KR, 2x zuzino ultra ..takže stav beze změn , ale i tak jedu dál , abych se nenudila ..xD
    Hezký velikonoční večer.

14. Shania.

Shania. Rádoby autor

Pro mě akce o ničem. Nuda, odměny u mě ...vše nepotřebné.

15. Peťka78

Peťka78 Pisálek fóra

Dva Orion výbehy, oba včely oranžové:(, niekoľkokrát po 5000 BBZ a BZ, jedno superkrmivo, 2x kombajn na 48 hod, uvidíme, čo ešte vyskočí. Som zvedavá, či sa niekomu podarili tie zlaté banány?§!?!;)

lacrima, .mama789. a Hrnkajda tohle ocenili.
  16. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Tak úkol dokončen. Dostala jsem 3x TCH, 2xTS, kombajn 48h. a 12h., bednu xxl, 2xMJS, 2xzuzih., 1xSK a potom klasicky krejcárky, BZ a BBZ. Takže pohodička a velká spokojenost. A jelikož to jde, tak pokračuji dál. A co nepotěší, hnedle odevzdaná 102 kytička a TS. Fakt super akce. A díky BBZ jsem postoupila o level. :) U mě velká spokojenost.

17. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky všem, tak mi to nedalo a po skončení celé akce jsem ještě namlela 7 ks a hle, co mi padlo:
    10000BZ
    12 hod.kombajn
    5000KR
    1xTS "Borneo"
    48 hod.kombajn
    5000BBZ
    1xXXL - 2x nádrž
    Tak to se mi fakt vyplatilo, tak hurá do dalších mám ještě 260 držáků na kytice :D

18. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Příjemný nedělní večer.
    Konečně melu posledních 5 kytic, když jsem holt zaspala s akčním kvítím. No a vzhledem ke spoustě hopsátek navíc, trochu přispěstuji a zajíčky ještě nakrmím. BBZ není nikdy dost.

19. rak328

rak328 Rádoby autor

tak u mě akce hotová bez problémů z vajec vyskakovaly hlavně body a krejcary několikrát kombajn ale ZB ani jednou :(-.-:(

20. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Mno třeba k tomu, abys je nasbíral rychleji, ne? Statisíce? Já jsem teď na další postup potřeboval 60 mega.... Takže - jak jsem tu už psal - díky za ty body..... Je fakt, že třeba oranžová výrobna vajec, když už máme pár let vajíčkové stromy a výrobny vajec nikdo nepoužívá mi jako odměna přijde dost ujetáxD
    Pajable: dneska jsem střihnul srnčí hřbet na víně... maso z mrazákuxD
    Wiolan: švagrová ti vypla wifi, že se nehlásíš?xD:wuerg:

lacrima, jaji a pajaable tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.