Sheldonovy velké plány (13.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No, mohli by. Taky už stojím na prkýnkách :sleepy:

Pitrýsku, už si viděl rybu lyžovat :eek:

Edit: Na lyžích :D

Naposledy upraveno: 15/2/19
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Skali: tak si zalyžuj ,-)))) jenom stát, to nastydneš ,-))
    Co máte s prkýnkama já bych z nich mohl vyrábět i ty lyže, 455ks ,-)

Edit neviděl ,-))) jenom lítat

Naposledy upraveno: 15/2/19
  3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

MatysekKamilek, neviem isto, ale myslím že Casey to zobral zodpovedne a poctivo štrikuje;);)

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Aj mne chýbajú dosky takto ďaleko neprídeme čo na ne čakáme:sleepy::sleepy:.
    DANKA a ty si tie kvety ako vyrábala?Ty si ich určite aj po nociach heklovala:D:D.Že?

5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

hmmm, super, a ja jsem zase rychlik :-( Ze jde pestovat i v pralese jsem zjistila az ted :-( Ale tak lepsi to zjistit ted, nez vůbec... Ale i tak jsem zvedava, jestli splnim... bud jsou ty hry ted nejake tezsi a nebo ja zabrzdenejsi :-D Dost pokusu jen za 13... Mno a dochazeji padatka... Chjo, nemela jsem dneska moc casu, zítra toho mam taky hodne, uz jsem se smířila, ze urcite nedodelam... Ted me to bude stvat o to vic, když nam pridali plochu :) Tak ještě uvidíme, no

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Lenca_85 - nezoufej, když ti minihra nepůjde splnit v dobrém čase, zavři ji křížkem. Vymění se dílky, anuluje se čas a můžeš to zkusit znovu s jinými dílky. O stojan na truhlík (květináč) nepřijdeš ;) Můžeš tak jet vždy za plné bodíky

7. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Skali: Faaakt? To me nenapadlo, diky, to vyzkousim, když bude zle. Aby body neutikaly zbytecne. Dik za radu

8. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

30 her/ 581 bodů, nedostává se padátek.
    Obětoval jsem divokou louku na dlouhodobky na padátka.
    Zbývá 108 hod tak uvidíme, řekl slepý.
    deMentos

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak a je to tu. Mám víc kytek než padátek a bonus mi ještě pár přihodil navíc. Takže celý den zabiju tím že tam plácnu nejdelší kytku z vodou a hnojem + na noc asi taky, protože mi přijde efektivnější využít noc na delší kytku než plýtvat potenciálem a dát krátkou bez vody. Moc důvěry v tento systém nemám, protože na začátku akce mi ze 3 ploch Poměnky vypadlo asi 300 padátek, což je na 5 pokusů. A to si přátelé řekněme na rovinu, není mnoho.
    Dokodrcar se do konce bych asi mohl, ale při mé povaze, to zítra odpískám s tím že takových akcí už bylo milion a ještě další milion teprve bude.

A to jsem doma a nemám prostoje v pěstování. Jak takové akce dokážou stíhat lidi co chodí do práce je pro mě záhada.

10. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

Přidaná plocha je fajn, ale k čemu je když nepadají padátka. Po sklizni mám na jeden stojan,takže momentální stav kytek a padátek 1936/16. A to jsem na jedné ploše na noc měla růže.:sleepy:
    Jinak jsem 30/568
    Po další sklizni dám přes den dlouhodobku. Takže to tak vidím, že budu ráda když se dohrabu na stonek.

11. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Sklidila jsem noční dlouhé,nasela akční,stav 24/443,DĚKUJI za radu s křížkem, dnes jsem vyzkoušela a všechny pokusy za 20;)Včera jsem si s jednou hrou hrála přes 5 minut :(,ale dala jsem to ;) Obětuji mýtinu na dlouhodobky - pajdátka

12. myš59

myš59 Vévoda fóra

Za hodku mažu do práce, bude pěkně,tak čekáme nápor hladovějících;) Ranní stav 25/446, ted po radě s křížkem to půjde líp už;)Děkuji za radu:inlove:

13. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Takže asi takhle....Odehráno zatím pouhých 25 her za 463 bodů. Současný stav akční ve stodole 16.831 a padátek 44!!:( Teď jsem sklidila karafiáty, takže padátek něco málo pod 300. Nezbývá mi než místo akční vysadit zase něco dlouhodobějšího :eek: Akce by mě fakt bavila, minihry jsou super, ale tohle je přesně to, co mě dokáže neskutečně otrávit, když se na něčem zaseknu a vlastně to nemůžu ovlinit...
    Všem hezkou akci, ať vám to padá víc než mě :):)

14. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Škoda že není vyšší počet bodů za za minihru splněnou do 30 vteřin, jsem na sebe pyšná na rozdíl od karet mi tohle padlo do noty. jen ještě abych měla víc padátek :-D

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Včera odpoledne, když jsme dostaly tři pokusy a jednu plochu na pěstování navíc, jsem se do akce pustila. Také impulsem bylo to, že se dá ze hry odejít a počkat si na lepší sestavu dílků. Zrušila jsem pohnojenou jutu, nejvíc mi bylo líto hnoje, který bych prodala asi za 1,5 M, nu což nadělám. Dnes ráno jsem si vytočila 100% a +1 z polí a už mám 22 pokusů hotových, 20 za plný počet bodů, po 11 hod. opět sklízím a myslím, že bude ke 30ti pokusům hotovo. Vyzvednu tři upg na továrnu, stonek a končím
    :p

Naposledy upraveno: 16/2/19
  16. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

já tedy v minihře žádný křížek kromě odhlášení se ze hry nemám

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

-družstvo- : myšleno je to tak že minihru prostě vypneš. Nahoře ten křížek tě vyhodí z minihry. Nepřijdeš o pokus a dostaneš v nové hře nové jiné rozložení dílků.

18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, odehráno 30 her. ;) Je pěkné, že přidali plochu, ale asi utáhli kohoutky na padátka - začínají docházet, budu muset na noc dát dlouhodobku.

jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Aktuální stav:
    VLEVO 22/40
    VPRAVO (38.) 411/420 resp. /1600

holt jsem zaspala další sklizeň

EDIT: Jo, na ten únik přes X jsem už taky přišla. Omylem. A teď jste mi to potvrdili na fóru, že jsem o pokus nepřišla...

evainfo tohle ocenil(a).
  20. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

bezejmenný díky,
    toto právě považuji za odhlášení, měla jsem strach ho použít, zkusím ho...

u oděny č. 92 za získaný počet bodů 1440 si myslím, že má být násobek levelu a ne 10 000 TBZ, jak to máte vy.
    Ne že bych měla naději tuto odměnu získat, jen jsem se dívala na co nedosáhnu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.