Sheldonovy velké plány (13.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maurehata

maurehata Osvícený autor

tavos7 - Mám jednoho JC na stromě, dva v liště (mně to tak nebaví s nima šibovat, že je prostě nevyndávám). Takže jen s tím jedním na stromě, opravdu z každého pole pajdátko.

2. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,předtím vypadlo z celé hlavní,divoké a 176 mýtina- celkem 580 pidipolí akční alespoň na 3 hry, teď mi vypadne okolo 80-90 dřeva.Mám plnou legendu.Potřebovala bych ještě napěstovat asi 18tisíc akční a k tomu 2397 padátek.KŠ nedalo a nedá vůbec nic.Stonek sice bude,ale ty lepší -tisovec a fl ne.Co dodat?

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj,venku je krásně,tak si ty dny užívám jinak,ale tak pro zajímavost,3 JC jeden ve stromě,legenda splněná celá,190 pidi políček MJS a vypadlo 44 ks dřeva.Je to hodně,nebo málo? Má to cenu trávit čas u kompu,když je venku tak hezky? A předem vím,že je to zbytečná snaha?Že ty padátka nemohu nikdy dát;)

4. vladca

vladca Stará škola

tavos7 (príp. aj iní) ... chápem to dobre

ak dám na normálne veľké pole pole ruže (vytunené) a poženiem to SH .. dostanem napr. 44 padátok
    ak urobím to isté na superpole ... dostanem 3x44=132 padátok ???

alebo to mám chápať tak, že zo superpoli dostanem 44 a za rovnaký čas normálnych mám 3x44=132

to stěby:
    myslel som si to ... takže tá druhá alternatíva je správna

Naposledy upraveno: 16/2/19
    Trepifajksl a bursuk59 tohle ocenili.
  5. stěby

stěby Polobůh fóra

vladca - pohopole (superpole) ti padátko nenásobí, jen je vyšší pravděpodobnost, že z něj vypadne. Takže bohužel, počet polí = počet padátek (maximálně) ;).

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem poslala do boje šlechtěný květák, protože ta prkna si v Hamburku syslí, nedivím se, když jsem jim to tam včera podpálila... 8) Doufala jsem, že se s touhle akcí nepotáhnu zase do procesu, ale na stonek mi chybí třináct her, to do zítřejší noci nedám, SH už nemám :oops:

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdary, žhářko ,-)) i v rama obchodě máš vykoupeno? už jsem s tím obchodem trapný, ale jsem tam jako doma ,-))
    Co ten fešák v klobouku, jede na koni, nebo se jen tak plouží, nějaké ucho snad je k vidění ,-)))))

Edit: jdu dohnat co jsem zameškal, já se polepším ,-))
    Padátek 277 ks už ubývají, taky 13 her na stonek.

Naposledy upraveno: 16/2/19
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, vysosala jsem do mrtě družstvo, obchod, kolo... a kupovat za kačky nebudu ;)
    Teď po smrti chodí pěšky... však si ho najdi, psala jsem, komix nebo seriál Preacher... raději komix :)

9. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Zkusila jsem asi 10 miniher, ale fakt tohle mě šeredně nebaví. Některé potvory tam srovnat- to mi tečou nervy!!
    No jestli to půjde takhle dál, tak ani 200 level mě nepřesvědčí o tom, abych si nenašla po těch letech jinou zábavu- trpělivost není moje silná stránka.
    Možná, že mladším hráčům to jde líp nebo kdo má prostorovou představivost....no je fakt, že mi zase šly minihry s hledáním předmětů.....

marketka47 a bursuk59 tohle ocenili.
  10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Do stonku chybí 10 her, ale ty prkna, ty prkna :( Měla jsem na noc dlouhodobky a v pralese akční a stejně mi to vypadlo jen na dvě hry V práci sklidím jednou a pak večer se uvidí,co dál;)

11. bačkora85

bačkora85 Dozorce fóra

Ahoj, bursuk59, mám úplně ten stejný problém. Do stonku chybí 5 her, ale také problém ty padátka. Ne a ne padat. Na noc také dlouhodobky, ale žádná sláva. Tak se uvidí, zatím je ještě čas.

12. burds

burds Titán fóra

Zatím jsem na 51/910.Tahle akce dodělat nejde.Padátka nepadají.Na noc se musí dát dlouhodobky.Z pralesa padátka nepadají.Pro4? Vždytˇse tam pěstuje akční.Asi uvažuji jinak než RT.Skládanky mě baví tak to hraji ne kvůli odměnám ale kvůli těm skládankám.Ty jsou fajn.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Asi tedy skončíme na prkně ,-)
    Času dost, napadají, zatím přes 200 kousků, 30 her, jedu jen akční a letité stromy ,-)).

14. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ahoj, např. já to dělám tak, že nejprve si prohlédnu všechny dílky, jak vypadají, co jim přečnívá, jak jsou velký. Poté vemu v potaz dílek s více výstupky a hodím na hrací plochu tak abych k němu mohl přiřadit další dílek, který je tvarován, aby do těch výstupků přechozího zapadl způsobem, aby výsledek vytvořil obdélník, čtverec, nebo jejich část. Na zbylé cickak hrany přiložit další, pokud "pasuje", tak, aby zbylo místo pro další dílky. Ono se to strašně blbě popisuje...., v principu je to jednoduché.
    Občas jsou dílky s délkou přes celou hrací plochu, ty patří zpravidla úplně dolů, nebo nahoru, stačí si tam pro ně nechat místo.
    Nepoužívám tlačítko reset, byť to trvá delší dobu, bo už si mi hodněkrát stalo, že jsem zapoměl způsob složení, když jsem je chtěl jen posunout. Anebo naopak, po odstranění dílku se ukázalo že tam patří jiný a zbytek může zůstat.
    Hlídám časomíru, jakmile to nesložím do 1:15, neskládám celou skládačku, aby se neodeslala. Kliknu na křížek a jedu nanovo s jinými dílky.
    Tož asi tak :), snad někomu pomůže tohle kostrbaté vysvětlení...

Jinak, stonek už mám za sebou od rána, opět jako vždy zapomenutý bez dekorek xD a jednu hru přes.
    Do úplného konce ještě 40 her: = 18530 akční, a 2200 padátek :cry:

Možná se mi to zdá, ale jak jsem ráno počítal jak počítal, nový přepočet potřebných akční a padátek, tak mi to vychází jako by se napěstované akční z pralesa nepřipočetlo do celkového počtu. Po sklizení pralesa a semletí pěti truhlíků, mi pořád vychází na napěstování stejný počet akční, jako před sklizní pralesa ....:cry:

Naposledy upraveno: 17/2/19
  15. immortal67

immortal67 Expert fóra

Ty padátka to je výsměch.Ráno cibule a 112 kusů to je sotva na dvě hry.

jindrasofr, miloun a alloha8 tohle ocenili.
  16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Moje milé sousedky,
    děkuji vám, že mi vytrvale a za všech okolností (tj. hlavně v době akcí) místo vypadávátek posíláte Horký elixír života.
    Opravdu jste vtipné, děkuji mnohokrát, ale už mi začíná být docela horko. Vaši lásku budu samozřejmě opětovat.
    :D:D
    vladca - mám zkušenost s vytuněnou cibulí na pohopolích. S kaštanovým řádkem, vánočkou, bílou nevinností
    a samozřejmě SH sklízím okamžitě, z každého pole padátko (100 % úspěšnost) a cibule mám tuny.
    Tu spotřebuji na výrobu MJS, tak že žádný problém a dlouho ve stodole neleží.
    Karafiáty jsou mi však k ničemu.
    :D
    Prknům zdar!!!

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne treba odohrať 36 hier.To by nebol problém napestovať ale čo je s toho keď dosiek padá málo.V Hamburgu ich asi natierajú červenou farbou a musia ich ešte nechať vyschnúť aby nám ich mohli poslať.Keby som vedel ako budú tie dosky padať tak sa na to vykašlem.SH je v háji.Uvidím kam to dotiahnem,ale nedávam tomu veľkú šancu.Na noc dám ešte dlhodobku tak som na to zvedavý:cry::cry:.

18. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Takže po dnešní ranní sklizni dlouhodobek jsem ještě otrávenější než jsem byla :wuerg: Již druhý den akce už jsem měla napěstováno na stonek, do dnes ho nemám ( 35 her) a to jen kvůli vypadávátkům. Po každé sklizni dlouhodobek namelu na 3 max 4 stojany na květináče. Nyní počet rostlin ve stodole 12.993 a padátek 54 :sleepy: Opravdu jsem z této akce otrávená. Těšila jsem se na ní hlavně kvůli minihře, protože stonek nic extra zase není. Minihra mě baví, vlastně do včerejška mě ještě bavila. Po dnešní ranní sklizni a namletí 3 stojanů na květináče se mi do těch miniher ani nechce :sleepy: Tak vám musím RT zatleskat, jak báječně dokážete své hráče otrávit!

jindrasofr a L.Lady tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... jsem si to propočetla a rozhodla pro Penelopu složit ještě 9 her, vezmu si továrnu na 68-mé odměně a večer už ráda nasadím družstevní kytičky :p. Na noc jsem měla dlouhodobky, padátek je dost, ale kytí trvá, poníky mám, montezumu taky a slušné BZ mě mnohonásobně nahradí zítřejší postup v družstvu, kde chybí jen pár dlouhodobek :p. Tak ať se daří ;)

radyn.m kytky se přičítají, možná sis neodečetl množství na setbu.

20. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

Stav 42 her / 821 bodů stonek stonkuje.
    Ráno vypadlo
    DL Hořec 200 polí (1x1) 129 prken
    HL Akční 201 polí (1x1) 37 prken
    LM Akční 183 polí (1x1) 34 prken
    Vždy s jedním Johnem (mám jenom jednoho), Legenda na max s JC.
    Je to teda bída, ale aspoň mám ten stonek!
    deMentos

Naposledy upraveno: 17/2/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.