Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Dobré ránko, z 13 květin 1x borneo.3x5000BZ,2X5000BBZ,2X10000kr.2X5000kr,1x bedna,1xMJS,1X nálepka a melem dál;)

2. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky všem, tak odkryto prvních 26 vajíček:
    8x5000 BBZ
    5x5000 BZ
    5x5000 KR
    3xTS "Borneo"
    1x10000 BBZ
    1x10000 KR
    1xXXL bedýnka
    1xJarní věnec
    1xUlta zuzino
    Velikonoční akce se mi moc líbí a je to taková pohodička :)

3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

Dobré ráno, přes noc napěstovaná větší várka - melu první kytičku

4. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Moc pěkná akce,je to úplně jiné než všechny minulé akce,můžeme si pohrát jako děti :) no snad dojdu až na konec ať mám konečně jednou zase celou akci :) Všem přeji pohodovou hru a krásné prožití svátků Velikonočních ;)

5. jaji

jaji Vévoda fóra

Tak aspon pestuj a prodavej,at si vylepsis kr konto,za ktere si pak muzes koupit potrebne k dodani farmarum,tim budes ziskavat dalsi bz a rychleji postoupis

Naposledy upraveno: 3/4/15
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mám zasebou 71 kytic a nic moc! Ještě ,že jde hlavně o ten řádek v nebi! Mohl by někdo Varunovi říct, že sklízení stonku již dnes trvá daleko dýl než poklizení celé farmy!Já vím "již brzy" bude lépe, ale aby to bylo ještě letos!:eek::p

7. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Dobré ráno všem :), jak vidím, akce neběží ještě ani 24 hodin a tu už je skoro hotovo ;), já ještě neumlela ani jednu kytici, to jsem teda ostuda, ale v noci spím, už si nenařizuji budík tak jako kdysi :p. Jinak asi jsem na pomalejším serveru, sice se mi hra nenačítá tak dlouho jako někomu, ale je to únavné ( animace mám vypnuty ;) )
    ad zemanka01 moje náhodné číslo je katastrofa, vyřešila jsem to jednoduše, kupuji si už jen kombajn a nic jiného, taky nic jiného si ani nezaslouží :)

8. Slnieck0

Slnieck0 Perspektivní autor

Krásne Veľkonočné sviatky vám všetkým prajem!

Ja pestujem na striedačku kvietky, niečo predám na trhu a z namletých kytíc zatiaľ BBZ, BZ, GR a jeden 12h kombajn. Podľa toho ako bude čas, idem ďalej a snáď dokončím celú akciu. Držím vám palce nech vám zajačik nadelí co najviac prekvapení a užite si celé sviatky v dobrej nálade!

9. jaji

jaji Vévoda fóra

vypadato ze muze, bursuk59 pise o nalepce z odmeny v kytkach

Hrnkajda a bursuk59 tohle ocenili.
  10. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

u mne ze 12 5000 BBZ ... dal nez na BZ, BBZ a kr. jsem se nedostal

BERU ZPET 13. vejce a v nem banany takže si začínám sypat popel na hlavu

11. jaji

jaji Vévoda fóra

ondro_k a na ktere plose?

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tedy já si nestěžuji. Ne proto, že bych snad dostal nějaké super hyper odměny od zajochů, ale beru to prostě jako hru. Základním motivem pro mne je stejně snaha udělat akci (jako každou časovou) celou (otázka cti nebo chcete-li ješitnosti) a v daném případě získat řádek na stonku. Zatím jsem za 30 předaných pugétů získal odměnou (nejcennější je tučně):
    3 x 10000 BZ + 5 x 5000 BZ
    4 x 5000 BBZ
    9 x 5000 Kr
    2 x 12 h kombajn + 1 x 48 h kombajn
    2 x 1 SK + 1 x 3 SK
    3 x TS Borneo

Zkouším pochopitelně zajíčky na různých plochách (když se mi odměna nezdá dost dobrá /měl jsem i 3x za sebou 5000 Kr/, opustím je a skočím na jinou plochu), v záznamech dárků na papíře to mám, ale vliv prostředí (dělná atmosféra na hlavní a divoké louce, vlahý lesní stín na mýtině či tropické vedro na ostrově) na zajíce jsem zatím nevypozoroval (ale např. všechny 3 Borneo TS jsem dostal od zajíců na hlavní louce).

Po necelé třetině splnění akce tedy (kromě dekorací do řádku za postup) jsem dostal zatím celkem 55000 BZ, 20000 BBZ, 45000 Kr, 72 h kombajn (dobrý), 5 SK a 3 tajemné sazeničky Borneo (taky dobrý - jen co z nich vyroste).

Sice by mě potěšily asi jako každého nějaké zlaté banány či tajemná stáj, ale jak jsem již napsal včera po prvních dárcích od zajíčků:
    Nemusí pršet, stačí když kape!

13. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahojky a přeji všem krásné ránko,tady docela chladné,ale sluníčko svítí,tak jsem zajochy po ránu nakrmila a z 43 kytic mi dali 2x tajemný chlívek,1x tajemnou sazenici,kombajn na 48 hodin,mrkvovku a jinak samé krejcary,bbz a bz ,ale asi největší odměna bylo 1 sk a jedna ponožka to bylo ono ,co mi v odměnách za kytice od zajocha chybělo,Jinak akce se povedla .

14. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak já jsem obdarovala druhou desítku zajíčků a začínám být trochu zklamaná. Kromě jedné MJS to nestojí za nic:

1× MJS (divoška)
    10000 BZ (divoška)
    12 h kombajn (baha)
    5000 BBZ (baha)
    5000 BBZ (divoška)
    2 SH (divoška)
    5000 KR (hlavní)
    10000 BZ (hlavní)
    5000 BZ (mýtina)
    10000 KR (mýtina)

Takže zatím nic moc. Nakonec mě možná ani nebude mrzet, že zítra odjíždím a noťas nechám možná doma. :-(

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Buď v pohodě, přece jsi byl ubezpečen RT, cituji "makáme ve dne, v noci", takže uvidíš, že lépe určitě bude. Pokud propadáš nějaké skepsi, zabroukej si písničku Jednou bude líp a hned to uvidíš jinak..... :p.

Dalších 7 kytic, nevydržel jsem čekat do namletí avizovaných 15ti kousků, a jedna XXL bedna s vercajkem, 1x fusekle a pochopitelně
    další příval BZ, ze kterého by se Rondon měl mít na pozoru .... ;)

16. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

U mě zatím také žádná sláva jen krejcary. Namleto sice moc kytiček nemám, ale co jsem měla nakrmila králíky , nic moc nepadlo. Tato akce je dosti nudná , zase pěstování nic jiného.

17. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já zatím umlela 11kytic a rozdala králíkům, dalších 13 se mele... a odměny několikrát BZ,1x BBZ,několikrát krejcary a1xZuzino ultrahnojivo...ale co dobrý. Melu postupně ,jak pěstuji a budou držáky.Uvidíme co stihnu do zítřka,než ráno odjedu. Na prostoj dám samé chlévy, protože 3dny nevydrží ani pohodlný pole a pak začnu zase v pondělí , až se vrátíme.

18. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

předpokládám, že celá nahoda je postavena tak, že je připraveno 100 odměn (presne tak jak chtel RT) a náhodně se vybere která se zrovna hráči předhodi takže ve finále, každý kdo dodá 100 kytic bude mít uplně to samé

19. lucie68

lucie68 Pisálek fóra

Nevím proč se mi nikde po farmě neobjevují skákající zajíčci????? :-(

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, tedy až na výjimky, žádná pozitivní reakce :) odměny neřeším, je to legrace, zábava a hlavně hra. Kdo očekává zlaté vejce, čoko zajíčka nebo plno výběhů a sazeniček, se nedočká :)

lucie68
    zaječice by měly být na okrajích všech ploch pro pěstování u mě jedna sedí na velbloudovi a druhá na stromě, nejlepší je jak skočí šipku a zmizí v porostu :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.