Sheldonovy velké plány (13.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám 10her a 177 bodů...

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nestiham, tak jen pestovani a uvidime, zda budu mit aspon za 10... ono tyhle hry fakt souvisi s farmarenim?

Vypadavat ma 307 dreva/den, v tuto chvili ma byt 399 (nebo chybet 1746 ), mam 1200 (chybi 945 ), mam 55% hotovo.
    Stav kvetu : idealne 4200 kusu (3232/den ), mam 5800 z 22620 (25% ).
    Zatim uplynulo 18% casu, zbyva 136 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn nejmene 39 stojany.

X-mole, myš59 a Trepifajksl tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tass. Jasně, zasadíš, sklidíš, zasadíš ... a mezi tím čekáním si hraješ ,-))) a podle plánu si můžeš navrhnout záhony ,-)

4. stěby

stěby Polobůh fóra

11 her/196 bodů. Dvakrát jsem se unáhlil, než jsem si odpoledne přečetl, že jen za krátký čas a co nejvíc kostiček není nic :wuerg:. Zbylých 9 her v pohodě pod minutu patnáct, leckdy i pod 45s.

Což o to, stonek bude - to bych musel být totální lama, aby nebyl 8). Ale já bych tak chtěl ten tisovec a 50 Fl :sleepy:-.-. Potřeboval bych na KŠ sklizňový bonus +1000% na 96 hodin :D. Není tam někde? ;):p. A počet padátek se povážlivě snižuje :eek:.

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pitrýsek47 : no za pestovani nic nedostanu, jen za ty hry... a cim dal horsi vysledky, zjevne prisli na to co mi moc nejde... teda vubec...
    hledani v obrazcich slo brutalnim pestovanim, kostky nahoda a tak nebyl zadny lepsi chlivek a ted tohle...

6. vladca

vladca Stará škola

13/260 ... ale došli mi padátka, a padá ich málo
    dnes pretočil asi 30 normálnych a 20 párty lístkov, a toľko blbostí som už dávno nevidel
    (raz som zahliadol +100% a asi 3x +1 ... samozrejme vždy na opačnej strane)

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

12/241, většinou to sviští, ale občas se zaseknu a připadá mi, že tam snad mám o 1 dílek víc :p Ale baví mě to :)

Taky jsem dnes pokoušela štěstí na kole - neskutečná otrava, protože jsem lemplovsky nechala dojít lístky až do 99 - a ještě jsem se nechala nachytat. Protože používám zrychlený postup (ze spotřebního zboží přes lístek a pak rovnou Esc, znáte to), tak jsem se šla na výhry podívat až nakonec. A hned na první stránce bylo +1 do stodoly... to bylo radosti... až do chvíle, kdy jsem zjistila, že je to +1 z výroben :p

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

10/191, škoda té ztráty na začátku... jdu chrnět, neb jsem si uvědomila, že zítra je poslední povinný den na odeslání hlášení o odpadech... v tom hledání množství jednotlivých kategorií bordelu z návozu na skládku se budu ztrácet, tak musím být odpočatá 8) Ať se vám daří :)

9. helenka1951

helenka1951 Pisálek fóra

21/355 za mě spokojenost

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ráno 24/435 ;)

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

15/270 u jedné hry jsem málem nestihla "v čas" uložit záhony 4:45 za 13 bodů;)Přiškrtily pajdátka, na mýtině mám cukrovou řepu,sklidím za hodku, pak tam musím dát "něco" ,co sklidím stejně s akční, abych v tom neměla guláš;)

12. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Tak zatím 22/437,snad to půjde;)

13. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Odehráno 19 her za 362 bodů. Ve stodole napěstováno na dalších 23 her, takže na stonek, ale padátka nejsou :( Dneska na noc tedy hodím karafiáty a budu doufat, že z nich něco pořádného napadá.

14. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

Hezké zamrzlé ráno, odehráno 17 her a došly padátka - kalíšků při minulé hře při pěstování akční zbylo přes 1000 ks - teď by se hodily, protože ten tisovec na konci mě pije krev

15. vladca

vladca Stará škola

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    tak dnes som sadol znovu za koleso ... 15 PL + 30 obyčajných
    dostal som +1 stajne, +1 chlievy, 1 kupón na 12h + smeti ... neskutočné,
    hlavne tie +1 sú "vynikajúce" keď mám skoro všade polia :(

som na tom presne rovnako 17hier/337 ... došli padátka
    ach 16-sa mi nepodarila na 20b :p

Ďakujem za upozornenie o zlučovaní príspevkov.
    *** sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno: 15/2/19
  16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

ranní stav 14/240...do práce na dvanást, stihnu sklidit a nasít a pak snad mobil pomůže aspon sklidit a sít. Na noc je třeba dát dlouhé,neb ty pajdátka jsou přiškrcené.Kdyby to tak padalo ,jako při minulé hře

vladca..zruš poslední přispěvek a u prvního klikni na" upravit" a můžeš tam dopsat co chceš..Jinak dostaneš od adminky vykřičník,neboli výstrahu

17. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

vladca taky nemám několik posledních akcí štěstí na bonus,nejvyšší +1 na chlévy a stromy při minulé,když se pěstují tisíce akčních je jak výsměch.
    Napěstováno přes 12tisíc akční.Připraveno 18 her.Padátkům přivřely kohoutek.Stonek snad bude.
    Trochu deprimující,když vim předem,že na konec nemám šanci "normálně" dojít :eek:

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vladca - nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud potřebuješ ještě něco dopsat, použij u svého příspěvku volbu "upravit", on se otevře a ty tam můžeš dopsat, co potřebuješ. Děkuji

vladca.png

vladca tohle ocenil(a).
  19. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, moje šance na získání Montezumy se rozplynuly, dnes jen 30 bodíků ze dvou pokusů, to je bída, nemohla jsem to vůbec složit, nyní mám 13/232 a to je fakt málo, vzhledem k tomu jak se pomalu pěstuje a ani padátka nejdou, těm lepším z nás alespoň gratuluji, my ostatní, kterým to nejde jako mně, máme holt smolíka.

20. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

To já mám 35/375,což není žádná sláva jak to tady pročítám.Navíc dnes po sklizni padátka jen na 1 pokus místo 3ks,jako dosud.To na náladě nepřidá,ale kupovat nebudu nic.Kam dojdu,tam dojdu.Dokážou nás tímto pěkně otrávit.Dost na tom,jak je dlouhá doba sklizně.
    Překvapilo mě nemile,proč jsou v odměnách 2x stejné taj.stáje a to na bažanta,což je vlastně vykopávka.
    LV 189

Naposledy upraveno: 15/2/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.