Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Docela dobrá akce, nikterak náročná, taková Velikonoční odpočinkovka. Slušná animace. Jen bych měl tři připomínky:
    a) Velikonoce jsou svátky jara a tak se tam mohl objevit nějaký chovatelský úkol - kuřátka, housátka, králíčci a k tomu tvorba nějaké té směsi k jídlu - třeba vánoční sekanice, jehněčí pečeně se špenátem, makový (či jiný) beránek .... a to už vůbec nemluvím o nějaké soutěži inspirované velikonočními zvyky - tvorba kraslic, pletení pomlázek... atd., fantasii se přeci meze nekladou
    b) plnění úkolu - 10, 30, 60 a 100 kytic - dobrá, já bych volil 10, 20, 40, 80 a 100 kytic s tím, že bych ten úkol dal do vytracena a ocenil bych 10 nejlepších tvůrců kytic
    c) škoda, že se mezi cenami neobjevily vajíčka - která by umožňovala i prémium ( na 1 - 7 dní) či nějaká odměna ve florenech... RT to nic nestojí a hráčům by to udělalo ještě větší radost.

2. .mama789.

.mama789. Rádoby autor

Ahojte , prajem prijemnu Velkonočnu nedelu,akciu som ukončila, stonku aktivovala:) . Pripajam sa k panzerkoby a inym hračom ,ktorym sa nahodne nadelovanie darčekov zda neferove,napr. zlate banany mi zajačikovia nenadelili a potešili by ma. Dam vyrobit ešte par kytic ,možno sa ešte zadari...;)

3. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Já si myslím, že zrovna u téhle akce šlo tu rovnost dárků docela v pohodě zajistit - kdo splní sto kytic, dostal by to samé. A dodávky nad stovku by byly už s náhodnými dárky - takže i na autory zjevně oblíbenou náhodu by se dostalo a milovníci překvapení by byli spokojeni.

Neustále při anketě v kině zaškrtávám že chci stejnou šanci pro všechny a že jsem v tomto ohledu nespokojená - no bohužel předpokládám že to zrovna tak můžu vyřvávat do polí, účinek je podle mne stejný......

Aby nedošlo k omylu - tohle nepíši z nespokojenosti, já chtěla stonek a ostatní tentokrát neřeším, jsem s akcí spokojená, ale prostě ten systém náhody v odměnách mi dlouhodobě vadí (a to i když někdy mám štěstí a není to žlutý kurník apod.).

A také přeji všem krásné velikonoce! Pro mně teda budou krásné až vychladnou brambory, uklohním salát a narvu se po povánoční dietě konečně zas jednou chlebíčkama - to je pro mně nad všechny beránky, vejce a nádivky:p Já teda samozřejmě vím, že to nemají být svátky obžerství, no ale nějak si nemůžu pomocixD

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak TS stromky z akce ... pistácie ... mám 19x,pistácie XXL .. mám 4x, juvie .. mám 10x, cesmína XXL ... mám 2x, ... no neber to xD

5. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Musím konstatovat, že až na stonek, byla pro mě tato soutěž velikým zklamáním. 1 chlívek, 3 sazenice, 48 hod kombajn....(to už samo o sobě mi připadá ubohe, nedat všechny pomocníky. To by se ale potom sypalo RT, meně peněz do kapsy.), 2x po 1 ks sk, 2x po 1 ks ultrahnojiva (mám ho přes 3000....) no a zbytek jsou už jen bz, bbz a krejcary.... Poslední odměny vzhledem k času nad soutěží strávenou a použití produktů, jsou zcela jistě pro hráče vyšších levlů absolutně nezajímave, alespon pro mne tedy určitě ne. Ted už jen můžu s otevřenou pusou očekávat xl chlívek, anebo xl stromky.....a budu blahem bez sebe:D:D:D

6. ovečka17

ovečka17 Pisálek fóra

Předala jsem zajíčkům 101 kytic, ale počítadlo stále ukazuje jen 99 - máte někdo stejný problém?
    Po znovunačtení hry - vyřešeno

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem , hlásím před obědem hotovo a jedu dál.
    Dobá hospodyňka přes pírko skočí i přes plot
    a každé sebrané vajíčko přijde vhod.
    Největší radost červené kačky , moringa a tamarin .
    Přeji hodně vajíček a báječné Velikonoce .

8. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jede se dál :D

Velikonoční lilie: mam 20.106/15.000 - chybí - 0
    Držáky
    : mam 642/600 - chybí - 0
    Vejce
    : mam 107/100 - chybí - 0

Dal jsem vyrobit 7 kytiček už nad 100 a zatim padlo:

5.000 BBZ
    5.000 BBZ
    XXL skříňka
    10.000 KR
    10.000 BBZ
    10.000 KR
    5.000 BBZ

To už je mimo akci :)
    Myslim si žee možná se daří lépe než když jsem jel akci no uvidíme :D

Jinak souhlasim s jaji mě se taky nejlépe daří na baha :)

Naposledy upraveno: 5/4/15
  9. berda27

berda27 Pisálek fóra

Tak já si dneska nemůžu moc stěžovat...
    Hodně 10 000 odměn, což je opravdu dobrý výsledek. Zatím dodáno - jak jde vidět - 67 kytiček, zbývá 33, což znamená něco okolo 198 vypadávátek, tak to dlouhodobkama brzo doženu. Doufám, že po této sklizni, už nebudu potřebovat více kvítí, že už bude napěstováno. A pokud ne, tak po té další už to bude 100%.
    U mě zatím žádné banány, kombajn, skříňka či jarní věnec (který nijak nepostrádám) a ani tajemná sazenička. Myslím, že mi to vykompenzovali těmi stájemi, na které si vážně nemůžu stěžovat...
    Ještě dokoupit ptakopysky a teda počkat až se kiwi uráčí se mi rozmnožit a budu doma vítat šnorchl. Do tohoto úkolu bych jinak nešla, ale když jsem sehnala zvíře z TCH, které jinak 1ks/40 000KR, tak do toho teda jdu i když ten ptakopysk není o moc levnější....
    Tak ať se daří!
    Tady se mi povedlo zachytit kiwi strkající hlavu do písku, klokana slintajícího po vejci a chameleona, kterému se zdřejmě povedlo vyrobit lepidlo...
    b.

10. bzuco14

bzuco14 Zelenáč fóra

Osobne som celkom spokojná s akciou. Body a grajciare sa vždy hodia, ježkovia už sú doma :), 2 zlaté banány, kombajn na 12 a 48 hodín, zberacia stanica peria žltá, ohnivý strom, mandarínka XXL....u mňa pohoda.

11. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Já už dál nejedu, jsem ráda že mám splněn základ a stonek v nebi.
    Máme rodinou oslavu, tak není čas.
    Z vajíček klasika jako u všech...dostala jsem 4 ZB, ale já bych raději Oriona - nemám kivi. TCH jsem dostala jeden a z něj vylezla žlutá mlékárna - panenkomáriapodsrpenská - ty to vidíš...>:(
    Tu jednu bahasazenici ani nemám chuť vysadit

Krásné Velikonoce všem - jdu zase k dortu;)( vlastnoručně vyroben)

Jen ještě malý edit: ty lilie jsou vážně nádherné, škoda, že nezůstanou. Už máme tolik nepotřebných rostlin, tak aspoň pro potěchu oka by mohly zůstat. Pochvala grafikovi

12. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Všem přeji krásné velikonoční svátky. Před půlnocí jsem dokončila celou akci a dopoledne dala opět farmu do pořádku. Akce se mi moc líbila a zase to byla trochu změna. Zlaté banány mi zajíčci nepřinesli, ale přesto jsem spokojená. Peníze i body se vždy hodí. Sem tam byla MJS, věnec, kombajn, SK i SH, sazeničky i chlívky. Byla jsem spokojená. Při úklidu na farmě jsem zasadila TS - byla juvie a pistácie XXL. Chlívky jsem měla 4 a po odtajnění radost veliká - kohout, liška, oranžový kravín a růžové prasátka. Mám 93 level a ještě jsem neměla kohouta, ten se mi vyhýbal, tak konečně jsem se dočkala. Růžové prasátka jsem taky ještě neměla, tak fakt radost veliká. Už jen kiwi a vlka a zatím budou všechny chlívky. Děkuji za pěknou akci. Těm co ještě plní přeji hodně úspěchů

13. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Za půl hodiny sklidím poslední lilii, pomelu posledních 8 kytic a budu mít hotovo :D
    jen ty zlaté banány se mi pořád vyhýbají :(

14. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Pěkné sváteční odpoledne, přeci si ho nezkazím tím, že budu nespokojená co jsem získala z těch mých 7 bahasazeniček. A že to stálo za to: 2 hvězdné stromy (celkem 17) a papouščí (13) , granátovník (29), kiwiXL a papájaXL.
    Stáj zatím odtajněná není, ale utčitě dám vědět.
    Přeji všem hodně štěstí u zajíčků a ať dostanete co si přejete.

15. Lvice.47

Lvice.47 Zelenáč fóra

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam

evainfo tohle ocenil(a).
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak melu posledních 9 kytiček :p nasazené tulipány na výrobu pro kvetináře ... akce vážně hezká .... no snad se to nezhorší :oops: v dalších akcích ... jdu naházet "metrák" mrkve pro potvůrky na farmě :D ... nedají pokoj a jsou hladoví ... mám jich plno i ve farmářském domečku xD .. je to horší, jako s krtky ... tak přeji všem, kteří ještě nedodali ;)

17. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Pekné sviatočné dni vám všetkým prajem.Moji zlatúšikovia mi dali 2 ZB,3 MJZ,1 x tajnú stajňu,1 jarný veniec a ostatné BS,BBS a niekoľko gr.

18. Lvice.47

Lvice.47 Zelenáč fóra

Pro mousicka........děkuji, bylo to ono...:) a krásné svátky.

mirae a Hrnkajda tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak noc byla dlouha a neakcni, na hlavni desivka, jasne ze casu je dost, takze stale jeste nemam lilie pro mlyn... ale dneska to bude hotovy i s mlynem, tak uvidime, zda da ty banany a dalsi vzacnejsi odmeny, tohle kolo stesti je stejny nestesti jako to ve meste...
    10 000 BZ 7* / 5 000 BZ 14* / 10 000 kr 5* / 5000 kr 22* / 2 vrtule / 10 000 BBZ 4* / 5 000 BBZ 16* / Orion 2* / Borneo / SK 4* / 3 SK / MJS 3* / nalepka za druhou bednu

Aspon ze padaj drzaky, tech mam mraky, no a zase jsem preskakal moc stranek - ale urcite nekdo resil co po 100 vejci, zda budou lepsi vysledky nebo je to fuk a radeji si budu pestovat co chci? :)

Vypadavat ma 100 drzaku/den, v tuto chvili ma byt 308 ([2.ukol]+128 ) nebo chybet 292, mam 904 (chybi 0 ), mam 150% hotovo.
    Stav lilii : idealne 7690 kusu (2500/den, [2.ukol]+3190 kusu ), mam 13583 z 15000 (90% ).
    Stav kytic : 90 kusu na darovani Kralikum, z obou mlynu celkem 33,3 hodin.
    Zatim uplynulo 51% casu, zbyva 70 hodin.

20. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Úkol jsem splnil. Chtěl jsem vysázet stromy, ale vzhledem k pokračující možnosti získat vajíčka budu zkoušet štěstí dál. Třeba se povede nějaké tajemno.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.