Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pavla15

pavla15 Zelenáč fóra

No jo, v tom byl ten problém, díky moc :)

helca16113, Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  2. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak u mne z 20ti vajec jednou 1x SK a jinak jen body a krejcary:(

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  3. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ahojky všem,
    no já si na zajdy nestěžuju. Nosí celkem dobré odměny, dostala jsem sazenice na Baha, několik Orion stájí, dokonce i dva banány. a potom spoustu BZ i BBZ a taky krejcary. Jsem spokojená. A hlavně je to změna.
    A ještě chci popřát všem krásné Velikonoce. Klukům i pánům bohatou pomlázku a nám děvčatům málo ran na zadek.

4. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Přesně jsem si tohle říkala po přečtení ofi k velikonoční akci že všichni budou vypisovat až do středy co komu vypadlo a co ne ....ach jo a ono je to tady
    také patřím k těm co si myslí že je to nastaveno pro každého stejně 100x odkliknuté vejce dá každému pouze 1x nálepku stejný počet kombajnu, M-J, tajemna, sk .....atd.
    určo není důvod vypisovat jednotlivě jak to komu vypadne
    prosím Vás je to jen můj názor neukamenujte mě
    jinak pěstuji co se dá melu ve mlýně velikonoční kytici a mám radost z králíků hemžících se na farmičce

Vám všem klidné prožití velikonočních svátků

Naposledy upraveno: 3/4/15
  5. sirchose

sirchose Analytik fóra

Až do středy asi ne ,spousta bude mít hotovo dříve

Hrnkajda, Mahira72 a tenista99 tohle ocenili.
  6. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Ahoj všem, prosím, můžete mi někdo odpovědět, jestli dostaneme za dodaná vajíčka všichni stejné odměny, třebas v jiném pořadí, než je uvedeno? A pokud ne, jde se někde zpětně podívat na odměny, které jsem dostala? Dotazovala jsem se na chatu, ale info jsem nedostala. Díky!

7. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Krásny sviatočný piatok drahí moji .-)

Ja som s akciou veľmi spokojná. Páči sa mi grafika zajačikov, je to milé, ako si tam skáču a čakajú na kyticu, akoby boli na prvom rande, očakávajúc amanta a nevediac, z ktorej strany vlastne dorazí :D

Zatiaľ som rozdala 45 kytíc a melie sa ďalších 15, včera som totiž išla aj na malých políčkach dve otočky so SH, ktoré som si nasporila s obrovských stromov.

No a zajačice mi zatiaľ dali toto:

10 000 BBZ - 5x
    10 000 BZ - 3x
    5 000 BBZ - 10x
    5 000 BZ - 10x
    10 000 KR - 1x
    5 000 KR - 11x
    1 x MJZ - 1x
    1 Turbo hnojivo - 1x
    Jarný veniec - 2x
    Orion taj.výbeh - 1x

Prajem Vám viac šťastia na tajomničky a kombajn ako u mňa :) a krásny sviatočný deň :)

8. vlasaty-had

vlasaty-had Pisálek fóra

z 9 kytic 2x strom tiki, takze fajn.

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak jinak, chybí mně 40 držáků na kytice !!!xD
    Vůbec si nedovedu představit o čem jinem by se tady asi psalo,když ne co komu přinesl poskakující zajíc!Na akci se všichni těšili včera, držáky celkem padaj, na ty se bude nadávat až tak zítra!xD

10. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Právě se mi podařilo náhodou koupit 1200 orchidejí za 0,10. To je taky pěkný dárek, i když od neznámého zajdy :inlove: xD

11. blondmary

blondmary Magnát fóra

veľmi sa mi to páči, to s akou zvedavosťou čakám na to, čo sa vykľuje z vajíčka, ktoré mi rozradostený zajačik zanechá keď mu dám kytičku. A poteší každé. Dúfam že budem mať dostatok vypadávatok aby som namlela kytičky a potešila aj toho posledného zajka a oni potešili mňa.:D Prajem dobrú zábavu.

12. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Mahira72,

odstráň si prosím link na obrázok, ďakujem.

danielaloblova, odmeny sú čisto náhodné,vysuň si spodnú lištu v hre , tam sa ti zobrazia darčeky ktoré si dostalahttp://prntscr.com/6oxr51

Peknu hru

Naposledy upraveno moderátorem: 3/4/15
    Hrnkajda a berda27 tohle ocenili.
  13. Viky007

Viky007 Baron fóra

U mne také spokojenost, sice jsem ve dvě ráno natáhla holinky a šla sklidit květenu, ale to mě vzbudila kočka - nevstávala jsem o vlastní vůli. Z vajíček mám radost . BZ,BBZ, krejcary, 2x XXXL bedna

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné dopoledne. Musela jsem pár zajíčků nakrmit , už hledají pomoc všemi možnými způsoby.

A co za to ?
    5x 5000 BZ , 3x 5000 BBZ , 1 jarní věnec , 2 zlaté banány, 2x 10 000 KR , 1x 5000 KR ...a samo odměna za první bedýnku - vyvalené vejce . Melu další kytice , držáků aktuálně 158 ( + 138 semleto).
    Žádný "orion" na mě ještě nevyskočil z vajda, ale to neřeším. Akce celkem zábavná , líbí se mi. Eva

15. sirchose

sirchose Analytik fóra

Jéééééééééééé bednu XXXL jsem ještě neviděl,kde se dá sehnat?
    Oblečení XXXXXXXXXXL to znám to si kupuji ale bednu jsem tam neviděl,i když ta truhla v Renzovi ta vypadá že by mohla:p

16. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

U nás ve Stromovce (Praha, ne čistá příroda) je zajíců hafo, chodím je v zimě krmit. Žerou už chudáci skoro všechno - mrkev, vařené brambory, chleba, těstoviny.... No neměli jsme tenkrát ten chov prodávat do Francie, když tam těm neumětelům vychcípali.
    Jinak semi podařilo (přiznávám, že z -x- farem ukořistit bezvýznamné přínosy jako body, banány, finance, ale i 1x po MJS, tajemné stáji a kombajnu (mimochodem další vifikundace, neb to je jen jedna funkce).

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Divím se, že Zuzino ultrahnojivo je (kupodivu) tak málo populární. Já jsem i za ty, jak někteří říkáte "fusekle na stromy", vcelku rád. Trvale si je (společně se SH a Zuzino hnojivem) vyrábím na mýtině pomocí obrstromů (běžných, XL i XXL) a používám je jednak na tyto obrstromy a taky občas na XXL stromy, když hrozí, že bych XXL stromy nemohl sklidit během dne 2x...
    Každá byť zdánlivě neužitečná blbůstka má občas dobré využití a k těm "fuseklím na stromy" - jak budeme všichni rádi, že je máme, až bude (?) zas někdy mega den stromů...

19. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Mě se akce líbí moc :) Zajíčci jsou sice trošku zmatení, ale jinak roztomilí a že dávají převážně BZ, BBZ a KR mi vůbec nevadí, lepší pár bodíků než třeba další myšky v liště navíc. A hlavně je to příjemná změna a pohodová akce, což velice oceňuji při tom velikonočním shonu ;)

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Právě že nám fusky rostou na stromech, tak je tolik neoceníme :D. Až mi jich daj aspoň 100 najednou, budu blažená ;). Mám na ně averzi z KŠ, hlavně v párty režimu :wuerg:
    Pochodní mám 163, lilií 11 (opravdu :D), zasazeno na poho (mimo mýtiny, bo tam jsou ty fusekle a podobné záležitosti). Umlety 3 kytice. Tak eště, že je pátek a pak už volníčko. Než namelu prvních 10 kytek, tak už budete mít, koukám, dávno hotovo xD

Tak jsem ty 3 kytice předala, dostala vajca a světe div se 5000 KR a BBZ a 1x Orion :p.

Jo, a eště se musím pochlubit, bo jsem dosáhla včera večer na Baha konečně ten dvoustý level :D:inlove::music:(velká holka už ;))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.