Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pepíno1982

Pepíno1982 Zelenáč fóra

Zdravím dnes při chtěném sázení velikonoční lilie se mi automaticky zasadila kukuřice a to na všech polích celkem z toho nechápu???

2. -BigJohn61-

-BigJohn61- Perspektivní autor

Akce je svým pojetím zajímavá,dá se plnit bez potíží.Kytky sklízím kosou(tedy kombajnem),držáky taky padaj,pohoda...
    Co mne ale už leze krkem,jsou další a další odnože na fazoli.Jestli mne paměť neklame,volali jsme po něčem,kam bychom mohli umístit naše trofeje,které se nám již nevešly do parku ani na ostrov...někdo z RT to pochopil tak,že nám sice dá odnož,ale musíme ji vyplnit pouze tím,co nám dají jako odměnu za příslušnou hru.

3. petaoldova

petaoldova Zelenáč fóra

Tak jsem zvědavá, jak se budou zajdové činit dál, zatím z 16 vajec 2x podivuhodný výběh a 1x MJS, jinak kupa bodů zkušenosti a krejcarů á 5000, ale z těch výběhů mám radost, doufám, že z nich vypadne něco co ještě nemám =)

Hajas, pajaable a Hrnkajda tohle ocenili.
  4. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Rozdíly v držácích vypadlých z jednotlivých ploch vidím opět velké. Divoška 202 polí a 6 držáků, baha 134 polí a 12 držáků.
    Ale zatím to jde, nestěžuju si.
    Horší je to se stromem Borneo, vyšla z toho juvie ztepilá, takže do lišty. Škoda, těšila jsem se na nový strom nebo aspoň nějaký zajímavější.
    Nakonec budu ráda za ty BZ a BBZ. xD
    Akci dojedu kam až mi to čas dovolí, myslím, že bych to měla zvládnout celé i přes tu velikonoční nepřítomnost.
    A někdo tady zmiňoval záměnu lilií. Aby nám RT vyměnil ty fialové ošklivé za tyhle akční. Tak za mě všemi deseti jsem pro.;)

Pepino1982

Není to vina hry, ale tvoje. Už se mi to taky stalo a nejen mně.
    Při pomalejším připojení, kdy se sázecí stroj trochu déle načítá klikneš ještě jednou, abys to popohnal, ale ten povel už platí pro vybranou plodinu, i když ještě ta nabídka není načtená. Totéž když nevědomky provedeš dvojklik. Všimni si, že pod políčkem pro povel výběru rostliny je přesně kukuřice. Nevím jestli mi rozumíš, možná ti to někdo vysvětlí líp. Totéž se stává na baha, tam se zase sází maniok.
    rada je jediná, trpělivost, podruhé kliknout až se otevře nabídka s plodinami.

Naposledy upraveno: 3/4/15
  5. maxikov

maxikov Aktivní autor

já teda nevím,ale já mám z vajec pouze krejcary a bz,jeden jarní věnec,takže žádná sláva

Hajas, pajaable a Hrnkajda tohle ocenili.
  6. SuLuca

SuLuca Zelenáč fóra

Radost největší = zajíček na Baha mě obdaroval 2 banány :D

7. hejakral

hejakral Rádoby autor

z 21 vajec 1x MJS, 1x podivuhodný výběh, jinak se střídá 5000 BZ a BBZ donekonečna :-(

Hajas a Hrnkajda tohle ocenili.
  8. mirae

mirae Perspektivní autor

Za první kytici předanou na Baha jsem dostala tajemnou sazeničku, z níž vyrostla juvie ztepilá (moje třetí). Jinak z dalších patnácti kytic krejcary, body zkušenosti, BBZ, jeden jarní věnec a jedno superkrmivo. Hodí se všechno, na Baha jsem díky BBZ poskočila na další level, takže jsem spokojená.

9. slootr

slootr Baron fóra

Včera jsem je přechválil. Jeden chlívek Orion byl evidentně naprostá vyjímka, zatím dodáno 34 kytic, z toho hlavně krejcary (10 x 5000 a 2 x 10000), potom BZ (6 x 5000), dále BBZ (9 x 5000 a 2 x 10000), 1 kousek ultrazuzi (celkem 2x), kombajn na 12 a na 48 hodin. A hurá hurá, jeden zmiňovaný tajemný chlív. Ono mě to jásání přejde, až ho vytáhnu a uvidím, co z něj vypadne.

Takže po první třetině žádná hitparáda. Ne že by se nehodily BZ, BBZ a krejcary, ale ten jeden kousek ultrazuzi je skoro výsměch. Stále ještě doufám, že je to nastavené tak, abych získal od každého alespoň jednou. Budu si to dále pečlivě zaznamenávat, abych věděl, co jsem vlastně za svoje vložené úsilí získal.

10. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky všem podruhé, odtajnila jsem další 30 ks a výsledek:
    6x 10000 BBZ
    1x 10000 BZ
    1x 10000 KR
    5x 5000 BBZ
    7x 5000 BZ
    5x 5000 KR
    2x TS chlév "Orion"
    1x TS strom "Borneo"
    2x 3 ks SK
    Velká spokojenost :)

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som vyfasoval 1 x 12 h kombajn,BBS,BS grajciare,1 fusaklu a 1 sadenicu.Tých BS a BBS padá na bohato.Dve dekorky už fungujú na ostrove;)xD.

skalara.v, pajaable a Hrnkajda tohle ocenili.
  12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já jsem zatím odevzdala pouze 8 kytek a měla jsem z nich samé body, nějaké krejcary, a taky 1XXL bednu s nářadím, ale nebyl tam ani jeden kus nářadí k výrobě biolepu, jinak jsem spokojená s čímkoliv.

pajaable a Hrnkajda tohle ocenili.
  13. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Mne tiež padajú samé BBS a BS,jedna MJZ a kombajn na 48 h.

Hajas tohle ocenil(a).
  14. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj padají mi pořád buď krejcary nebo BZ/BBZ .. A 2x superkrmivo a 2x Zuzino ultrahnojivo a 1x TS strom "Borneo"
    Takže nic moc no... :D snad to bude lepší....

Můj stav:
    Velikonoční lilie: Mám 4831. Ideální stav 2820. Plním na 171,3% Hotovo 32,2%
    Držák na kytici: Mám 217. Ideální stav 113. Plním na 192% Hotovo 36,2%

Hajas, Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  15. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

aktuální stav

• 8x5000 BZ
    • 1x10000 BZ
    • 7x5000 BBZ
    • 3x10000 BBZ
    • 11x5000 kr.
    • 1x 10000 kr.
    • 1x 2x superhnojivo
    • 0x 2x Zuzino superhnojivo
    • 2x 1x Zuzino ultrahnojivo
    • 0x 1x superkrmivo
    • 0x 3x superkrmivo
    • 0x 1x bedna s nářadím XXL
    • 0x všichni pomocníci na 12 hodin (aktivují se hned)
    • 0x všichni pomocníci na 48 hodin (aktivují se hned)
    • 0x 1x mrkvovo-jablečná směs
    • 0x 1x jarní věnec
    • 1x 1x podivuhodný bahama strom "Borneo"
    • 3x 1x podivuhodný výběh “Orion” (vlk, myš čáp)
    • 1x 2x zlatý banán
    • 1x nálepka

o získané stáje se rád podělím ... hned jak to bude možné při obchoduj a daruj až někdy končně půjde.

jinak jsem spokojen, ale porád ríkam, ze množství odmněn bude pro každého kdo doda 100 kytek uplne stejne ... a neverim tomu, ze by někdo dostal vice ne 2 ZB ;)

16. Shania.

Shania. Rádoby autor

hmm, u mě jen krejcary a hnůj z vajec, ... ale jsem si už našla jinou hru, a lepšííííí xDxDxDxD

Pavlahan a Hrnkajda tohle ocenili.
  17. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Dobré odpoledne.
    Tak jsem dodala dalších 13 kvítek a resume 1tajemná stáj, jeden jarní věnec a jinak samé BZ,BBZ a krejcary.
    To přítel už dva zlaté banány dostal. Ten má ale kliku.
    Teď pěstuji tulipán, abych mohla namlejt další kvítka.

18. Zuzulienka

Zuzulienka Zelenáč fóra

• Spam.Nevkládej zbytečně příspěvky tvořené pouze citací, bez vlastního obsahu. Pajda361

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj tak 95 kytek darováno, 5 zbývá, chybí padátka čili schází 30 padátek. Z akce jsem rozmrzelá a jsem zvědavá zda z posledních 5ti pokusů alespoň zkompletuji nabídku cen...
    - zlaté banány, jarní věnec, XXL bedna s nářadím, kombajn na 12 hod a 3x SK = čili 5 druhů mě prozatím minuly...
    Nebudu si stěžovat, odměny v kusu jsou poměrně vysoké tedy co se krejcarů, BZ a BBZ týče. Ty vzácnější odměny buď nedorazily nebo v pidi počtu. Grafika a vše kolem téhle akce je příjemná změna, ale výsledek je, co farma to originál.. stejné úsilí, ale rozdílné ceny.. čili neférové odměňování...
    Asi jako moje sousedka z jediné tajemné stáje odtajnila myš (12ctou) její slova.. nejdražší myš na světě.. spapala totiž 600 vypadávátek, 15000 akční a po 3000. tulipánů a orchidejí....

23x5000 BZ
    10x10000 BZ 215 000 BZ
    11x5000 BBZ
    8x10000 BBZ 135 000 BBZ
    17x5000 KR
    2x 2 ZH 4 ZH
    9x10000 KR 175 000 KR
    3x1 SK 3 SK
    3xMJS 3 MJS
    3x2 SH 6 SH
    1x48 hod KOMBAJN 48 hod
    3xTS Borneo 3 TS
    1x1 UH 1 UH
    1xTS Orion 1 TS
    Andulííí

Krásné, klidné Velikonoce přátelé, a nezapomeňte na sáně a lyže alespoň u nás v podkérkonoší je budete potřebovat ;) A.

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky, tak mě nemoc přemohla, zalezla jsem do pelíšku a spala a spala...teď už mám sklizeno a zaseto.

Vzhledem k tomu, že hlad tu zaječí chátru donutil přijít a vyžadovat krmi se zbraní v tlapkách, nezbylo mi nic jiného, než je nakrmit. Odměna stále kolem dokola stejná, tak to vidím na velikonoční válku mezi mnou a zaječátky. Dokud neslíbí něco lepšího , kytky dlabat nedostanou...xDxDxD
    4x 5000 BBZ , 4x 5000 KR, 2x 5000 BZ, 1x 10 000 BZ, 1x 10 000 BBZ, 2x 10 000 KR , a bomba nakonec -1x zuzino ultrahnojivo .

P.S. hod. 17.46
    Teď jsem se ještě slitovala a rozdala 6 kytic a asi se mnou zajíčci nechtějí být na válečné stezce , jelikož mi nadělili mimo 5000 kr , 5000 BBZ, 2x 10 000 BBZ, také něco jinačího - 1 MJS , strom " Borneo" ( konečně ).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.