Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj jachym1970, môžeš prosím upresniť, čo všetko máš, a čo ti nejde mlieť?

Ahoj 8888milda, dokopy ti treba do akcičky 3000x orchidej, 3000x tulipán.

Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  2. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Pořádnej velikonoční zajíc má mít tři metry a bojový bumerangy, tak uvidíme, jak mi pomůže s akcí.

3. minutka10

minutka10 Aktivní autor

tak, odovzdala som prvé 4 kytičky a mám 5000 BZ, 5000 BBZ, raz kombajn na 12h a raz na 48 h, zatiaľ celkom slušné

Naposledy upraveno: 2/4/15
    Hrnkajda, pajaable a myš59 tohle ocenili.
  4. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Pojedete akční plodinu i na noc?nebo raději dlouhodobky na vypadávátka?

kometak96, Hrnkajda a myš59 tohle ocenili.
  5. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Tak já nevydržela...hrozně jsem si přála aby mi zajíčkové posílali srdíčka a zahrnovali láskou a dárky....zrušila jsem mletí opičího krmiva a namlela 6 kytic tet po sklizni jsem namlela ještě 4 kytice a tím je první bedýnka otevřená:D
    Z vajec mi vyskočilo:3x 10 000BZ,2x 10 000BBZ,1x 5 000BBZ,2x 5 000kr,1x kombajn na 12h a 1x podivuhodný chlívek "Orion"Jsem moc spokojená a pokračovat budu zítra....Všem krásnou velikonoční akci a dobrou noc;)

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

dnes dám dlouhodobky, uvidím jak to z nich vypadne..nato,že jsem byla připravená mám jen 99 držáku:(a zítra 4x otočím na celé farmě, vše ručně překopáno, tak jsem zvědavá kam až se dostanu;)

Hrnkajda, helca16113 a pajaable tohle ocenili.
  7. Meryn74

Meryn74 Zelenáč fóra

Pěkná akce. Jenže když jem v lev. 33 a nemůžu tím pádem pěstovat tulipány, tak se můžu jen koukat.-.-

Jonsdorf a Hrnkajda tohle ocenili.
  8. myš59

myš59 Vévoda fóra

hmmm... vzpomínám si ,jak mi bylo před dvěma rokama , když jsem byla nižší levl a byla akce, prostě jsem třebas mohla splnit jen 3 úkoly a dál ne ,protože jsem ještě neměla tu nebo onu zeleninku, taky mě to mrzelo...za hodku sklidím na Baha a půjdu konečně haji ;)

helca16113, Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  9. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Čauky. Dnes i zítra jen pěstuju. Pak dám mlít kytice /ať mám tak trochu přehled o počtu akčních atd./. Hurá na lyže. Tímto se omlouvám sousedům, dárky až v PO., pokud mě nesrazí nějaký bláznivý lyžař - či lyžařka. Mějte klidové Velikonoce. Bacha na cesty!

10. babča2011

babča2011 Pilný autor

žádná sláva - z 10 kytic
    3x5000bz, 1x10000 bz, 2x 5000 bbz, 1x 10000 bbz, 1x 5000 kr, 1x 10000 kr a 1x sk

Hrnkajda, helca16113 a pajaable tohle ocenili.
  11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Zajícům jsem dneska dodala 30 kytic, to jim musí pro dnešek stačit. Je noc, ať si zalezou do pelechů, já už také pro dnešek končím. Na noc jsem dala dlouhodobky, zítra vstávat nemusím a tak když nebudou akční kvítka, ať jsou alespoň vypadávátka. Zítra se napěstuje také dost,v sobotu kdyžtak dopěstuje a může začít děsivka, i když ta je stejně jen na 1 ploše tak i tak by to nebyla žádná tragédie, když se setkaly dvě akce najednou.

Ve stodole zůstalo 2 874 ks akční květiny, 1 kytice a nějaký držáky. Mlít ve mlýně kytice budu stejně raději až zítra, mlýn v noci dělá randál a někteří sousedé si pak chodí stěžovat a to nemám zapotřebí.

bmv2596
    se řítím [​IMG]

12. maribeja

maribeja Stará škola

ahoj tak jsem také nakrmila pár zajochů a docela spokojenost až na tu jednu ponožku tajemná stáj,věnec,5000 BZZ,10000 a 5000 krejcarů,no uvídíme co bude dál,zajíci vyskakují a jsou nedočkaví na kytici,žel mají smůlu není zatím co namlet

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To jsem zvědavá, jestli si zajoši budou vyskakovat, až budeme mít namleto - myslím, že tou dobou už budou ležet na JIP kvůli přežrání a na farmu hodí bobek.:D

14. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Ale, ale, TA lyžařka přec nebyla v uvozov. Pane jo, už se bojím, bojím /opravdicky/. Budu se muset hóóódně rychle zdokonalit. No nic, jdu trénovat - na koberci. Uvidíme, uvidíme, třeba ještě do další sklizně cosi zvládnu nacvičit. Tudy vyp. něco přes 100.

15. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak se mi to vůbec nelíbí :( Dala jsem zatím 5 kytic, a dostala 5x po 5.000 BZ. Tak jestli to takhle půjde dál, tak akci dodělám jen kvůli tomu stonku, ale nadšená z ní teda nejsem. Tyhle akce na náhody doslova nesnáším :(

EDIT v 00.28
    tak jsem zkusila ještě dát další 3 kytice, a opět 2x 5.000 BZ, a teda konečně jednou něco jiného, a to kombajn na 12 hodin.

Ale mít z 8 kytic 7x BZ, a to ještě jen po 5.000, tak to jsem z téhle akce fakt hodně zklamaná, a kdyby tam nebyl na konci ten stonek, tak se na to opravdu vyfláknu, a radši bych plnila stodolu :(

16. Sumec

Sumec Rádoby autor

To je zase akce,čím větší level tím to stojí víc za prd.
    BBZ-4x 5000
    KR -2x 5000
    BZ -4x 5000 a 3x 10000
    To je vejvar,to jejich náhodný vypadávání odměn .Ještě počkám co zítra a když se to nezlepší tak s akcí končím.Nebudu se honit pro pár BZ.

17. slootr

slootr Baron fóra

Ahoj, babča2011 a zemanka01. Jsem na tom podobně. Z 10 kytic mám:

1. 5000 BZ
    2. 5000 Kr
    3. 5000 Kr
    4. 5000 Kr
    5. 1 x ultrazuzi
    6. 5000 BBZ
    7. 5000 Kr
    8. 10000 BBZ
    9. 5000 BBZ
    10. Kombajn – pouze kombajn – na 12 hod

Ovšem stežovat si, holky, to nedoporučuju. Někdo tě tu utře tím, že on je rád za každý dárek, že je to jen hra a tak. A pak zjistíš, že jim se to mluví, když jim z prvních deseti vypadaly tajemné stáje a sazenice, popřípadě zlaté banány...

Jinak zajdové jdou po kyticích jak slepice po flusu, je to docela sranda je vidět, jak jsou chtiví. Nejdřív jsem si je vypnul, ale pak jsem je hodil zpátky, protože se škodolibě bavím tím, jak se toužebně a zatím marně rozhlížejí. :) Vlastně ani nevím, jestli to jsou zajíci nebo králíci.

Uvidíme, co za odměny se vyloupne. Akce tohoto typu obecně nemám rád, všichni se snaží stejně, pak někdo dostane bombu a někdo ostrouhá. Aniž by na to měl vlil. Tady je to na druhou. Otázka jestli vůbec vypadne nějaká tajemná stáj či sazenice, další neznámá je, co se z toho nakonec vyklube. Nezávidím šťastnějším, jen vždycky přemýšlím, co dělají lépe. Třeba do toho mlýna přidávají nějakou tajnou přísadu, o které ostatní nevědí :)

Na druhou stranu, když už dají do akce jako odměnu něco konkrétního, tak to většinou pro hráče ve vyšším levelu, lépe řečeno pro déle hrajícího hráče nemá valný smysl, neb toho má plnou lištu. Tohle prostě RT už delší dobu nezvládá. Takže nakonec je to asi šumafuk. Nějak bylo, nějak bude.

edit: A když bude někdo odměnama vyloženě rozladěnej, tak si může na polštář dát obrázek někoho z RT, nemusí to být zrovna obličej, a může do toho mlátit pomlázkou. Bude to lepší než o Renzu tlouct krtky. Fantazii o tom, ketrá část těla by to měla být, nechám na každém hráči :)

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Naprosto souhlasim se slotrem,ja prvni kytku´=1 ultra hnuj,no to je fakt vyhra,jinak usaci jsou uzasny-cumej jak husa do flasky,to se mi libi vic jak ty odmeny;)

19. fugger64

fugger64 Komisař fóra

No snad to nejsou tamagoči, ne?xD

20. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak přeji krásnou půlnoc.
    Akční posklízená, zasetá a vyrábí se prvních 12 kvítků. Ráno je dostanou zajochové. Už se moc těším.
    Všem držím palečky, ať nám každýmu vyskočí nějakej ten zlatej banánek.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.