Sheldonovy velké plány (13.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Polobůh fóra

To je mi vypečená akce :wuerg:! Jsem ochoten vyplácat tisíce SH, Zuzan a nevím, čeho všeho, a vůbec netuším, jestli mi to bude stačit :cry:. Chybí 2475 padátek o_Oo_Oo_Oo_O... Oprava: je to výrazně míň - 16 padátek mám ve stodole :music:. Hnus, velebnosti!

Myslím, že po téhle akci si dám dlouhej kouř -.- (těžkou = velmi, ale opravdu velmi dlouhou cochcárnu).

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nějak jsem se včera sekl při odhadu délky růstu dlouhodobě rostoucích kytek a ty my tu svoji délku růstu dal hezky najevo.
    Po raním poškrábání na hlavě, jsem to zase zavřel, protože sklízím až za 2 hodiny.

Upsss ..... No ještě že je otevřený hřbitov a na bahamce není akce (totemy už mám)

3. lowba

lowba Rádoby autor

Mám napěstovanou akční tak ještě na 10 her a teď jsem dala dlouhodobky, aby mi k ní vypadala padátka. Ze tří ploch akční sesbírat na jednu hru je opravdu ubohé :sleepy:. V pralese mi akční pěstovat nejde a padátka také nepadají. Už je z toho takřka ohraný folklor. Kupuji si pomocníky, ale víc peněz do hry nedám. V nejlepším scénáři dohraji ke 30 dokončeným úkolům, a to jen za předpokladu, že mě noha po sundání sádry bude bolet. V opačném nebudu ztrácet čas a vyrazím ven:music:.. Všem, kterým se daří se úspěšně prokousávat blahopřeji :)

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Aktuální stav po organizování sokolských Šibřinek:
    VLEVO 30/40
    VPRAVO (47.) 568/569 resp. /1600

na mletí čekají ve frontě 3 pokusy.
    A to jsem na noc dala 1 plochu Malin. A teď jsem opět obětovala 1 plochu... Lískový ořech. To je po zkrácení 8:50 hod.

Časomíra do konce akce 75:49 hod.

EDIT po 3 hodinách (po uklízení sálu po Šibřinkách):
    VLEVO 33/40
    VPRAVO (51.) 628/636 resp. /1600
    (teď propočítávám, že mám průměr 19,03, tak to jde... to byla ta nešikovná skládání, než jsem přišla na fintu s X)

Naposledy upraveno: 17/2/19
  5. Štika

Štika Velmistr fóra

Stonek bude dnes večer a to jen se štěstím ,nechtěla jsem akci dělat,nechtělo se mi do minihry a tak jsem při začátku akce sázela hortenzii, tím jsem měla padátek do zásoby, tak jsem zkušebně opět zasadila hortenzii a můžu potvrdit,že jich vypadlo skoro o polovic míň než na začátku, ale ať si RT ty fošny strčí pod zadek a pohodlně se usadí, já usadím stonek a taky končím.

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jelikož padátka nepadají, tak ani nemá cenu dál sadit akční, bo kaštanový řádek se mi pouštět nechce, tak jen tak si dopěstovávám akční v pralese, ale na farmě už expertní plodiny a udělám už jen to, co napěstuji na té jedné ploše, stejně mi chybí do poslední továrny jedna hra, tak už není o co se snažit a kam se hnát
    :music:

7. danielka0000

danielka0000 Stará škola

mám 34/658.Stonek bude,to jo.Ale jinak nevím.Pojmu to opět,co bude,bude.Ještě že je akce na hřbitově,aspon tam se mi celkem daří :music:

8. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

48 na levé straně, na pravé 66 odměna doma - 923 bodů, padátka nepadají, tak v klidu skončím a budu si pěstovat do stodoly.

9. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

9 her skládačky jako tyhle mě baví akorát to někdy s těmi dílky přepísknou

10. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Jj, přičítají, taky jsem si před chvílí pro jistotu udělal screen, že bych to kdyžtak podpoře "hodil" na stůl. -.-
    Nepočítám setbu. (Jen počet zbývajících her do konce x 580ks akční) a od toho odečtu stav kytek ve stodole. A to celé až po sklizení a znovuosetí. A to jsem u toho nechlastal! xD, teda chlastal, ale jen kafe ;).

U nás tady nádherné počasí, KFC posílám k ledu, celé milé RT s padátky k čertu, a razím do přírody na kole :inlove:.
    Tuhle akci po pečlivém zvážení, bez plného vytunění nějaký kytky na SH, zkrátka nemám šanci dát celou (bo taky chodím do práce), tudíž pro tentokrát vidle letí do hnoje xD

11. stěby

stěby Polobůh fóra

Já tomu dám ještě šanci, abych mohl být v úterý večer na šlupky vydeptaný a proklínal celý svět, RT obzvlášť :music::p. Pokud nebudou kohoutky utaženy ještě víc než ráno, za čtvrthodinku bude stonek. A pak zkusím dlouhodobkovou terapii...

Edit: splněno, haluz má další větévku.
    Ale mám tu takový malinký, až skoro bezvýznamný nepoměr [​IMG] o_Oo_Oo_Oo_O:wuerg:.

Naposledy upraveno: 17/2/19
  12. vladca

vladca Stará škola

večer budem mať napestované v súčte 30180 kvetu a dosť (to by malo stačiť na odmenu 74-75)
    stonka bude o pár minút a za tou 75-kou nie sú bohvieaké odmeny,
    len vodný cyprus resp. FL, ale tie sú príliš ďaleko ...

prechádzam na dlhodobé a uvidím koľko dosiek napadá, možno budem pokračovať a možno už nie.
    len dúfam, že si to RT nerozmyslí a nezačne padať 10-násobok dosiek ako teraz, a prídem na to o dva dni :cry:

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

áha, tak jsem si dočetla příspěvky do konce...a vzala jsem si kalkulačku

:eek:
    já mám oproti Vám ve stodole napěstováno 70 akčního kvítí a vypadáno 65 červených prken... abych dokončila celou akci (a to přepočítávám na to, že poskládám za max., tj. 20 bodů) chybí mi napěstovat 30.160 akčního kvítí a napadat 2.860 červených prken...
    ...vzhledem k tomu, že jsem stále ještě relativně duševně zdravá a že jsem pracující matka... i když je časomíra do konce akce 73:04 hod., tj. akce končí ve středu 20.2. ve 14:00 hod., tak to tedy opravdu nezvládnu...
    po každé sklizni mám tak 3 - 4 pokusy na skládání... a abych dofinišovala, potřebuju 52 skládání při plném počtu 20 b.

Děkuji za podnět k vystřízlivění, jdu ohřát nedělní oběd :D Chlapy už tu hladově pobíhají...

14. CandyCane1

CandyCane1 Pisálek fóra

První akce, která mě vůbec nebaví. Sice mám v 99% skládaček 20 bodů, ale je to otrava. Chtělo by to zase jednou jednoduchou akci typu "pěstuj a dodávej" bez miniher. To bych i slípku či králíčka obětovala, jablka, hrušky načesala a s radostí věnovala. :)
    V minulé akci jsem padátka ve stodole přehazovala vidlema, chyběly rostlinky, teď je to naopak. Vymetám kouty, abych našla aspoň nějaké prkýnko, zato kytky ze stodoly vypadávají.

15. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

stav u mňa vľavo 38/vpravo 56. z každého zberu mi vyjde len na dve minihry, padátka skoro nepadajú, spravím stonku, chýbajú len dve hry a nebudem sa ďalej trápiť, aj tak to nespravím, ako vždy cieľ je ďaleko :-( hru hrám už deviaty rok, používam všetky možné taktiky, výrobky a nedarí sa. Veľa šťastia všetkým, ktorí stále bojujú, nech sa dostanete čo najvyššie a tým, ktorí máte hotové, gratulujem :)

16. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Odehráno 33 her a získáno 624 bodů, škoda že mi chvilku trvalo přijít na systém skládání mohlo být 660 bodů, ale nyní plním minihru za 14-30 sekund. stonek myslím bude, jen nechápu stejně tak jako u kostek, jak je možné splnit pravou stranu do úrovně 100, jsem obyčejný smrtelník, co občas koupí floreny a koše (tak 1x měsíčně), ale kupovat každou akci abych jí mohla splnit se fakt nedá.

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no stonek bude za 3-2-1 ........a já jdu radši na procházku pajdátka nepadaj tak jdu radši pajdat

18. simca67

simca67 Rádoby autor

Akce je dobrá,nějaká změna skládačky pěkné farmaření;)

19. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Po optimistickém pátku začínám být zase hodně hodně skeptická, že padátka dopadají. Na tisovec mi chybí asi 5500 ks akční a 2167 padátek! Všechny plochy, kde vypadávají jsem už nechala na dlouhodobky, ale stále to nestačí. Legendu mám 29/30 a 1 JC ve stromě. Pojedu dál naplno a snad dosáhnu vysněného cíle. Kupovat padátka, SH ani koše mě stejně nikdo z RT nepřinutí -.-

20. wallik68

wallik68 Baron fóra

ahojky vlevo 31 vpravo 25 nic nevypadává

Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.