Sheldonovy velké plány (13.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Všiml si někdo tlačítka Reset, které se objeví po spuštění hry?
    Jakou má asi funkci?
    :D

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mikeš - tlačítkem reset vyhodíš všechny již umístěné dílky z poskládaného obrazce.

3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

5/72 bodů, no nejde mi to:(ale nevzdávám se, aspon stonek je můj cíl;)Ten reset je dobrej, díky Skali

4. myš59

myš59 Vévoda fóra

u mne 5/97 ;)No nevím, první hra za 7bodů jen a pak to bylo lepší. Nejlepší čas 13 vteřin;)

evainfo, bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  5. luba9

luba9 Perspektivní autor

u mňa 7/130, zatiaľ to celkom ide.

6. ladik11

ladik11 Pisálek fóra

jak je mozne ze mi zbyde dilek ktery tam ani nemuze vejit myslel sem ze to jde zaplnit vzdy cele tim ze nejde ulozit dilek ani nemuzu dostat 20bodu

myš59 a Helena1313 tohle ocenili.
  7. makak-magot

makak-magot Stará škola

ladik11: Zatím jsem na takovou skládačku nenarazil. Zkus sem příště vložit obrázek... (viz .: Vložení obrázku :.)

8. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

10 her / 197 bodů, jednou jsem se zamotal a už z toho bylo jen 17 bodů:(
    deMentos

9. Skali

ladik11 - musí to jít poskládat;) Já jsem se s jednou potvorou trápila přes 8 minut :eek:

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hele,žádné namahání makovice.V rychlosti tam hodím,co se tam vleze a klikám hotovo. Mám 10 za rychlost a 7-8 za počet. Celkem je nejvíce 20,takže jedu na 90% a do 20sec jsem venku.
    ;)

Edit Hmmmm,to je b.l,bé...áale co,ze 7her mám 110,takže sem zas tak moc neprodělal.

Naposledy upraveno: 14/2/19
    myš59 a Helena1313 tohle ocenili.
  11. Skali

Baroland
    Baroušku, pokud tam nenarveš všech 6 dílků, tak za rychlost nic nedostaneš.
    (kuk tady)

GordonSargent, myš59 a DANKA722 tohle ocenili.
  12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p tak tato minihra mě baví, složila jsem zatím všechno, jen 3x za 17 a 1x tuším za 13, jinak vše na plný počet ze 26 zatím odehraných her, takže další upgrade továrny je doma :)

13. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak zatím odehraný pouze 4 hry,ale všechny za 20 bodů.Přijde mi to celkem dost jednoduchý.Ale třeba to bude postupně těžší.8)

14. X-mole

X-mole Znalec fóra

ldivacka, radyn.m a evainfo tohle ocenili.
  15. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Odehráno zatím jen 7 her, mám obavu že na plné dokončení to bude hodně časově i jinak náročné.
    Skládačky mi zatím docela jdou, většinou tak za 15-25 s hotovo, jen v jedné jsem se zamotala 2 minuty. Ťuk, ťuk - doufám, že to tak zůstane.
    Nesnáším 6 hodinovou kytku, blbě se plánuje, pomalu přibývá, na den je otravně dlouhá a na noc moc krátká. Navíc kolo je poslední dobou víc než skoupé, takže s bonusy nepočítám.

16. vladca

vladca Stará škola

musím poopraviť svoj odhad na padátka ... z 400 minipolí akčnej padne cca 60 dosiek ... aké máte skúsenosti ostatní ?
    (neviem či je to vôbec polovica oproti minulej akcii s kalíškami)

EDIT: Hry sa opakujú ... práve som mal na 6-tej hre rovnakú ako v predošlých
    EDIT 2: 8hier/160bodov ... všetko cca do 25sec :p
    Páči sa mi to čím ďalej, tým viac ...

evainfo, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Přes noc se to krapet uleželo a i já to dávám hravě za 20 bodů!:) Odehráno 14 her,zisk 251 bodů.
    Jen mám obavu,že pokud nepadne nějakej bonus na kole štěstí,tak se asi moc daleko nedostanu.Mím cílem bude odměna č.68.

18. maurehata

maurehata Osvícený autor

Zdá se mi, že jsem teď nedostala bonus za čas (viděla jsem, že mi to nejde, tak jsem honem naházela co nejvíc kosteček) - a jednou tuším za 7 a jednou za 8 bodů (přitom minálně ta poslední hra byla za 1 min 10 sekund). Tak se mi zdá, že nám to RT nechce dát zadarmo :(
    edit - Aha tak ve FAQ je, že časový bonus je za umístění všech 6 dílků. Tak mi teda řekněte, pro se tu řešilo, že lze za umístění byť menšího množství dílků získat 17 bodů?
    edit2 - Medvánek- už to čtu i na stránce předchozí od Skali. Nechala jsem se zblbnout, no :(. Co se dá dělat, zdá se, že některé skládačky budou v pohodě a některé pěkný ořech.

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

maurehata - bonus za čas je pouze když složíš celou skládačku, za "naházení co nejvíce kosteček" prostě bonus nepřísluší, to by bylo opravdu moc jednoduché ;)

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

ladik11...taky jsem měla problém a ne a ne dát poslední, tak dole je tlačítko reset ,klik , honem vše dát do prava a znovu skládat,na třetí pokus jsem to dala Kyti mi dá jen na 3 umletí = 8/129,tak sklidím dnes ještě 2x a pak budu mlít, at mám víc her Baví mne to;)

evainfo a myš59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.