Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Tak jsem si až tet všimla,že kytice jde pustit i v mlýně na Baha...to je fajn jen tam se mi mele krmivo...nechce se mi to rušit,ale co vždyt času je dost a nikam nepospíchám;)

2. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak ze čtyř kytic 5000bz, 5000kr, 1věnec, 1 TS na baha už jsem jí vysadila, další 4 kytice se už melou, tak ať to utíká, zítra už nebudu mít tolik času, přeji příjemné prožití velikonočních svátků Alena

3. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

To je náhoda definovaná jasnou rovnicí ... odměny z konce seznamu budou padat minimalně .... nevěřím tomu, že by RT pustil nahodně dal hrací třeba 50 ZB ... to je utopie... budeme všichni rádi za 2 :) nicmnene pokud budu presvecen o opaku tak si tu budu sypat popel na hlavu :)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zajíci lítaj jak divoký a kytky nerostou a nerostou (protože nehnojím a nehnojím).

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nespěchám , zatím jen jedna kytice předána...jeden zajíc na hlavní si nacpal nácka, další tři čučeli jak péra z gauče, že jim nic... maj smůlu, musí si počkat.
    odměna z vajda:

Aktuálně po dodání do mlýna zbylo 154 držáků.
    Teď jsem koukla na farmu, ti tři ušatí uňové se zpitoměle rozhlíží, že kde nic, tu nic.....xDxD

6. 7ketty7

7ketty7 Pisálek fóra

taky tuto akci plnit nebudu,doufám,že z toho není nějaký postih,prostě nestíhám,:sleepy:

Hrnkajda, bursuk59 a Psyché76 tohle ocenili.
  7. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

mijinka73

taky čekám 60x nálepku,15x po jednom SH,15x po jednom ultr.hnoj.,a 10x bednu :)

Naposledy upraveno: 2/4/15
  8. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ahoj, asi nikdo nedostane 100 nálepek, mám pocit, že byla z náhodných odměn odebrána, protože je přidána k dekoracím :).

Doplnění pro maja.rada - u druhé bedničky za 30 kytic je jako odměna nálepka :)

Naposledy upraveno: 2/4/15
    Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jsem předal 4 pugéty (všechny těm tropickejm zajochům na Baha) a odměnou mi bylo (v tomto pořadí):
    10.000 BZ, 5.000 Kr, 10.000 BZ, 5.000 Kr.
    No, taková odměna sice příliš nepohladí, ale ani neublíží - představa 4 potenciálně možných nálepek je sama o sobě dost děsivá.
    Takže si to sečtu a rázem z toho mám zatím celkem 20.000 Bz + 10.000 Kr...
    Nemusí pršet, stačí když kape!

10. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

neboj kúli tomu, že neplníš akci žádný postih není ;)

rozpěstováno a nasázeno na všech plochách, držátek 144:p

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak jo ,píšu si tě jako prvního zájemce! Budeš to mít i se slevou!xD

12. Newdevil

Newdevil Pisálek fóra

za me super akce, konecne neco jinaho a novaho, uz se tesim

13. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  14. *kajka2002*

*kajka2002* Pisálek fóra

Tak do akce jdu naplno jako do každé, které mám čas se zúčastnit. Rozpěstováno mám již potřebné množství pro všechny pole a na zkoušku se mele první kytice ;). Z první úrody karafiátů na 3 polích + zelený čaj na BAHA vyskočilo 109 držáků a po první otočce s SH akčního je celkový počet 131. Tak doufám, že to napadá v pohodě. Taky testuji nově živou legendu na 30/30, kterou se mi podařilo díky asi 36000 kukačkám při poslední akci dokončit hned o zbývajícího 1,5 lvl. Přeji všem dostatek vypadávátek a pěkné prožití svátků velikonočních.

15. Nefertiti...

Nefertiti... Pisálek fóra

Celý den jsem seděla za volantem,k farmě jsem se dostala až k páté hodině,ale za chvilku sklidím a nasadím,zatím to padá,dál se uvidí.Zajdové zatím jen čučí a čučí :-D

16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak musím říct, že animace se zajíci se moc povedla. Ještě ke všemu to vypadá, že zajíci jsou kytic chtiví a tak se nebude muset čekat na jejich předání, dokud člověk kytice bude nabízet, tak budou brát. Naopak, výroba kytic zatím vázne kvůli akčnímu kvítí, pak zas bude váznout kvůli vypadávátkům, těch zatím celkem vypadalo 278 ks, ale už jsem z nich umlela a předala 10 kytic a za ty zajíci ve vejci přinesli převážně BZ, BBZ, KR, ale jedno ultrahnojivo, 1 SK a 1 tajemný strom Borneo. Dalších 14 kytic se mele.

Drahý sousede, o mé lyžičky se nestarej , zdá se Ti snad, že počasí odpovídá Velikonocům [​IMG]? Já řeším dilema, co sundám z půdy, zda-li před nedávnem sklizené vánoční ozdoby a ozdobím nějakou jehličnatou větev a z mrazáku vyndám domácí vánoční cukroví a nebo jestli snesu několik let malovaná (vyfouklá) vejce a doběhnu pro nějakou břízku, mašlí ozdobím koupeného berana a přeci jenom budou ty velikonoce [​IMG]

17. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Juchúúúúúúú....5 hodin byla dnes jako věčnost, 5 vytoužených a dlouho očekávaných rostlinek už je na polích...teď už to pojede...už to vypadalo, že se nedočkám;) a příště si dám pozor na úpravu polí a s kombajnem opatrně...zajíčkové jsou tak nedočkaví a já si dovolím na úvod udělat takový poprask....

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

jejda .... :D jsem začala roz-pěstovávat a teď jsem si všimla těch potvůrek [​IMG] jsem je
    málem sklidila i s akčními xD .... se vážně povedlo :)

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak jsem za prvni kyticku dostala 1xultra hnuj----no boze jak ja su stastna,tak velkou vyhru jsem ani necekala:wuerg:,tady aspon vidite jake mam stesti

20. Orliček

Orliček Magnát fóra

víte co je škoda?
    že nejsou zároven králíčci a krtci. Už vidím jak by lítali do vzduchu a dělali přemety.
    A moje kamarádky Světlušky, Vlčata a skauti a skautky už jsou na Emilovně. Ach jo.
    Budou mít i karneval, a spoustu her a budou zkoušet na Svojsíkáč, a já nic

Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.