Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Ahoj, tak ja som odovzdala 9 kytíc a mám samé BZ a BBZ a raz 5000kr, tak dúfam,že bude aj niečo iné... :p

2. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak já začínám balit, rychle jsem jen odskočila předat zajícům kytice.
    Takže třetí desítka není o moc lepší, ale na druhou stranu mě BBZ postrčily o level výš na bahamce, tak super.

5000 KR (hlavní)
    5000 BBZ (hlavní)
    5000 BZ (baha)
    48 h kombajn (baha)
    1 SK (divoška)
    5000 KR (divoška)
    10000 BBZ (mýtina)
    5000 KR (mýtina)
    5000 BZ (hlavní)
    1 MJS (hlavní)

+ obě dekorky

Ještě se mi mele osm kytic a momentálně stojím na držácích.
    Lilie dnes otočím ještě asi třikrát a budou chybět asi dvě otočky a mělo by být hotovo. Co nestihnu na návštěvě, dodělám po návratu.
    Aktuálně takto + zaseto

lilie: Mám 7809. Ideální stav 2265. Plním na 344,8% Hotovo 52,1%
    držák: Mám 234. Ideální stav 91. Plním na 257,1% Hotovo 39%

3. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

prosím poraďte, kde jsem udělala nebo dělám chybu, nevyskakují mi velikonoční zajíčci

4. jakoja

jakoja Aktivní autor

19jannitto60 a nemáš je vypnuté

5. mousicka

mousicka Guest

Ahoj 19janoti60,

skús pozrieť či nemáš vypnuté - takto by to malo byť odfajknuté, aby zajkovia vyskakovali
    Peknú hru

Naposledy upraveno moderátorem: 3/4/15
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm zbejvá mně odevzdat laškujícím ušáčkům 7 kytic!:) Bedýnku s nářadím jsem tedy vůbec neviděl,ale věřím že se štěstí unaví a i mně bude dopřáno!:)

7. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak aktualni stav je

• 7x 5000 BZ
    • 1x 10000 BZ
    • 6x 5000 BBZ
    • 3x 10000 BBZ
    • 7x 5000 kr.
    • 1x 10000 kr.
    • 1x 2x superhnojivo
    • 0x 2x Zuzino superhnojivo
    • 0x 1x Zuzino ultrahnojivo
    • 0x 1x superkrmivo
    • 0x 3x superkrmivo
    • 0x 1x bedna s nářadím XXL
    • 0x všichni pomocníci na 12 hodin (aktivují se hned)
    • 0x všichni pomocníci na 48 hodin (aktivují se hned)
    • 0x 1x mrkvovo-jablečná směs
    • 0x 1x jarní věnec
    • 0x 1x podivuhodný bahama strom "Borneo"
    • 3x 1x podivuhodný výběh “Orion”
    • 1x 2x zlatý banán
    • 1x nálepka

8. Sumec

Sumec Rádoby autor

No nevím miláčku jaký máš level na Baha,ale když mám už dodat víc jak 900 000 BBZ,tak mě opravdu nějakých 15 000 který dostanu od zajíce nevytrhne,to když sklidím ráno Bahu se zázvorem tak jsem na tom skoro stejně.Chápu kdo má nízký level ,že mu to pomůže to jen tak na vysvětlení proč o dary BZ a BBZ nijak zvlášt¨nestojím.Jinak mě zajíc utrousil mimo BZ 12 hod.kombajn

9. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem odkryl dalších 14 vajec a no spíše jsem naštvaný :D Jako vim že ještěmi chybí 71 vajec odkrýt ale ta bilance no snad se to zlepší.

Hlavní:

5.000 KR
    5.000 BBZ
    5.000 KR

Baha:

10.000 KR
    5.000 KR
    5.000 KR
    5.000 BBZ
    5.000 BBZ

Mýtina:

5.000 KR
    5.000 BZ
    5.000 KR
    5.000 KR

Divoká:

5.000 KR
    5.000 BBZ

A toto mě pobavilo :D ( berda to jsem ti posílal :D )
    Jsem musel udělat screen :D

Minule jsem ho našel na ksichtu ovečky na manželským oblouku chudák malinkami :D

10. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

Díky, přesně tak to bylo.

mousicka tohle ocenil(a).
  11. milteska

milteska Expert fóra

tak u mě bz,bbz,kr,2x borneo (vyrostl hvězdný a granát....:p.........se snad těch posledních 4 novinek nedočkám)
    1xorion-ježek............taky už několikátý Novinky se mi vyhýbají obloukem (kivi,ptakopysk)

skalara.v, Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  12. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

No tak u mě z vajec teda žádná hitparáda, peníze a body zkušenosti.... za hodinku přijde z práce můj drahý a přihlásí se na svůj šťastný farmaúčet, tak už to vidím, u něj to budou z vajec stromy a stáje a beztak mu padne i druhý ptakopysk, jako obyčejně :)

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem svým ušákům dala polední várku kytic a tváří se docela spokojeně.
    Oni už stejně vědí, že další příděl bude až za několik hodin, hold akční je pětihodinovka a jak je venku zima tak se mně zdá, že ty velikonoční lilie rostou snad ještě dýl než jsou pěkně rozvitý a připravený ke sklizni.
    A zajíc tentokrát přinesl baha stromek - v pořadí už čtvrtý - a z něj pistáciovník XXL. No - darovanému koni na zuby nekoukej.

P.S. Tak teď jsem zjistila, že to pěstování při těch zajících jde docela pěkně, už chybí jen 3 750 akčního kvítí, takže necelé dvě otočky. A je třeba, aby vypadlo ještě 8 držáků. Vypadá to, že dneska bude hotovo.

Naposledy upraveno: 3/4/15
  14. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím,
    tak já vám sem nebudu pořád psát, co mi vypadlo, takže sepíšu to nejzajimavější a
    až budu mít akci hotovou, tak sem hodím seznámek nejlepších odměn. 8)

Cpu se tak obědem, přemýšlím nad zajíčkama a tak mě trkne, že v odměnách není vůbec párty lístek.
    Mohl být místo té nálepky, páč nálepku dostaneme už z bedýnky.

15. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak jsem rozdala poslední kytice, Další budou až večer nebo zítra ráno, podle toho, kolik napadá držáků.

5000 BZ (hlavní)
    1× ZUH (hlavní)
    5000 KR (baha)
    5000 BZ (baha)
    5000 BBZ (baha)
    5000 KR (baha)
    5000 KR (divoška)
    1×Borneo (divoška)

Tak jsem snad tu smůlu prolomila. Ze stromu Borneo mám radost, otázka je, jestli zůstane na ploše nebo půjde do lišty. Možná nakonec ty BZ, BBZ a krejcary budou lepší.
    Nadarmo se neříká, že
    ženská neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane. xD

Allarisse

Ty párty lístky mě napadly taky. Možná bych je brala raději než krejcary.:)

16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj antigona00, tvojmu drahému z vajíčok vtákopysk určite nepadne, max. kiwi;). Snáď som ťa trošku potešila:).

Zatiaľ si len pestujem. Na skúšku som si vyrobila jednu kytičku a vymenila za vajíčko, a čože na mňa vykuklo? stromček Borneo:D.
    Príjemné farmárčenie, a čo najlepšie odmeny

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkný den všem farmářům ... :) akce pro mě velké osvěžení :p ... jen se v tom teď nechtěně plácám ... :wuerg: mi odešel můj pan "Noote-boote" :eek: ... pak náhražka od děí - laptoček s polámanou klávesnicí,
    no skromná náhrada :sleepy: ... tak výběr "nového internetového miláčka" a po několika denním pracovním postu návrat domů, kde jsem zjistila, že na domácí Wi-fi neexistuji :cry: ... no tak přišel na řadu pan "důchodce pevná linka" o_O se mi rozjel po 15-cti minutách xD a farmičku jsem odklikala po spuštěných mazlících, kteří mezi tím "utekli" ...:wuerg: .. no záhul .... ale to přece nevzdám! :p .. jsem v polovině druhého úkolu - nálepka - odměny KR, BZ, 1x TJ, BBZ, .... jinak drobnosti, ale příjemné ... no tady skáču jak o život,
    ale to vážně nevzdám xD xD [​IMG]

18. MalaSusenka

MalaSusenka Zelenáč fóra

Když jsem teprve v lvl 31 a nemám ještě tulipány, tak mám asi smůlu, co...

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Amalka 1070: jsi mi utrhla kus srdíčka :inlove:.... jsem měla chovné mazlíky a vzpomínky jsou hodně živé .. :) a gratuluji k této velikonoční radosti ...to znám .. brala jsem si pro "miminka dovolenou" ... :p
    právě jsem přesáhla druhý úkol ... nechápu při té rychlosti .. xD mého "pana důchodce" :)

20. jaji

jaji Vévoda fóra

kdyby rt nepsalo žádné možnosti, které nám zajaci mouhou dát, bylo by to lepší, protože každý by jásal, že dostal toliko bz a bbz, protože to potřebujeme všichni, ale protože nás rt naladilo na "lepší" odměny, tak tady hudráme, jaké že to odměny dostáváme. Jak bysme byli rádi, kdyby nám v jiných akcích dávali tolik bz, bbz a krejcarůxDxDxD
    takhle to bohužel rt zazdilo, protože bz bbz a krejcary jsou na nejhlubším dně, co bychom mohli dostat;)
    toť můj názor... ale díky vajíčkům jsem ukončila další lvl na baha, takže já jsem spokojená ;)

a co se týká padátek, tak na to, že uběhlo 24hod, tak mám víc jak polovinu potřebných, takže rt pustilo kohoutky a to jedu jen akční a 5 dlouhých chívků, jiné podpůrné kromě ŽL a MJS nepoužívám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.