Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Tak tu přemýšlím jak dál - zajíc byl ke mně v průběhu akce (100 kytic) vcelku štědrý, padnul 3x tajemný strom a 2x stáj, k tomu něco málo SK (4x), jarní věnec, MJS, dvakrát kombajn 12 hodin a pak samozřejmě spousta krejcarů a BZ na farmu i Baha. Na to že mi šlo hlavně o stonek, tak dobrý. No ale jak dál - má smysl to dál pokoušet, když z těch tajemnic vypadnula žlutá paletárna, oranžový kozí chlívek a ze stromů něco podobně krásného?? To pak už jsou vážně lepší ty baha BZ....¨

Asi se má v nejlepším přestat, že - teď mi ještě náladu vylepšuje ten řádek na stonku (zkrácení času vran a některých dekorek je dar shůry, ještě bych ty řádky s podobným účinkem potřebovala tak 4:p), ale další tajemnice s podobnou "krásou" už asi něčím jiným nevykompenzuji....

2. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

pajdo pajdo.. co ta hrubka ;)

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

ThirtyThree: děkuji za upozornění, bohužel se mi tohle daří.

4. lukyhor

lukyhor Zelenáč fóra

Lidičky, mám odevzdaných 10O kytic a akci splněnou. když dám králíkovi další kytku, tak zase dostanu vajíčko a v něm "dárek", takže těch dárků nedostanu 1OO, ale 120...150?!

5. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Ahoj všem, právě jsem zdárně dokončila. Z odměn převažovalo - 5.000 krejcarů (22x) a 5.000 BZ (20x). Co stojí za zmínku je 5x tajemná stáj a celkem 10 SK. Pro někoho, kdo má na kontě přes 100.000.000 krejcarů odměna v podobě kr. nic moc. Banán ani jeden.
    Kdyby aspoň z těch stájí vykouklo něco jiného než žlutý nebo oranžový chlév, tak bych byla spokojená.
    Všem přeji krásné a klidné Velikonoce.

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pajda361: to určitě chápu ... no pokud někdo zde napíše k dané akci .. nestíhám přijet z práce a odklikat, či kiks na netu (já), či jiné věci během příspěvku k určité akci ... mám ten a ten problém a nestíhám ... myslím, že to k tomu patří o_O .... a pokud sem nemohu vložit obrázek se týkající tématu ... potom dejte do pravidel "zákaz vkládání obrázků!!" ... máme zde číst jen: "mám tolik a tolik akčních" ...
    druhý, pátý, stý hráč: "mám tolik a tolik akčních" ... by to bylo vážně flustrující :eek: ... nevím, proč ses do mě obula :oops: ... je nás tu více, co vyjadřují akci doplňkovými názory celou dobu (určitě je to milé) co jsem na farmě .. mám jen jeden obrázek k danému tématu a myslím, že to určitě nezahlcuje ... co na to říct? .... proto, že jeden nervní hráč nestíhá? .... tak ať to přejede a čte další názor :wuerg: "mám tolik a tolik akčních" ......
    si Tě vážím a není to nic osobního .... :)

Naposledy upraveno: 5/4/15
  7. slootr

slootr Baron fóra

Ufuf, za chvilku sklidím na hlavní poslední várku děsivejch. Strašil mi od posledně stonek v nebi, ve kterým mi chyběly dvě dekorky. Kerberos a kuchyně. Tak jsem se do toho s těžkým srdcem pustil, nakydal jsem na to 2 000 SH, spořivé srdce krvácelo, ale nakonec na co si ho budu schovávat, stejně je z Obr stromů a hlavně z úkolů v polívce, rozhodně ne nakoupené.

No nic, už to bude za mnou a můžu konečně jet akční i na hlavní. Dostal jsem se s tou děsivkou do děsivého paradoxu, protože mám dost vypadávatek a málo akční kytky. Z odměn mám zatím 2 x Borneo a 1 x Orion. Snad už se mi podařilo vytipovat toho štědrýho, uvidím, možná je to fuk, kterej to je. Ale ten co mi dal posledního Borneo stroma, ten je teď favorit. Asi ty tajemný vysadim až dojedu akci, budu dodávat až do roztrhání těla. Do stovky chybí ještě 23 kytic. Jsem zvědavej, jestli jich dám ještě jednu stovku :D

8. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahoj, před chvilkou jsem akci dokončila, jsem tak trochu rozladěna z odměn od zajíčků, náhodné dárky jsou neférové. Vím, že je to jen hra, ale všichni hráči by měli mít za svoji snahu v akci stejné odměny. Všem farmářům přeji bohatou koledu a pěknou velikonoční neděli.:):)

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Malověrný určitě nejsem, toho beránka taky nesním sám a rád se o něj rozdělím. A jestli v akci pokračovat? Rozmyslím se potom, až se dozvím, co ti vylezlo z tý XXL bedny za zázraky .... :)

10. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

... a všichni houbaři najdou stejné hřiby a všichni rybáři chytnou stejného kapra,

všichni budou mít stejnou výplatu a chleba bude stát všude stejně.

Kde já už jsem tohle slyšel? :wuerg:

P.S. Právě se chystám dodat svou 120 kytici. S odměnami jsem doposud spokojen.

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Z beden...a že jsem měla hned dvě, vylezlo harampádí. Být třeba ve třetím levelu, tak jsem z toho na větvi, ale dneska mi ten vercajk xxl je na nic. A to ještě dnes jednu přitáhla slepice, co ji mám v sousedech. Ovšem ta byla štědřejší a kromě hřebíků a prken dala dvě odkapávačky. Obrázek nepřikládám, neboť jsem v práci a nemám tady nůžky :p

12. pinkbabypink1

pinkbabypink1 Pisálek fóra

Diky vam jsem si vzpomela, ze i ja jsem ziskala 1x bednu, tak jsem ji spechala rychle otevrit a dala mi dve nadrzky, diiky

13. jaji

jaji Vévoda fóra

já zkusila požádat podporu, protože se mi info neukázalo a myslela jsem, že se dárek "ztratil" tam mi řekli jaký jsem dostala dárek a že je vše v ořádku

14. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Veselé Velikonoce, chtěla bych se připojit a všem co se podílejí na akcích za tuto poděkovat, je za poslední dobu to nej nej co tu bylo.Kytky zajíčkům navíc dodávám už 2 dni pěstuji jak o závod ;) mám ráda překvapení a každé vajíčko od zajíčka je super.Všem držím palečky a berte to jako hru a ne všichni jsou v 90 levlu :p

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

kulasec04 .... to mi nedělej, jsem po obědě a jak se řehtám nad tvým porovnáním , budu mít dříve "semleto" a tím dříve hlad.
    No, ale asi tak ...nemohou všichni houbaři najít stejné hřiby, páč v tomto směru nemají všichni stejné možnosti a stejné povinnosti dodávek xD...protože asi takto: kam já chodím na houby nikomu neprozradím xD, vstávám ráno brzy a v lese ani noha, nejdu pěšky, jedu autem a přivezu hub "metráky". Oproti tomu kamarádka spí do poledních hodin, nemá svoje plodná místa, odpoledne jde pěšourem do lesíčka a přinese 2 až 3 kousky na dně košíku. Děláme stejnou činnost , ale s tím rozdílem, že ona na to hází bobka a já jsem vzorný houbař. xDTo samé může být i v ostatních tebou nadhozených případech . xD
    Ta samá činnost ne vždy přinese shodné odměnění ...ale to je reál. Zde ve hře si myslím, že by to tak nemělo být, splním-li akci se vším všudy až do konce , měla bych mít stejnou odměnu jako hráč, který splnil za stejných podmínek jako já . Naházím do akce stejný počet akčního kvítí, semelu stejný počet kytic, nakrmím stejný počet zajdů , mám shodný počet vajíček , ale odměny zcela jiné, horší ....a zde je ten kámen úrazu ...náhodná odměna není férová.
    Já raději už čuším xD, mám 2x 2 ZB a dva Borneo, abych nedostala po papuli od toho, kdo nemá ani to.xD
    A zajdy budu krmit dál, alespoň nějaká zábava, páč všichni jsou venku v grilldomku a já sama (vůbec mi to neva) doma, ještě kurýruji rýmičku a kášlík...jenomže musím dopěstovat orchideje. Jsem je totál vyplácala nejen na akci, ale i v řemeslné výrobě.

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

bbowling - já ti sem tedy ten obrázek dám,ale upozorňuji,že je to Má farma,tudíž nic extra nelze čekat. Jak jsi "odměňován" ty, si zvaž sám.Třeba překonáš aspoň Twinulku.

17. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Přeji všem Veselé Velikonoce , za 100 kytic mám 6 tajemných stájí, 2 sazeničky. 2zl. banány,a 1 xxl bednu ...to ostatní sem nepočítala:p
    Tak uvidíme co bude dál ....Akci chválím a to i když neznám výsledek tajemniček. Pri obchodovat darovat budu rozdávat :inlove:
    Lvl.93, baha 237, trh AJ

18. minnie30

minnie30 Stálice fóra

akcia je super, od rána mám hotovo. ale vyrábam ďalej, a zbieram vajíčka, oplatí sa, hlavne, keď padajú BZZ, mrkvovojablková marmeláda, tajomné stromky alebo chlievky, takže idem znovu sadiť a vyrábať, šťastné a veselé veľkonočné sviatky

19. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, myslím,že celkem povedená akce, která se dá v pohodě zvládnout i těm kdo není furt na počítači (díky zítřejšímu volnému pondělku). Skvělé dárky za vajíčka. Zatím mám dodáno 60 vajec (váznu na vypadávátkách, ale ty zase nabydou přes noc) a zadařilo se - kombajn 12h, kombajn 48h, podivuhodný výběh 3x, podivuhodný bahama strom 3x a 2 banány. Jinak přeji všem krásné velikonoce. :)

20. jaji

jaji Vévoda fóra

no, nemůžu souhlasit s tím, že na Baha jsou zajíčci nejlakomější.... já ho tam mám naopak hodně štědrého a chodím k němu :) je v pravém dolním rožku :)
    pravda je, že jsem na mýtině dostala tajemnice, ale to byl asi omyl, u mě je nejlépe právě na Baha;)

edit: taky je však pravda, že na baha jsem žádnýho zlaťocha nedostala, tak zkusím přejít na hlavní :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.